LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkes biraz abartılı oldu :) ee 2. El z1 yerine sıfır g2 alsammı ozaman

Sonyden sonra g2 ufak ve hizli gelecektir inan bana :) kasma filan yok. Kasan telefonlar muhakkak birseye maruz kalmistir. Cok cok ekstra performans yuklemesi falan yani o anda telefon kitlemistir kendini diye dusunuyorum.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Sonyden sonra g2 ufak ve hizli gelecektir inan bana :) kasma filan yok. Kasan telefonlar muhakkak birseye maruz kalmistir. Cok cok ekstra performans yuklemesi falan yani o anda telefon kitlemistir kendini diye dusunuyorum.
Bi kullanıcı olarak hakkn var ama insan şöyle su geçirmezlik falan istiyo be :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Z1 i al gitsin dicem hocam ama eğilme sorununu bi araştır derim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
En fazla 3 ay bekleyeceğim telefonsuz olmak zor olsada :) ozaman artık en fazla 1450 tl ye ne güzel olursa alırım :) şuan kafamda z1 var g2 kasmıyo deyince sen içim kabardı

Z1 kullanmadim gormedim de. Birsey diyemem. Sony cok kaba tekefon uretti. Bu yuzden kesinlikle almam. G2 kibar ve 5.2 inc. Telefon htc m8 ve s5 ile kafa kafaya ki ikiside 2014 cikisli :)

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En fazla 3 ay bekleyeceğim telefonsuz olmak zor olsada :) ozaman artık en fazla 1450 tl ye ne güzel olursa alırım :) şuan kafamda z1 var g2 kasmıyo deyince sen içim kabardı

Ilk ciktigi gunden beri kullaniyorum g2 bir kere kasmadi telefon guzel bence ikinci el almaktansa sifir almak daha mantikli fotograf kalitesi iyi olsun diyosan z1 daha iyi bence arasindaki buyuk fark budur iki telefonun..

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Z1 kullanmadim gormedim de. Birsey diyemem. Sony cok kaba tekefon uretti. Bu yuzden kesinlikle almam. G2 kibar ve 5.2 inc. Telefon htc m8 ve s5 ile kafa kafaya ki ikiside 2014 cikisli :)
Evet g2 ye kötü demedim de zaten ben amiral gemi istiyorum çünkü alırsam rahat 5 sene kullanmayı düşünüyorum bu yüzden z1 i seçtim çünkü sony 4 ayda bir amiral gemi çıkarıyor :) ve yeni çıkan amiral gemi ile bir farkı olmuyor bu yüzden yeni çıkanlarla aynı olması için ve sıkılmamak için aklımda z1 var şimdi g3 çıkınca g 2 den katlat daha iyi olcak

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet g2 ye kötü demedim de zaten ben amiral gemi istiyorum çünkü alırsam rahat 5 sene kullanmayı düşünüyorum bu yüzden z1 i seçtim çünkü sony 4 ayda bir amiral gemi çıkarıyor :) ve yeni çıkan amiral gemi ile bir farkı olmuyor bu yüzden yeni çıkanlarla aynı olması için ve sıkılmamak için aklımda z1 var şimdi g3 çıkınca g 2 den katlat daha iyi olcak

O zaman z1 al ne diim simdi sana :) g3 cikinca evet g3 alicam. Ama sony bana itici geliyor tasarimindan dolayi

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ilk ciktigi gunden beri kullaniyorum g2 bir kere kasmadi telefon guzel bence ikinci el almaktansa sifir almak daha mantikli fotograf kalitesi iyi olsun diyosan z1 daha iyi bence arasindaki buyuk fark budur iki telefonun..
Eyvallah kardeşim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O zaman z1 al ne diim simdi sana :) g3 cikinca evet g3 alicam. Ama sony bana itici geliyor tasarimindan dolayi
Hee dümdüz olduğundan :) evet tasarımda çok üstünde durulmamış :)

SkeletonMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 aydır elimde sadece arkadaşlarım için wifi hotstop açtığımda 1 kereliğine kastı ama telefona çok yüklenmiştim :yes: G3 kadar en iyi telefon G2 ...

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nepe2ebe.jpg

Güncelleme diye sıyırcam yakında :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Az once lg yetkilileriyle konustum guncelleme nisan sonuna dogru dediler bilginize

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herhangi bir fikrim yok baktım internetten bir açıklamada yok..:)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar tlfnumda izlesene.com un videolarini seyredemiyorum.neden.ne yüklemem gerekiyor acaba

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar tlfnumda izlesene.com un videolarini seyredemiyorum.neden.ne yüklemem gerekiyor acaba

hangi tarayıcıyı kullanıyosınuz chrom ise izleyemezseniz fash destekli videolara chroumun desteği yok dolphin kurun telefonunza marketten aratıp yükleyin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben denedim ilk başta 1.5 ölçeğindeydi dediği gibi 0.5 ölçeğe getirdim öyle aman aman bir performas görmedim ki buna gerekte yok zaten telefon gayet hızlı eski model android cihazlarda işe yarar ancak bizim telefonun zaten maşallahı var

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hadi ya.kendi tarayacisi olmazmi peki.dolphn kullanamiyorum.cok yabanclik cekiyorumda :)))