Leptobuma ana sistem olarak WİNDOWS 7 rc1 kurdum!!

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nelerle karşılaştım
merak edenler sorabilir ?:helpsmilie:

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
RC1 mi kaldı ? Build 7201 kursaydın ya, sürüyle hatası olan bi windows 7 kurmuşsun :)

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
noolur anlat ! leptobuna ana sistem olarak kurduğun WİNDOWS 7 rc1 de nelerle karşılaştın !

Hatta yan sistem olarak idiot xp kurduysan onu da anlatabilirsin !

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
küstah küstah yardım bekleyenide ilk defa gördüm kimsenin senin derdini soracağını sanmam tavrın çok enteresan

anlama yeteneğin mi yok?
yardım beklediğmi kim söylüyor, kurmayı planlayanlar için söyledim, küstahlık
bir kişiyi rahat bir şekilde küstahlıkla suçlayana yaraşır

ne kadar ilginç kişilikler üye bu forma, ilginç, benim amacım ana sistemine Windows 7 kurmayı planlayıp driver sorunu çekmek istemeyenle yardım etmekti, ama bazıları bunu
yanlış yerinden anlamış veya gocundukları bir yerler var ...saygılarımla

RC1 mi kaldı ? Build 7201 kursaydın ya, sürüyle hatası olan bi windows 7 kurmuşsun :)

Build 7201 in farkındaydım, rc1 kurarken ama tam sürüm çıkana kadar yeni bir
sürümünü indirmek istemedim, yinede tşk ederim

Yanlış bir hareket olmuş :P

merak edenlerin merakını gidermek mi ? yanlış olan

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Abi bu windows 7 olayından hiç bişey anlamadım walla.En son sürümü nedir?Beni aydınlatırmısınız?

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş yardıma ihtiyacı olana yardım etmek istiyor sadece,

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amacım yardım etmekti, nasıl tavırlarla karşılaştım hayret, ne tuhaf insanlar var yarabbi
herhalde bu tarz insanlar yüzünden yardım etmekten imtina ediyor

Abi bu windows 7 olayından hiç bişey anlamadım walla.En son sürümü nedir?Beni aydınlatırmısınız?

kardeşim öncelikle şunu diyeyim benim yüklediğim versiyon Windows 7 rc 1 7100, bu versiyonu zamanla yenileyerek ve eksik yönlerini düzelterek en son
olarak 7201 e kadar geldiler bu ürülerin hiç biri türkçe değil, yani türkçe desteği yok farklı sitelerden bulacağın türkçe desteği dil paketini Windows 7 yi
kurduktan sonra yükleyebilirsin, bende şuan türkçe olarak yüklüyorum sonradan türkçe dil paketini yükledim

ama şuna dikkat elmelisin 7100 ile 7201 in dil paketleri farklı birbirinin yerine olmaz

tşk ederim.

Bence de küstahlık bir tarafı yok.Kalbi bozuk olan karşıdakini de öyle zannediyor:wink:

tşk ederim.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
fthakyz ben de bir tuhaflık olduğunu zannetmiyorum.
Ama Ard arda mesaj yazıyosun bu forum kurallarına aykırı haberin olsun..
Hatta bi göz atsan iyi olur.
Ayrıca forumu bir kaç insanla değerlendirme..Zaman herşeyin ilacıdır.

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fthakyz ben de bir tuhaflık olduğunu zannetmiyorum.
Ama Ard arda mesaj yazıyosun bu forum kurallarına aykırı haberin olsun..
Hatta bi göz atsan iyi olur.
Ayrıca forumu bir kaç insanla değerlendirme..Zaman herşeyin ilacıdır.

uyarınız için tşk ederim, tavsiyelerinize uyarım

meksn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hız konusunda xp kadar, güvenlik ve donanım desteği olarak da vista kadar ii die duymuştum. doğru mu acaba merak ediyorum.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ben Win 7'de hiç bir CR...K programını çalıştıramdım bunun bir yolu varmı yani winrarı bile deneme sürüm kullanmak zorunda kaldım :D

bleventog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne söylediğiniz değil karşınızdakinin ne anladığı önemlidir. "biliyorsanız paylaşın, bilmiyorsanız sorun" diyen bu formda bilen anlatmalı. anlatmıyorsa da canı sağolsun. windows7 yi yükleriz görürüz.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
böyle bişey olucağını sanmıyorum :S çünkü c,rack li program çalıştıran ve windows7 rc 1 build 7100 yüklü olan bir arkadasm var. bence sen birseyleri eksik yapıyorsn ya da birseyler ters gidiyor

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
crack yazmak suç mu ? :D

bide hepsi çalışıyo arkadaşlar, gayet güzel kullanan birini tanıyorum yakinen (kendim)

win7 RC1'de bazı driverler hariç denediğim tüm yazılımları çalıştırmanın bir yolunu buldum, 93ten kalma dos oyunlarımı bile.

