Leyla ile Mecnun Yayından Kaldırıldı

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
‏@efLAtunfilm
Yapımcılığını üstlendiğimiz Leyla ile Mecnun adlı dizinin yayından kaldırıldığı TRT yönetimi tarafından şirketimize bildirilmiştir.

https://twitter.com/efLAtunfilm/status/369877669300928512

@efLAtunfilm
Emeği geçen herkese; özellikle de seyircilerimize herşey için çok teşekkür ederiz.

https://twitter.com/efLAtunfilm/status/369877791111917568

@burakaksak
leyla ile mecnun dizisini 103 bölüm yayınlayan trt’ye teşekkürler. buraya kadarmış.

https://twitter.com/burakaksak/status/369878053507178496

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Başka kanala geçse ya gerçi son bölüm büyük bir kıyıma sahne olmuştu ölen öleneydi :(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Leyla ile Mecnundan daha absürd bir komedi ile karşı karşıyayız.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu diziyi kaldiranlar önce kaldırsın sonra .... Tövbe tövbe ne lan bu... At kafalilar

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Son bölümler absürtlük sınırını aşmıştı ısrarla izlememe rağmen tebessüm bile ettirmiyordu. Reytinglere yansımış demek ki iyi olmuş şahsi görüşüm.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bu tip siyasi hareketlerden hiç hoşlanmıyorum işte.
Bence kaybeden TRT oldu.
Hap gibi kaparlar o diziyi diğer kanallar, izleyenler gene izler.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Hiç iyi olmadı bu. Bi izlediğim bu vardı o da bitti.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evimin önünde çekilen bir diziydi be 3 sezondur :) Baska bir kanalla anlaşsalar iyi ollur

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sevindik.

Bu vatan üzerinde ekmek yiyip su içiyorsan ihanet etmeyeceksin. Yediin kaba işemeyeceksin..

Mesajımı alıntılamayın hoşlanmıyorum..

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Son bölümler absürtlük sınırını aşmıştı ısrarla izlememe rağmen tebessüm bile ettirmiyordu. Reytinglere yansımış demek ki iyi olmuş şahsi görüşüm.

raitinglerden dolayı kaldırıldı diyorsunuz yani ? umarım uyandığınızda sizin için bağıracak birileri olur :)
fikirleri yasaklarayarak, susturarak sadece kendinizi kandırırsınız.

zinde_kulak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayır 2 bölüm izleseniz güzel dizi olduğunu anlayacaksınız ama nerdee :) Turgut Uyar şiiri duyabileceğiniz kaç dizi varki? Hoş Turgut Uyar'ı kim ne yapsın değil mi?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ben izlemiyordum fakat izliyen izlesin saçma sapan aşk dizilerinden daha iyi olduğu kesin.
farklı kanal kapar hemen fakat yönetmen vs değişirse eski tadı olmayabilir izliyenler için.

işin siyasi boyutu dikta değil haşaa , postmodern dikta....

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Açıkca söylemek gerekirse arkadaş çevrem leyla mecnuna taparcasına seviyor onların sözleri onların müzikleri bla bla bla ve bu taparcasına sevgi beni deli ediyor dizi mükemmel filan değil dizi setinde sürekli kavgalar girip çıkan oyuncular vb olaylar. Ayrıca bu filme çok ta gülmüyorum. Absürt bir dizi olabilir absürt bir mizah anlayışı da olabilir ama 100 bölümden 20 sinde adam akıllı gülüyorsam o dizi komedi dizisi değildir tek artısı ailecek izlenecek sıradan bir dizi olması idi kaldırılmış kaldırılmamış çok ta umrumda değil hatta iyi bile olmuş tamam sakinim.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bence yazık oldu, umarım başka bir kanalda devam eder...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Çok seviyordum diziyi ama yayından kaldırılmasına sevindim. Din işlerini devlet işleriyle karıştırmayacağın gibi, dizi işini gezi olaylarına karıştırmayacaksın arkadaş...

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Zaten sevmezdim iyi olmuş :thumbup:

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hasanım geldin mi gene?.:D

Senin adam banlandı yalnızsın bu diyarlarda dikkat et.:D

Olsun tek tabanca da takılırım ben :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çok seviyordum diziyi ama yayından kaldırılmasına sevindim. Din işlerini devlet işleriyle karıştırmayacağın gibi, dizi işini gezi olaylarına karıştırmayacaksın arkadaş...

Bu kafaya göre Emre Belözoğlu'na ceza getirilmesi spordan men edilmesi lazım. Sonuçta devlet işleri ile sporu karıştırmayacaksın! :)

Açıkca söylemek gerekirse arkadaş çevrem leyla mecnuna taparcasına seviyor onların sözleri onların müzikleri bla bla bla ve bu taparcasına sevgi beni deli ediyor dizi mükemmel filan değil dizi setinde sürekli kavgalar girip çıkan oyuncular vb olaylar. Ayrıca bu filme çok ta gülmüyorum. Absürt bir dizi olabilir absürt bir mizah anlayışı da olabilir ama 100 bölümden 20 sinde adam akıllı gülüyorsam o dizi komedi dizisi değildir tek artısı ailecek izlenecek sıradan bir dizi olması idi kaldırılmış kaldırılmamış çok ta umrumda değil hatta iyi bile olmuş tamam sakinim.

Dizi setinde sürekli kavgalar girip çıkan oyuncular vs diyorsun da, kavga ilk sezonda oldu bitti başka kavga ile ayrılan kim var?

Tamam Şamilcan sen gülmüyorsan ohoo o zaman boşver kalksın dizi yahu :) Hatta başka sevmediğin diziler varsa söyle konuşup onları da bitirebilirim :)

Bir gereksiz dizi daha gitti iyi olmuş

Seversin sevmezsin o farklı bir konu ama gereksiz oluşu kime göre? neye göre? 75 milyon insan yaşıyor bu ülkede o zaman herkes sevmediği şarkıcıyı, filmi, diziyi, başbakanı, partiyi, takımı kaldırsın :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
son bölümler absürtlük sınırını aşmıştı ısrarla izlememe rağmen tebessüm bile ettirmiyordu. Reytinglere yansımış demek ki iyi olmuş şahsi görüşüm.

gerçekten böyle mi düşünüyorsun . Bir bölüm kötü diye mi yani. Pess kendini kandirmakta son nokta.. Reytinge yansimiş diyor bide.. şu an yayinda olup da leyla ile mecnun kadar fani olan 3 tane dizi saysana bana ??

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zaten sevmezdim iyi olmuş nasıl bir kafa yapısı lan? O zaman bende seni sevmiyorum kaldırıyım mı yani? Böyle saçma bir düşünce olamaz. Bu kadar tahammülsüz müsünüz?

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Leyla ile Mecnun'un kemik bir kitlesi vardı ve hiç değişmiyordu. Adamlar twitter'da neredeyse her bölüm Dünya listesinde 1 numara yapıyorlardı.

Imdb'de bile en iyi ilk 10 dizi arasına girmişti. 9.0 ile.