LG G2 Kullanıcıları Kulübü

coco035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ustalar yazılım güncelleme yaparken %2 de kalıyor çözüm nedir

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
sizce en iyi en mükemmel rom hangisi ? Yoksa hiç roma gerek yok lolipop + root ile greenify veya 3d toolbox vs ile kendim mi yapayım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu cm12 falan oluyor öyle bir şey varmı performans ve pili güzel giden.Mesela oneplus oneda sanırım adamlar istediği temayı seçiyor ve bildirim çubuğundan kapatma bölümüne kadar bütün telefon değişiyor bir bölümü.Öyle bir şey var mı stabil.

internette oneplus one romunu buldum şansa bakın :D ama cm11 ve tam istediğim gibi değil.Önerebileceğiniz rom var mı ?

sanırım en iyisi bu xda

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana sorarsan cloudy 3.3 artı wpr xceed kernel +greenify, amplify
Şişme sorunu var diyor bazıları ama haftada bir yeniden başlat smart cleaningi haftada bir kullan sıkıntı olmuyor.
sizce en iyi en mükemmel rom hangisi ? Yoksa hiç roma gerek yok lolipop + root ile greenify veya 3d toolbox vs ile kendim mi yapayım.

Şu cm12 falan oluyor öyle bir şey varmı performans ve pili güzel giden.Mesela oneplus oneda sanırım adamlar istediği temayı seçiyor ve bildirim çubuğundan kapatma bölümüne kadar bütün telefon değişiyor bir bölümü.Öyle bir şey var mı stabil.

internette oneplus one romunu buldum şansa bakın :D ama cm11 ve tam istediğim gibi değil.Önerebileceğiniz rom var mı ?

sanırım en iyisi bu xda

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] kardesim dedigin uygulamadan nerden yapicam ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Bana sorarsan cloudy 3.3 artı wpr xceed kernel +greenify, amplify
Şişme sorunu var diyor bazıları ama haftada bir yeniden başlat smart cleaningi haftada bir kullan sıkıntı olmuyor.
bana sıkıntısız yağ gibi akan telefon lazım.Böyle rom varmı cloudy midir en iyisi yoksa lollipop kurup üstüne root+greenify falan mı yapayım ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
@TechnoYoung kardesim dedigin uygulamadan nerden yapicam ?
Hatırlamıyorum nerde olduğunu cloudydede göstermiyor nedense .

bana sıkıntısız yağ gibi akan telefon lazım.Böyle rom varmı cloudy midir en iyisi yoksa lollipop kurup üstüne root+greenify falan mı yapayım ?
Cloudy stock gibidir ve bazı yönlerden daha iyidir diyebilirim Tüm dünyada G2 kullanıcılarının (Romla filan uğraşanların) büyük kısmı cloudy kullanıyordur , Benimde en çok uzun süre geçirdiğim Romda cloudy . Ama ben en hızlısını en güncelini kuracam diyorsan Resurrection Remix romunu kullandım ve öneririm öyle dediğin gibi her yer değişiyor hatta fazlası ama baya kurcalıycan . Ama referans android arayüzü çok sıkıcı .

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Hatırlamıyorum nerde olduğunu cloudydede göstermiyor nedense .

Cloudy stock gibidir ve bazı yönlerden daha iyidir diyebilirim Tüm dünyada G2 kullanıcılarının (Romla filan uğraşanların) büyük kısmı cloudy kullanıyordur , Benimde en çok uzun süre geçirdiğim Romda cloudy . Ama ben en hızlısını en güncelini kuracam diyorsan Resurrection Remix romunu kullandım ve öneririm öyle dediğin gibi her yer değişiyor hatta fazlası ama baya kurcalıycan . Ama referans android arayüzü çok sıkıcı .
oneplus one arayüzü falan çok hoşuma gitti cm12 falan olunca destekte oluyor ama bana asıl performans-rami çok harcamasın- ve pili en iyi şekilde kullansın.Ben bu akşam baya uğraştım kendime oyun+ uygulama+launcher, icon pack araştırdım ve indireceğim uygulamaları hazırladım :D Birde yükleyeceğim romu şimdiden bulmak istiyorum.Dediğim gibi performans + pil.

21 oyun : 20gb yuvarlasak 12 uygulama: max 2gb müzikler+ foto :3-4gb da ona gider toplam 26gb falan olur en fazla.Daha da zorlasam olmaz zaten :D Oyunları 10-15gb arası tutsam tahmini olarak 17gb-26gb arasında doldurum telefonu.Oda en fazla, geriside sisteme kalsın :D

