Bloother
Rektör
Bazı gereksiz ozellikleri var mesela uygulamaları üç parmakla kaydirma yerine sese duyarli komut olsaydi daha iyi olurdu
Ne diyecektik mesela? Kaydır koçum mu diyelim? Bayanlar için de: Kayar mısın cınım? Komutu eklensin.

Bazı gereksiz ozellikleri var mesela uygulamaları üç parmakla kaydirma yerine sese duyarli komut olsaydi daha iyi olurdu
Doğru hayatında görmedin çünkü daha 12 yaşındasınLG G2 bende var 12 yaşındayım ama harika bir teleon gerçek ten çok başarılı özellikleri say say bitmez harika şeyleri var ben hayatımda böyle bir telefon görmedim çıkar çıkmaz bastım parayı aldım ıphona farkı takar :lol::clap::dirol::dirol::sneaky2::biggrin:
iphone da olduğu gibi bazı komutlar olabilir di.(güç acma sessize alma vs.) ekranı kaydırma özelliği bence gereksiz hiç kullanmıyorum kullandığınızıda sanmıyorum.Ne diyecektik mesela? Kaydır koçum mu diyelim? Bayanlar için de: Kayar mısın cınım? Komutu eklensin.![]()
12 yaşında parayı basıp almış
ne iş yapıyon![]()
iphone da olduğu gibi bazı komutlar olabilir di.(güç acma sessize alma vs.) ekranı kaydırma özelliği bence gereksiz hiç kullanmıyorum kullandığınızıda sanmıyorum.
Kullanmazsanız genel ayarlardan kapatabilirsiniz zaten. Ben oyun oynarken kullanıyorum. Bazı oyunlar henüz desteklemiyor sanırım bu arada. Çünkü bildirim panelini aşağı çekince bile kapanan oyunlar var. Geliştirirler zamanla.
Mesela senin önerdiğin oyun. Bildirim çubuğunu aşağıya çekince masaüstüne atıyor. Gerçi devam ediyor sonrasında ama. Not: Baya sardım oyuna yalnız![]()
Oyun harika yaa. Diğer oyunları at çöpe gitsin![]()
Oyunun adını söylerseniz bizde oynayalım![]()
Kaç levelsiniz beyler? Dün yükledim 18 levelim![]()
ya arkadaşlar bu oyundan çıkış yok mu?exit butonu yok arkadaş![]()
Arkadaşlar 2 ile 3 gün sonra türkcell den faturalı ile telefon alıcam LG G2 Mİ alıyım Galaxy s4 mü lütfen kullanmış ve bilgili kişiler bi el atsın Acill