A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Herkes biraz abartılı olduee 2. El z1 yerine sıfır g2 alsammı ozaman
Sonyden sonra g2 ufak ve hizli gelecektir inan bana

Bi kullanıcı olarak hakkn var ama insan şöyle su geçirmezlik falan istiyo beSonyden sonra g2 ufak ve hizli gelecektir inan banakasma filan yok. Kasan telefonlar muhakkak birseye maruz kalmistir. Cok cok ekstra performans yuklemesi falan yani o anda telefon kitlemistir kendini diye dusunuyorum.
Bi kullanıcı olarak hakkn var ama insan şöyle su geçirmezlik falan istiyo be![]()
En fazla 3 ay bekleyeceğim telefonsuz olmak zor olsadaG3 u bekle o zaman![]()
En fazla 3 ay bekleyeceğim telefonsuz olmak zor olsadaozaman artık en fazla 1450 tl ye ne güzel olursa alırım
şuan kafamda z1 var g2 kasmıyo deyince sen içim kabardı
En fazla 3 ay bekleyeceğim telefonsuz olmak zor olsadaozaman artık en fazla 1450 tl ye ne güzel olursa alırım
şuan kafamda z1 var g2 kasmıyo deyince sen içim kabardı
Evet g2 ye kötü demedim de zaten ben amiral gemi istiyorum çünkü alırsam rahat 5 sene kullanmayı düşünüyorum bu yüzden z1 i seçtim çünkü sony 4 ayda bir amiral gemi çıkarıyorZ1 kullanmadim gormedim de. Birsey diyemem. Sony cok kaba tekefon uretti. Bu yuzden kesinlikle almam. G2 kibar ve 5.2 inc. Telefon htc m8 ve s5 ile kafa kafaya ki ikiside 2014 cikisli![]()
Evet g2 ye kötü demedim de zaten ben amiral gemi istiyorum çünkü alırsam rahat 5 sene kullanmayı düşünüyorum bu yüzden z1 i seçtim çünkü sony 4 ayda bir amiral gemi çıkarıyorve yeni çıkan amiral gemi ile bir farkı olmuyor bu yüzden yeni çıkanlarla aynı olması için ve sıkılmamak için aklımda z1 var şimdi g3 çıkınca g 2 den katlat daha iyi olcak
Eyvallah kardeşimIlk ciktigi gunden beri kullaniyorum g2 bir kere kasmadi telefon guzel bence ikinci el almaktansa sifir almak daha mantikli fotograf kalitesi iyi olsun diyosan z1 daha iyi bence arasindaki buyuk fark budur iki telefonun..
Hee dümdüz olduğundanO zaman z1 al ne diim simdi sanag3 cikinca evet g3 alicam. Ama sony bana itici geliyor tasarimindan dolayi
Eyvallah kardeşim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hee dümdüz olduğundanevet tasarımda çok üstünde durulmamış
![]()
Lg g2 nin kasma sorunundan başka ne gibi sprunları var
Ne öutlu sana3 aydr kullanıyorum 1 kere kasma yapmadı cok sukur
Arkadaslar tlfnumda izlesene.com un videolarini seyredemiyorum.neden.ne yüklemem gerekiyor acaba
http://shiftdelete.net/3-adimda-android-icin-ios-7.1-hizi-android-olcek-ayarlari_51468-s2.html
Bunu denemelisiniz arkadaşlar![]()