LG G2 4.2.2 ye dönmeden KitKat Root

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan feza08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Almanya 4.4.2 sürümünü kullanıyorum, geçen gün xda de 4.4.2 stock sürümü için root yayımlandı.
1.Linkten dosyayı indiriyorsunuz
http://www6.zippyshare.com/v/61238907/file.html
2.Zipi bir klasöre çıkartıyorsunuz.
3.Geliştirici seçeneklerinden USB debuggingi açıyorsunuz.
4.Telefonu pc'ye bağlıyor, sadece şarj eti seçiyorsunuz.
4.Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz, telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi verin.
5.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.
6.Ses tuşlarıyla aşağı inip power tuşuna basarak apply update from adb yi seçiyorsunuz.
7.İşlem bitince yine recovery menüsünden reboot diyorsunuz.
Telefonunuz artık rootlanmıştır. Geçmiş olsun.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar Almanya 4.4.2 sürümünü kullanıyorum, geçen gün xda de 4.4.2 stock sürümü için root yayımlandı.
http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/ioroot/ioroot25.zip
4.Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz, telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi verin.
6.Ses tuşlarıyla aşağı inip power tuşuna basarak apply update from adb yi seçiyorsunuz.

denemek.lazim bi, stabil mi degilmi diye, snra bnm programa ekliyim de ugrasmasinlar diye ;)

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben denedim, 2,5 gündür kullanıyorum. Çok stabil. Geliştiricisi rootun çok kapsamlı olduğunu belirtmiş. İstisnasız tüm d802 sürümleri rootlanabiliyor. 4.2.2 dahil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

denemek.lazim bi, stabil mi degilmi diye, snra bnm programa ekliyim de ugrasmasinlar diye ;)
Ayrıca d800,801 falan için de uygunmuş.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
hmm, xda linkini atabilirmisn bana?

http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/ioroot/ioroot25.zip
7.İşlem bitince yine recovery menüsünden reboot diyorsunuz.

geçmiş olsun değil hayırlı olsun denir bu durumda kardeşim yeni farkketim, rapor et bence orayı duzeltsinler

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hmm, xda linkini atabilirmisn bana?

geçmiş olsun değil hayırlı olsun denir bu durumda kardeşim yeni farkketim, rapor et bence orayı duzeltsinler
Benim gibi bir aydır root arayıp bulamayanlar olduğundan yola çıkarak geçmiş olsun dedim kardeş. Hani müsibet atlatılınca geçmiş olsun dileği iletilir ya. İlla düzeltilecek bir şey arıyorsan mi edattır ayrı yazılır, fark etmek ses kaynaşması-düşmesi olmayan birleşik fiildir ayrı yazılır. Sevgilerle. :)
Buyur xda linki:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48709232&postcount=869

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İşte beklediğim konu. Allah razı olsun. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
LG Root konularına ekledim. emeğine sağlık :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
6. adımdan sonra root dosyasını flashlaması için bilgisayardaki komut ekranında herhangi bir tuşa basmanız gerekiyor bu arada.

Rootladım ben de bu arada teşekkürler tekrar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav reis benim anlamadığım şu root bat dosyasını açıyom telefona yetki istemiyo root bat ı enterliyom ekrandan kayboluyor telefonumda kapanmıyor zaten recorvey mod dediğiniz yere atmıyo yani pc süit filan pc ye yüklüyecekmiyiz yoksa he aga

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eyvallah kardeş bayadır radyo için çalışan bişey arıyodum çalıştı sağolasın..

ademaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SANIRIM BEN YAPAMADIM. İŞLEMLERİ SIRASIYLA UGULUYORUM FAKAT now send the package you want to apply, to the device with adbsideload KISMINDA KALIYOR.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
SANIRIM BEN YAPAMADIM. İŞLEMLERİ SIRASIYLA UGULUYORUM FAKAT now send the package you want to apply, to the device with adbsideload KISMINDA KALIYOR.