Yalnız gaza gelip 1,7 centrino lara falan kurmayın hele 1 gb ram yeter olaylarına hiç girmeyin, dumur olur bilgisayar haberiniz olsun :)

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hız konusunda xp kadar, güvenlik ve donanım desteği olarak da vista kadar ii die duymuştum. doğru mu acaba merak ediyorum.

evet duyduğun doğru, özellikle açılış ve kapanışlarda xp hızından daha iyi bir performans aldığımı söyleyebilirim, bundan önce yazılım olarak vista ultimate
yüklü idi, onunla karşılaştırmaya bile değmez ona göre müthiş hızlı ve karar süresi kısa bir klasör açarken bile bunu fark edebilirsin.

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kardeş iyi niyetini takdir ediyorum... Fakat forumda Windows 7 için sorun çözüm başlığı zaten mevcuttu...Ayrıca sabit bir Windows 7 başlığı da var... Bazı arkadaşlar olayı alakasız bir yere saçma bir tavır ve söyleme getirmişler... Bir kaç kişi için de forumu genelleme sen yine de...
Yalnız başlığa bakınca sanki bir sorun yaşamışsın da çözüm arıyormuşsun gibi bir durum çıkıyor ortaya...

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben Win 7'de hiç bir CR...K programını çalıştıramdım bunun bir yolu varmı yani winrarı bile deneme sürüm kullanmak zorunda kaldım :D

ben o sorunla karşılaşmadım, bendeki crack sorunsuz olarak, ürünü etkinleştirdi
sağ alt köşede, deneme sürümüdür yazısı bile kalktı, şu an win7 deyim

Ne söylediğiniz değil karşınızdakinin ne anladığı önemlidir. "biliyorsanız paylaşın, bilmiyorsanız sorun" diyen bu formda bilen anlatmalı. anlatmıyorsa da canı sağolsun. windows7 yi yükleriz görürüz.

ne anlatmak istediğini tam olarak anladım diyemem, neyi merak ediyorsan sor;
zevkle cevaplandırayım, yardım etmek mutlu eder beni :yes:

crack yazmak suç mu ? :D

bide hepsi çalışıyo arkadaşlar, gayet güzel kullanan birini tanıyorum yakinen (kendim)

win7 RC1'de bazı driverler hariç denediğim tüm yazılımları çalıştırmanın bir yolunu buldum, 93ten kalma dos oyunlarımı bile.

Yalnız gaza gelip 1,7 centrino lara falan kurmayın hele 1 gb ram yeter olaylarına hiç girmeyin, dumur olur bilgisayar haberiniz olsun :)

ben Acer e kurdum, kurma işlemi bittikten sonra ekstradan hiçbir driver kurma ihtiyacı duymadım win7 hepsini otomatik olarak kurmuştu, oysa vista öyle mi? bütün driverleri kurana kadar, gün bitiyordu mazallah:blushing:

Kardeş iyi niyetini takdir ediyorum... Fakat forumda Windows 7 için sorun çözüm başlığı zaten mevcuttu...Ayrıca sabit bir Windows 7 başlığı da var... Bazı arkadaşlar olayı alakasız bir yere saçma bir tavır ve söyleme getirmişler... Bir kaç kişi için de forumu genelleme sen yine de...
Yalnız başlığa bakınca sanki bir sorun yaşamışsın da çözüm arıyormuşsun gibi bir durum çıkıyor ortaya...

tşkk ederim, formu genelleme konusunda hata yaptığımın farkındayım, sizin
aracılığınızla yanlış anlaşıldıysam özrü bir borç bilirim, özür dilerim

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ana sistem olarak kurmuşsun yakında ana sistem olarak da silersin merak etme :D

nelerle karşılaştım
merak edenler sorabilir ?:helpsmilie:

Kurmayan kalmadı ki zaten bu forumda :turned:

