Lg g2 ile ilgili sorularım

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu yeni aldım ve biraz endişeliyim açıkçası .
ilk şarj konusunda %10 a düşsün sonra takın %100 olunca çekin dediler öyle yaptım fakat %100 den %95 lere aşırı çabuk düşüyor şarj bu konuda %100 olduktan sonra şarjda telefonu 1 saat daha tutun falan diyorlar bu doğru mu ?

önerdiğiniz uygulama ve programlar var mı ? bataryayı rahatlattıracak cinsten vs.

pil kullanım yerinde bazı arkadaşlar da 250 saatlerden 111 saatlerden bahsediyor ama bende %100 ken şarj 27 saat diyo bu sıkıntı mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
%10 değil tamamen açılmaycak şekilde bitireceksin. kapalı halde 12 - 16 saat şarjda duracak. bunu 3-4 kere tekrarladıktan sonra bataryandan tam verim alacaksın

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sıkıntı yok telefonda.

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarj 100 olduktan sonra pil simgesindeki elektrik isareti kaybolana takar sarja devam et tahmini 45dk 1 saat felan

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm ben direk %100 ü görünce çekiyordum bi dahakine öyle yapayım o zaman . birde bu ram boşaltma olayı nedir ? görev yöneticisindeki hizmet durdur olayı sizce faydalı mı ?

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim oncelikle sana tavsiyem sarj %100 olurken simsek sembolu var oda bataryanin hala dolduguna isaret o simsek gidene kadar sarjda kalabilir..

2. Yogun kullanimda 10 saat falan normal o 250 saat yapanlar telefonu mumkun oldugunca kullanmayip rekor kirmaya calisiyor ne anladim o telefondan kullanmiycaksam..

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anladım o şimşek olayını tamam sağolun .
peki bu clean master , battery doctor vs. programlar yararlı mı sizce ?

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok sık ram bosaltma bence sen bosalttıkca oto acılıyor yine bazı uygulamalar buda pile yansıyor hizmet durdur zaten kapanmasnı istedigin uygulamaları seciyosun sana kalmış

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Clean master kullanyorum ama batery doctor felan gereksiz zaten pil super

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anladım o şimşek olayını tamam sağolun .
peki bu clean master , battery doctor vs. programlar yararlı mı sizce ?

Hic gerek yok ben gayet facebook twitter whatsapp traffic racer takiliyorum butun gun 1gunu rahat cikartiyor oynamazsaniz alo alo diyip kaparsaniz 2gun gider.. yanitelefon surekli elde olup takildiginda en az 11saat gidiyor sarj

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamamdır anladım sağolun ilginiz yardımlarınız için . yeni biri olarak bana önermek istediğiniz başka program veya uygulama varsa yazarsanız sevinirim birde hangi antivirüs programını önerirsiniz onu yazarsanız sevinirim iyi geceler.

telefonum 32 gb .

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben antivurus niyetinede clean master kullanyorum inen uygulamaları felan tarıyor

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avg yükledim ama o da iyi kasıyo sanırım ram kullanımı vs. baktımda öyle sanki .

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamamdır anladım sağolun ilginiz yardımlarınız için . yeni biri olarak bana önermek istediğiniz başka program veya uygulama varsa yazarsanız sevinirim birde hangi antivirüs programını önerirsiniz onu yazarsanız sevinirim iyi geceler.

telefonum 32 gb .

Cpu-Z (Telefonun batarya sicakligini, hangi cekirdeklerin calistigini gosterir).
Antivirus olarak bende CM security var

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen bendede cm security varmis bende bilmiyodum clean master yukle dedi yuklemistim :D

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekrardan sağolun ilgilendiğiniz için sorum oldukça burdan sorarım artık daha tam keşfedemedim telefonu :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

cpu-z iyiymiş gerçekten .
sizce voltage kaç olmalı 4078 mV diyo bende .

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4050 ile 4099 arası iyi diyorlardı sanki bi forumda okumuştum .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Antivirus veya Virus programı telefonda kullanmak bence saçma. Telefon için virüs yoktur reklam vardır. Telefonuna reklam girer ve habire olur olmadık yerlerde reklamlar cıkar karşına ve kapatmakla uğraşırsın. Antivirus veya Virüs programları devamlı arkada çalışıp hem şarzı hemde performansı etkiliyor hemde bek bir olayı yok. Dr web'ti sanırım indirip bir tarayın telefonunuzu tüm reklamlardan ıvırzıvırlardan temizleyin ve programı kaldırın. Clean Master ile arada sırada Gereksiz dosyaları ramı temizleyin. Bu arada telefonu %100 olunca değil diğer arkadaşların dediği gibi Elektrik işareti gidene kadar Şarzda tut.