Lenovo Kasma Sorunu

KAMAAZZZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Lenovo ideapad 320 i5 8250u işlemcili 8gb ram mx150 ekran kartı olan laptop ta kasma sorunları yaşıyorum geçişlerde veya google chrome açarken beklemeler falan laptopu alalı 2 hafta oldu hiç de anlamam yardımlarınızı bekliyorum???? (1803 güncellemesini de yarıda kestim 2-3 kez bu arada)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
İyi ki 1803 kurmamışsın. Görev yöneticisinden disk kullanımına bakar mısın?

KAMAAZZZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İyi ki 1803 kurmamışsın. Görev yöneticisinden disk kullanımına bakar mısın?
Pek bi şey yok ama bilgisayar kasıyor ne yapmamı önerirsiniz hem de daha fazla kasmaya başladı

---- Mesajlar birleştirildi ----

Pek bi şey yok ama bilgisayar kasıyor ne yapmamı önerirsiniz hem de daha fazla kasmaya başladı
Şu anda laptop kafayı yedi acil yardımlarınızı bekliyorum feci kasıyor arama bölümünü bile açamıyorum

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242

Şu anda laptop kafayı yedi acil yardımlarınızı bekliyorum feci kasıyor arama bölümünü bile açamıyorum
Tamam HDD ölmüş diyebiliriz. Ama önce temiz kurulum ile denemek gerek.

KAMAAZZZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
daha yeni aldım yaw bilgisayarı biraz düzeldi sanki ama ccleaner malware falan yükleyip driver güncellemelerine bakacağım
Tamam HDD ölmüş diyebiliriz. Ama önce temiz kurulum ile denemek gerek.

daha yeni aldım yaw bilgisayarı biraz düzeldi sanki ama ccleaner malware falan yükleyip driver güncellemelerine bakacağım
taşınabilir asd 250 gb samsung alsam nasıl olur

taşınabilir asd 250 gb samsung alsam nasıl olur
ssd

Son düzenleme:

Maykilot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Gecmis olsun .sorunu halledebildinmi

Maykilot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bende ayni urunu almayi dusunuyorum.bu hdd den dolayi sikinti yasayan arkadaslari gorunce hevesim kiriliyor fakat baskada secenek pek yok.nasil cozdunuz onceki sorunu

Win 10 da sikinti var .sistemi cok zorluyor.ssd den asagisi kurtarmiyor

Son düzenleme:

KAMAAZZZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende ayni urunu almayi dusunuyorum.bu hdd den dolayi sikinti yasayan arkadaslari gorunce hevesim kiriliyor fakat baskada secenek pek yok.nasil cozdunuz onceki sorunu

Win 10 da sikinti var .sistemi cok zorluyor.ssd den asagisi kurtarmiyor
Valla ben bilgisayardan pek anlamam acikcasi 1803 güncellenmesini yaptim fifa 17 kurdum 60 fps de cok iyiydi şimdi kasiyor bilgisayarda biraz yavasladi acikcasi ssd alsam diye dusunuyorum ama ssd nin oyun performansina bir etkisi yok diye biliyorum

Maykilot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Win 10 da sikinti var .sistemi cok zorluyor.ssd den asag
Valla ben bilgisayardan pek anlamam acikcasi 1803 güncellenmesini yaptim fifa 17 kurdum 60 fps de cok iyiydi şimdi kasiyor bilgisayarda biraz yavasladi acikcasi ssd alsam diye dusunuyorum ama ssd nin oyun performansina bir etkisi yok diye biliyorum
Orasi oyle fakat ssd kasmalari buyuk olcude azaltacaktir diye tahmin ediyorum