RC1 mi kaldı ? Build 7201 kursaydın ya, sürüyle hatası olan bi windows 7 kurmuşsun

Virüslere HG desin sonrada

7100 den şaşmayın

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ana sistem olarak kurmuşsun yakında ana sistem olarak da silersin merak etme :D

Kurmayan kalmadı ki zaten bu forumda :turned:

insan herkesi kendisi gibi bilir, eminim yüzlerce hatta binlerce kurmayan vardır bu forumda, ayrıca ana sistemi olarak kurulursa, ana sistem olarak silinir demi? başka yol varmı, ana sistemi sanal olarak silmek mümkün değil saten :thumbup:

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Ana sistem olarak 7'den iyisi yok bana kalırsa. Bu çizgiyi bozmaz ise tam sürümü çıktığında para ile almayı çok ciddi düşünüyorum. RC sürümünü resmi olarak yayınlandığı günden beri kurdum ve denemekteyim. Söyleyeceğim en ufak bir dez avantajı yok. Donanımlar kendini anında adapte etmişler. Hiç sürücü sorunu yaşamadım. Örneğin, AverTV A700 dijitak tv kartımı kendiliğinden tanıdı ve Media Centerda sorunsuz kullanılabiliyor. Programlara gelince Vista üzerinde çalışan programların hepsi %100 çalışıyor ama Xp üzeinde çaışan progrmaların hemen hemen %90'ı çalışıyor. Önemli olan her program zaten kendini güncellediğinden sorun yok. Oyun konusuna gelirsek. Deneyipte çalıştıramadığım bir oyun olmadı. (GTA SA, Sims 3, Titan Quest, Rise of Legends, Roller Coaster, Happy Feed, Fifa 2008, Just Cause, COD2) Yani tam kullanılacak bir sistem yapılmış. Güvenlik, sistemin durumunun sürekli incelenmesi, sürücü güncellemelerinin takip edilmesi daha neler neler. Deneyin görün. :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş ard arda mesaj yazma moderatörlerden uyarı alırsın EMU seni banlayabilirde dikkatli ol birde gerçekten soruyorum 2010 da tam sürüm çıkacak bu sürümde hangi sorunlarla karşılaştın yani neler yanlış gitti detaylı olarak anlatırsan sevinirim.

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ard arda mesaj yazma moderatörlerden uyarı alırsın EMU seni banlayabilirde dikkatli ol birde gerçekten soruyorum 2010 da tam sürüm çıkacak bu sürümde hangi sorunlarla karşılaştın yani neler yanlış gitti detaylı olarak anlatırsan sevinirim.

kardeşim, öncelikle uyarın için tşk ederim, pek sorunla karşılaştım diyemem vista iyice geliştirilmiş anlaşılan, driverler otomatik kuruldu, ekstra programalara gelince daha çok nod 32 uyumluluğunda sorun yaşadım, ama sonunda kabul etti sorunsuz çalışıyor, açılış kapanış ve kararlılık süresi muhteşem, birde şu var, portable programlar genel olarak kullanılamıyor sorun verip kapatıyor vistada çalışan portable office bile açılmadı ? şite böyle:hammer:
2010 konusunda ise söyletiler var, kesin birşey yok ama bence o kadar beklemezler

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
peş peşe mesaj yazmak yasaktır arkadaşlar lütfen forum kurallarını okuyunuz!

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeşim, öncelikle uyarın için tşk ederim, pek sorunla karşılaştım diyemem vista iyice geliştirilmiş anlaşılan, driverler otomatik kuruldu, ekstra programalara gelince daha çok nod 32 uyumluluğunda sorun yaşadım, ama sonunda kabul etti sorunsuz çalışıyor, açılış kapanış ve kararlılık süresi muhteşem, birde şu var, portable programlar genel olarak kullanılamıyor sorun verip kapatıyor vistada çalışan portable office bile açılmadı ? şite böyle:hammer:
2010 konusunda ise söyletiler var, kesin birşey yok ama bence o kadar beklemezler
çalışmayan programları uyumluluk moduyla çalıştırmayı denedin mi??

fthakyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çalışmayan programları uyumluluk moduyla çalıştırmayı denedin mi??

zaten sistem otomatik olarak, uyumluluk modunda otomatik kurmayı öneriyor
ve yeniden kuruyor ama bazıları yinede çalışmıyor ama genelde portable programalar:yes: