Günaydın dostum seni onlıne gorunce sorayım dedim. Senin hediye kılıfın varmıydı? Varsa hangi kargoyla gönderdiler benimki gelmedi de
Telefonu almadım ben. Tanıdığımda var beyaz 16 gb. Kılıf daha gelmedi onu söyleyeyim.
Günaydın dostum seni onlıne gorunce sorayım dedim. Senin hediye kılıfın varmıydı? Varsa hangi kargoyla gönderdiler benimki gelmedi de
Ama bu ekrana 2 kere tıklayınca kilidi açma muhabbeti bazen sıkıntı veriyo sadece bende mi oluyo bu durum?
Knock on olayı arkadaşın dediği gibi güvenlik açısından sensöre dayandırılmış. Çünkü cepteyken eğer ekran içe doğruysa vücudunuzu algılar ve yürürken ekran açılabilir. Ekran kilidiniz yoksa sıkıntı oluşturur.
arkadaşlar g2 ye 4.3 güncellemesi gelirmi ??
Aras kargoyla geçen hafta cuma günü geldiGünaydın dostum seni onlıne gorunce sorayım dedim. Senin hediye kılıfın varmıydı? Varsa hangi kargoyla gönderdiler benimki gelmedi de
Beyler benim knock on çalışmıyo demiştim üst taraftaki konularda , ayarlardan kapatmışım o özelliği şimdi geri açtırdım yani aklınızda soru işareti kalmasın telefon canavar gibi maşallah![]()
Evet beyler güzel bir kılıf buldum biraz pahalı ama iyi gibi duruyor ;
http://www.spigen.com.tr/LG-G2-Case-Slim-Armor-Dodger-Blue,PR-394.html