Telefonu yeniden başlatacak oradayken adbsideload a gireceksin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bazı arkadaşlar 4.4 yükledikten sonra cihazın rooted olduğunu söylüyor. Eğer öyle ise nasıl kontrol edebilirim? ve bu işlemi geri almam gerekir mi?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bazı arkadaşlar 4.4 yükledikten sonra cihazın rooted olduğunu söylüyor. Eğer öyle ise nasıl kontrol edebilirim? ve bu işlemi geri almam gerekir mi?

Kendiniz yuklerseniz ve farklı bir ülkenin romunu yuklerseniz rooted yazar zaten

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Root'u cihaza kendiniz yapmışsanız kullandığınız romu telefona tekrar atın ve kalkmış olucaktır. Eğer romunuz kendiliğinden rootlu ise rootsuz bir rom bulup atın.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Root'u cihaza kendiniz yapmışsanız kullandığınız romu telefona tekrar atın ve kalkmış olucaktır. Eğer romunuz kendiliğinden rootlu ise rootsuz bir rom bulup atın.

Hayır kendisi farklı bir ülkenin somunu yüklemiş yani root yok ama LG koruma amaçlı farklı ülke romu yüklendiğinde rooted yazan bir sistem geliştirmiş

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
merhaba,

yeni çıkan 20D romda deneyen oldu mu?

Biz'e güncelleme gelmedi telefonlarımız malum Türkiyeden alınma. Facebookta g2 kullanıcılarının sayfalarında veya guruplarında yeni güncellemeyi alanların çok düzeltilmeler yapıldığı söyleniyor. Bluetooth'tan hiç bahsedilmememiş fakat LG'ye çok şikayet edildi bu Bluetooth arka planda açık olmasıyla ilgili ve yeni gelecek olan güncellemede bu hatanın düzeltileceğine inanıyoruz.

Şu konuma göz atarsanız neler değişti neler geliyor görebilirsiniz: http://forum.shiftdelete.net/lg/370...gelmis-olan-guncelleme-hakkinda-bilgiler.html

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Biz'e güncelleme gelmedi telefonlarımız malum Türkiyeden alınma. Facebookta g2 kullanıcılarının sayfalarında veya guruplarında yeni güncellemeyi alanların çok düzeltilmeler yapıldığı söyleniyor. Bluetooth'tan hiç bahsedilmememiş fakat LG'ye çok şikayet edildi bu Bluetooth arka planda açık olmasıyla ilgili ve yeni gelecek olan güncellemede bu hatanın düzeltileceğine inanıyoruz.

Şu konuma göz atarsanız neler değişti neler geliyor görebilirsiniz: http://forum.shiftdelete.net/lg/370...gelmis-olan-guncelleme-hakkinda-bilgiler.html
Ben almanya 20d kullaniyorum bluetooth artik sarj yemiyor.bluetooth sorunu giderildi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Gocam aynı sorun bende de var ama demek istediğinizi anlamadım. :(

Hocam help me please. :)

1.si ben tr20b deyim ve bişi yok. Bunu ayarlar uygulamalar tüm uygulamalar kısmından bluetooth u bulup durdurmaya zorlayin. Bu bluetooth sorunu için. Senin sorunun da aslında sorun değil. Sadece deneyimsizlik. Senin yapacağım ise çok basit. Telefon yeniden baslicak ve reboot system now ile başlayan yazılar çıkacak. Oradan sonunda adb yazani seciceksin . tam adini hatırlamıyorum ama sanırım install from ADB olması lazım oraya girer girmez pcde işlemler olması için enter a bas snra işlemler gercekleşecek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iorot25.zip dosyasını indiremiyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar acill yardım lütfen söylenenleri sırasıyla yaptım ama ''now send the package you want to apply, to the device with adbsideload'' KISMINDA kalıyor.. telefon bu şekilde dondu kaldı ne kapanıyor ne acılıtor ne yapmam gerekiyor acil yadımmmm.....

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
d800 modeli var bende olmuo adb de failed hatası verio ama download moda girince rooted yazıo anlamadım