Şimdi indirdik diyelim, bir iki oynadık kaldırdık pc den... Daha sonra aynı steam hesabı ile atıyorum 1 yıl sonra yine ücretsiz olarak indirebilecek miyim ? Hesabıma kayıt mı olmuş oluyor ?
Face de steam sayfasında indirme ile ilgili bişey yazmıyor, buyrun kendiniz bakın, ücretsiz edinin ve sonsuza kadar sizin olsun yazıyor, sadece listeye eklemek yetiyor bence.
![]()
merhaba arkadaşlar. oyunu yüklerken "Left 4 Dead 2 güncellenirken bir hata oluştu.(bağlantı kesildi)" hatası alıyorum. çözümünü bilen var mı acaba?
[MENTION=383129]korbapixa[/MENTION] Dediğine ek olarak sorunun çözülmezse left 4 dead 2 ye sağ tıkla özellikler de. Yerel dosyalar sekmesinden oyun ön belleğini doğrula diyerek hatadan kurtulabilirsin.merhaba arkadaşlar. oyunu yüklerken "Left 4 Dead 2 güncellenirken bir hata oluştu.(bağlantı kesildi)" hatası alıyorum. çözümünü bilen var mı acaba?
Gir oyuna gir akşama kadar 1- kez oyna gitmesin hesabından![]()
bi kere açtım kapattım zatenyüzsüzlük yapıp indirdiğim oyunu kaldırmaz herhalde
![]()
Arkadaşlar oyunun sadece %26'sı indirilince dedim bunu kaybetmemem lazım bu konuyu okurken de gördüm ki Steam Achievement Manager'den bahsedilmiş dedim kaybedersem öyle kaybedeyim kullandım programı şu an Son Oynanma:Bugün gözüküyor ve oyun hala indiriliyor çaktırmayın programı daha önce de Team Fortress 2 için kullanmıştım hiç sorun olmamıştı biraz da ona güvenerek kullandım yani eğer yetiştiremeyecekseniz kullanın derim ben.:lol:
Dediğini yaptım banlanırsam banlanayım oyunu indireyim de 6 dakika kaldı daha %83Arkadaşlar oyunun sadece %26'sı indirilince dedim bunu kaybetmemem lazım bu konuyu okurken de gördüm ki Steam Achievement Manager'den bahsedilmiş dedim kaybedersem öyle kaybedeyim kullandım programı şu an Son Oynanma:Bugün gözüküyor ve oyun hala indiriliyor çaktırmayın programı daha önce de Team Fortress 2 için kullanmıştım hiç sorun olmamıştı biraz da ona güvenerek kullandım yani eğer yetiştiremeyecekseniz kullanın derim ben.:lol:
Dediğim gibi daha önce de çok kez Team Fortress 2 oyunu için kullanmıştım hiç bir sorun yaşamamıştım.Hesabın büyük ihtimalle banlanir.
Yetişmeyeceği için kullanayım dedim ben,banlanacağımı sanmam.Dediğini yaptım banlanırsam banlanayım oyunu indireyim de 6 dakika kaldı daha %83
Ben de böyle biliyorum oyun açıkken kullanınca sorun oluyor.Oyun açıkken, daha doğrusu, VAC korumalı sunucularda oynarken çalıştırmazsanız bir şey olmaz. Çalıştırmadan önce tüm oyunların kapalı olması iyi olur.
gece yarısına kadar son değil miydi yahu bu stres niye![]()
ee indiremediniz mi?![]()