sizce en iyi en mükemmel rom hangisi ? Yoksa hiç roma gerek yok lolipop + root ile greenify veya 3d toolbox vs ile kendim mi yapayım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şu cm12 falan oluyor öyle bir şey varmı performans ve pili güzel giden.Mesela oneplus oneda sanırım adamlar istediği temayı seçiyor ve bildirim çubuğundan kapatma bölümüne kadar bütün telefon değişiyor bir bölümü.Öyle bir şey var mı stabil.
internette oneplus one romunu buldum şansa bakın ama cm11 ve tam istediğim gibi değil.Önerebileceğiniz rom var mı ?
sanırım en iyisi bu xda
bana sıkıntısız yağ gibi akan telefon lazım.Böyle rom varmı cloudy midir en iyisi yoksa lollipop kurup üstüne root+greenify falan mı yapayım ?Bana sorarsan cloudy 3.3 artı wpr xceed kernel +greenify, amplify
Şişme sorunu var diyor bazıları ama haftada bir yeniden başlat smart cleaningi haftada bir kullan sıkıntı olmuyor.
Hatırlamıyorum nerde olduğunu cloudydede göstermiyor nedense .@TechnoYoung kardesim dedigin uygulamadan nerden yapicam ?
Cloudy stock gibidir ve bazı yönlerden daha iyidir diyebilirim Tüm dünyada G2 kullanıcılarının (Romla filan uğraşanların) büyük kısmı cloudy kullanıyordur , Benimde en çok uzun süre geçirdiğim Romda cloudy . Ama ben en hızlısını en güncelini kuracam diyorsan Resurrection Remix romunu kullandım ve öneririm öyle dediğin gibi her yer değişiyor hatta fazlası ama baya kurcalıycan . Ama referans android arayüzü çok sıkıcı .bana sıkıntısız yağ gibi akan telefon lazım.Böyle rom varmı cloudy midir en iyisi yoksa lollipop kurup üstüne root+greenify falan mı yapayım ?
oneplus one arayüzü falan çok hoşuma gitti cm12 falan olunca destekte oluyor ama bana asıl performans-rami çok harcamasın- ve pili en iyi şekilde kullansın.Ben bu akşam baya uğraştım kendime oyun+ uygulama+launcher, icon pack araştırdım ve indireceğim uygulamaları hazırladım Birde yükleyeceğim romu şimdiden bulmak istiyorum.Dediğim gibi performans + pil.Hatırlamıyorum nerde olduğunu cloudydede göstermiyor nedense .
Cloudy stock gibidir ve bazı yönlerden daha iyidir diyebilirim Tüm dünyada G2 kullanıcılarının (Romla filan uğraşanların) büyük kısmı cloudy kullanıyordur , Benimde en çok uzun süre geçirdiğim Romda cloudy . Ama ben en hızlısını en güncelini kuracam diyorsan Resurrection Remix romunu kullandım ve öneririm öyle dediğin gibi her yer değişiyor hatta fazlası ama baya kurcalıycan . Ama referans android arayüzü çok sıkıcı .
Cloudy=görsellikoneplus one arayüzü falan çok hoşuma gitti cm12 falan olunca destekte oluyor ama bana asıl performans-rami çok harcamasın- ve pili en iyi şekilde kullansın.Ben bu akşam baya uğraştım kendime oyun+ uygulama+launcher, icon pack araştırdım ve indireceğim uygulamaları hazırladım Birde yükleyeceğim romu şimdiden bulmak istiyorum.Dediğim gibi performans + pil.
Aynen pil farkı yok diyebilirim . Yani o kadar kullandm hissetmedim.Cloudy=görsellik
Aicp= akıcılık
Hangisi senin icin önce geliyorsa o romu kur.
sorunsuz ve performans olsun tabi pilde olsun aicp gapps kendin uğraşıcan onuda ben beceremiyorum.Onlarla uğraşmak istemiyorum.Cloudy performanslı değil mi ? aicp tasarım falan hepten yerlerde sürünüyor windows 98 gibi mübarekCloudy=görsellik
Aicp= akıcılık
Hangisi senin icin önce geliyorsa o romu kur.
Bana pil cloudy de daha iyi geldi(xceed amplify greenify ile)Aynen pil farkı yok diyebilirim . Yani o kadar kullandm hissetmedim.
Performanslı tabiki bana sorarsan kur 3.3 sonra xceed amplify greenify kur hem gorsellik hem performans hem pil omru olsun (7saat aldığımı hatırlıyorum)sorunsuz ve performans olsun tabi pilde olsun aicp gapps kendin uğraşıcan onuda ben beceremiyorum.Onlarla uğraşmak istemiyorum.Cloudy performanslı değil mi ? aicp tasarım falan hepten yerlerde sürünüyor windows 98 gibi mübarek
iyi çok güzelde cidden ayarlar menüsü falan bu kadar kötü olamazdı.Performanslı tabiki bana sorarsan kur 3.3 sonra xceed amplify greenify kur hem gorsellik hem performans hem pil omru olsun (7saat aldığımı hatırlıyorum)
Cloudy ninmi kötü?iyi çok güzelde cidden ayarlar menüsü falan bu kadar kötü olamazdı.
yok canım, ne cloudysi , cloudy çok güzel tasarım olarak.Ben aicp için dedim.Cloudy ninmi kötü?
Sen bilirsin ama bence cloudy stoktan cok daha ıyien iyisi ben lollipop + root + greenify + 3d toolbox ile işimi göreyim, yanlış bilmiyorsam lollipop ile telefon g3 ile aynı arayüze sahipti.Birde 5.1.1 gelicek diyorlar.Belki performans falan artarsa ona geçeriz.
yok canım, ne cloudysi , cloudy çok güzel tasarım olarak.Ben aicp için dedim.
performans olarak ?Sen bilirsin ama bence cloudy stoktan cok daha ıyi
aynen tarihi açıklanmadı mı ? Kesin olarak gelicek miBu 5.1.1 ne zaman gelecek ya
Miui kullandm cidden hos ama rehber kisilerini bir turlu goremedim ve her cesit ayari kurcaladm, bir de google play yok yukleyincede calismadi bilgin var mi ?Suan bazen diyor insan sony mi alsaydik neyse miui kullanincada cloudy yani g4 arayuzu cok basit geliyor o efektlerden sonra ayrica miui 7 kin romu dorimanx kernel calisiyor diyorlar bende her seferinde fastboot giriyor bilen biri var mi bununla ilgili
Resmi açıklam var mı bilmiyorum ama yabancı teknoloji siteleride dahil bir cok sitede soylendi bence %95 gelcek 2 aya gelcek demislerdi ona gore suan max 1 ay var tabi 1 ayda yok ama en kotu ihtimali katiyom ki bence seneye kadar anca.aynen tarihi açıklanmadı mı ? Kesin olarak gelicek mi
Off aynen ya bak simdi miui ye donesim geldi tekrardan . Bu arayuze alisinca yabancilik cekiyorum ama cidden farklilik olcak. Bana miui ile calisan gapps linki atsana. Belki kurarim ileride ama 1 aya garantiye vermeyide dusunuyom neyse benim isim belli olmaz.Rehber normal yedekle bir yere ona direk tıklarsan zaten yuklenmis olur oldulca basit yada google hesabindan altarabilirsin rehber oldukca basit sekilde yapilmis kullanimi kolay neyse google play helince duzgun gapps flashlarsan sorun cikmaz birde ben ikonlar icin ayri bir fix dosyasi var xda bir arkadas paylasmisti
Cloudyperformans olarak ?
Mağara.jpgLollipop için xposed çıktı mı. Bilgisi olan var mı