fthakyz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
nelerle karşılaştım
merak edenler sorabilir ?:helpsmilie:
küstah küstah yardım bekleyenide ilk defa gördüm kimsenin senin derdini soracağını sanmam tavrın çok enteresan
RC1 mi kaldı ? Build 7201 kursaydın ya, sürüyle hatası olan bi windows 7 kurmuşsun![]()
Yanlış bir hareket olmuş![]()
Arkadaş yardıma ihtiyacı olana yardım etmek istiyor sadece, bunun neresi küstahlık şiddetle kınıyorum doğrusu.
Abi bu windows 7 olayından hiç bişey anlamadım walla.En son sürümü nedir?Beni aydınlatırmısınız?
Abi bu windows 7 olayından hiç bişey anlamadım walla.En son sürümü nedir?Beni aydınlatırmısınız?
Bence de küstahlık bir tarafı yok.Kalbi bozuk olan karşıdakini de öyle zannediyor![]()
fthakyz ben de bir tuhaflık olduğunu zannetmiyorum.
Ama Ard arda mesaj yazıyosun bu forum kurallarına aykırı haberin olsun..
Hatta bi göz atsan iyi olur.
Ayrıca forumu bir kaç insanla değerlendirme..Zaman herşeyin ilacıdır.
hız konusunda xp kadar, güvenlik ve donanım desteği olarak da vista kadar ii die duymuştum. doğru mu acaba merak ediyorum.
ben Win 7'de hiç bir CR...K programını çalıştıramdım bunun bir yolu varmı yani winrarı bile deneme sürüm kullanmak zorunda kaldım![]()
Ne söylediğiniz değil karşınızdakinin ne anladığı önemlidir. "biliyorsanız paylaşın, bilmiyorsanız sorun" diyen bu formda bilen anlatmalı. anlatmıyorsa da canı sağolsun. windows7 yi yükleriz görürüz.
crack yazmak suç mu ?
bide hepsi çalışıyo arkadaşlar, gayet güzel kullanan birini tanıyorum yakinen (kendim)
win7 RC1'de bazı driverler hariç denediğim tüm yazılımları çalıştırmanın bir yolunu buldum, 93ten kalma dos oyunlarımı bile.
Yalnız gaza gelip 1,7 centrino lara falan kurmayın hele 1 gb ram yeter olaylarına hiç girmeyin, dumur olur bilgisayar haberiniz olsun![]()
Kardeş iyi niyetini takdir ediyorum... Fakat forumda Windows 7 için sorun çözüm başlığı zaten mevcuttu...Ayrıca sabit bir Windows 7 başlığı da var... Bazı arkadaşlar olayı alakasız bir yere saçma bir tavır ve söyleme getirmişler... Bir kaç kişi için de forumu genelleme sen yine de...
Yalnız başlığa bakınca sanki bir sorun yaşamışsın da çözüm arıyormuşsun gibi bir durum çıkıyor ortaya...
nelerle karşılaştım
RC1 mi kaldı ? Build 7201 kursaydın ya, sürüyle hatası olan bi windows 7 kurmuşsun
Ana sistem olarak kurmuşsun yakında ana sistem olarak da silersin merak etme
Kurmayan kalmadı ki zaten bu forumda :turned:
insan herkesi kendisi gibi bilir, eminim yüzlerce hatta binlerce kurmayan vardır bu forumda, ayrıca ana sistemi olarak kurulursa, ana sistem olarak silinir demi? başka yol varmı, ana sistemi sanal olarak silmek mümkün değil saten :thumbup:
.+1Laptobuna Windows 7 Kurdun Eee Sonra ?
Kardeş ard arda mesaj yazma moderatörlerden uyarı alırsın EMU seni banlayabilirde dikkatli ol birde gerçekten soruyorum 2010 da tam sürüm çıkacak bu sürümde hangi sorunlarla karşılaştın yani neler yanlış gitti detaylı olarak anlatırsan sevinirim.
çalışmayan programları uyumluluk moduyla çalıştırmayı denedin mi??kardeşim, öncelikle uyarın için tşk ederim, pek sorunla karşılaştım diyemem vista iyice geliştirilmiş anlaşılan, driverler otomatik kuruldu, ekstra programalara gelince daha çok nod 32 uyumluluğunda sorun yaşadım, ama sonunda kabul etti sorunsuz çalışıyor, açılış kapanış ve kararlılık süresi muhteşem, birde şu var, portable programlar genel olarak kullanılamıyor sorun verip kapatıyor vistada çalışan portable office bile açılmadı ? şite böyle:hammer:
2010 konusunda ise söyletiler var, kesin birşey yok ama bence o kadar beklemezler
çalışmayan programları uyumluluk moduyla çalıştırmayı denedin mi??