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oneplus one arayüzü falan çok hoşuma gitti cm12 falan olunca destekte oluyor ama bana asıl performans-rami çok harcamasın- ve pili en iyi şekilde kullansın.Ben bu akşam baya uğraştım kendime oyun+ uygulama+launcher, icon pack araştırdım ve indireceğim uygulamaları hazırladım :D Birde yükleyeceğim romu şimdiden bulmak istiyorum.Dediğim gibi performans + pil.
Cloudy=görsellik
Aicp= akıcılık
Hangisi senin icin önce geliyorsa o romu kur.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Cloudy=görsellik
Aicp= akıcılık
Hangisi senin icin önce geliyorsa o romu kur.
sorunsuz ve performans olsun tabi pilde olsun :D aicp gapps kendin uğraşıcan onuda ben beceremiyorum.Onlarla uğraşmak istemiyorum.Cloudy performanslı değil mi ? aicp tasarım falan hepten yerlerde sürünüyor :D windows 98 gibi mübarek

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen ne kadar saf android sevsemde arayuzu cok sıkıcı ios arayuzune bakiyoruz ios ne kadar engeli olsada arayuzunu severim ama kisitlamadi can sıkıcı neyse suan icin sony olsun htc hepsini arayuzunu iyi bilirim sony arayuzunu severim ne ladar saf android benzesede hos suana ayrica g2 icin htc romu var merak edenler icin ama beta bakabilirsiniz miui arayuzune gelecek olursak cok temiz ve guzel bir arayuzu hem cok iyi animasyonlar hemde oldukca hizli lg arayuzune gelirsek sekil olarak samsung benzesede referansin sik hale getirilmis hali gibi

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorunsuz ve performans olsun tabi pilde olsun :D aicp gapps kendin uğraşıcan onuda ben beceremiyorum.Onlarla uğraşmak istemiyorum.Cloudy performanslı değil mi ? aicp tasarım falan hepten yerlerde sürünüyor :D windows 98 gibi mübarek
Performanslı tabiki bana sorarsan kur 3.3 sonra xceed amplify greenify kur hem gorsellik hem performans hem pil omru olsun (7saat aldığımı hatırlıyorum)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
en iyisi ben lollipop + root + greenify + 3d toolbox ile işimi göreyim, yanlış bilmiyorsam lollipop ile telefon g3 ile aynı arayüze sahipti.Birde 5.1.1 gelicek diyorlar.Belki performans falan artarsa ona geçeriz.

Cloudy ninmi kötü?
yok canım, ne cloudysi , cloudy çok güzel tasarım olarak.Ben aicp için dedim.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en iyisi ben lollipop + root + greenify + 3d toolbox ile işimi göreyim, yanlış bilmiyorsam lollipop ile telefon g3 ile aynı arayüze sahipti.Birde 5.1.1 gelicek diyorlar.Belki performans falan artarsa ona geçeriz.

yok canım, ne cloudysi , cloudy çok güzel tasarım olarak.Ben aicp için dedim.
Sen bilirsin ama bence cloudy stoktan cok daha ıyi

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Suan bazen diyor insan sony mi alsaydik neyse miui kullanincada cloudy yani g4 arayuzu cok basit geliyor o efektlerden sonra ayrica miui 7 kin romu dorimanx kernel calisiyor diyorlar bende her seferinde fastboot giriyor bilen biri var mi bununla ilgili

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Suan bazen diyor insan sony mi alsaydik neyse miui kullanincada cloudy yani g4 arayuzu cok basit geliyor o efektlerden sonra ayrica miui 7 kin romu dorimanx kernel calisiyor diyorlar bende her seferinde fastboot giriyor bilen biri var mi bununla ilgili
Miui kullandm cidden hos ama rehber kisilerini bir turlu goremedim ve her cesit ayari kurcaladm, bir de google play yok yukleyincede calismadi bilgin var mi ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
aynen tarihi açıklanmadı mı ? Kesin olarak gelicek mi
Resmi açıklam var mı bilmiyorum ama yabancı teknoloji siteleride dahil bir cok sitede soylendi bence %95 gelcek 2 aya gelcek demislerdi ona gore suan max 1 ay var tabi 1 ayda yok ama en kotu ihtimali katiyom ki bence seneye kadar anca.

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rehber normal yedekle bir yere ona direk tıklarsan zaten yuklenmis olur oldulca basit yada google hesabindan altarabilirsin rehber oldukca basit sekilde yapilmis kullanimi kolay neyse google play helince duzgun gapps flashlarsan sorun cikmaz birde ben ikonlar icin ayri bir fix dosyasi var xda bir arkadas paylasmisti

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Rehber normal yedekle bir yere ona direk tıklarsan zaten yuklenmis olur oldulca basit yada google hesabindan altarabilirsin rehber oldukca basit sekilde yapilmis kullanimi kolay neyse google play helince duzgun gapps flashlarsan sorun cikmaz birde ben ikonlar icin ayri bir fix dosyasi var xda bir arkadas paylasmisti
Off aynen ya bak simdi miui ye donesim geldi tekrardan . Bu arayuze alisinca yabancilik cekiyorum ama cidden farklilik olcak. Bana miui ile calisan gapps linki atsana. Belki kurarim ileride ama 1 aya garantiye vermeyide dusunuyom neyse benim isim belli olmaz.