Left 4 Dead 2 Bedava Sahip Olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Şimdi indirdik diyelim, bir iki oynadık kaldırdık pc den... Daha sonra aynı steam hesabı ile atıyorum 1 yıl sonra yine ücretsiz olarak indirebilecek miyim ? Hesabıma kayıt mı olmuş oluyor ?

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Şimdi indirdik diyelim, bir iki oynadık kaldırdık pc den... Daha sonra aynı steam hesabı ile atıyorum 1 yıl sonra yine ücretsiz olarak indirebilecek miyim ? Hesabıma kayıt mı olmuş oluyor ?

Evet aynen öyle. Ömrü billah senin oluyor :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sabaha kadar açık bıraktım pc yi inmiş sonunda :clap:

teşekkürler rozi [MENTION=64474]rozabay[/MENTION]

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Face de steam sayfasında indirme ile ilgili bişey yazmıyor, buyrun kendiniz bakın, ücretsiz edinin ve sonsuza kadar sizin olsun yazıyor, sadece listeye eklemek yetiyor bence.
vwlyp.png

Steam'de "Click "Play Game" to collect your FREE copy." yaziyor.

korbapixa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. oyunu yüklerken "Left 4 Dead 2 güncellenirken bir hata oluştu.(bağlantı kesildi)" hatası alıyorum. çözümünü bilen var mı acaba?

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk defa orjinal oyunum oldu :thumbup: onada beleş sahip oldum. :clap:

korbapixa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. oyunu yüklerken "Left 4 Dead 2 güncellenirken bir hata oluştu.(bağlantı kesildi)" hatası alıyorum. çözümünü bilen var mı acaba?

çözümünü buldum. eğer böyle bi hata ile karşılaşırsanız steam-->ayarlar-->indirmeler sekmesindeki indirme bölgesini türkiye olarak değiştirin.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=383129]korbapixa[/MENTION] Dediğine ek olarak sorunun çözülmezse left 4 dead 2 ye sağ tıkla özellikler de. Yerel dosyalar sekmesinden oyun ön belleğini doğrula diyerek hatadan kurtulabilirsin.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Saat 18:52 ve ben daha %78 indirdim inşallah indirebilirim ya!

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kutuphaneya almaniz yeter yahu. Stres yapmayin. :). İlla indireceksiniz diye bir kaide yokki.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
19:00 a kadar mı beleşti ki ? Şuan kütüphaneye yeni ekledim ve iniyor ?

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Saat 20:00'ye kadar beleş indiremezsen açamazsın Steam'de If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! yazıyor ve hesaplarıma göre %92'ye kadar indirebilecieğim

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
eğer saat 8 de ya da 10 da önemli değil bu akşam sonsa benim ki yetişmez ya bir bedava oyunumuz olmadı anasını satayım

BloodyButcher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar oyunun sadece %26'sı indirilince dedim bunu kaybetmemem lazım bu konuyu okurken de gördüm ki Steam Achievement Manager'den bahsedilmiş dedim kaybedersem öyle kaybedeyim kullandım programı şu an Son Oynanma:Bugün gözüküyor ve oyun hala indiriliyor çaktırmayın programı daha önce de Team Fortress 2 için kullanmıştım hiç sorun olmamıştı biraz da ona güvenerek kullandım yani eğer yetiştiremeyecekseniz kullanın derim ben.:lol:

trcengizkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar oyunun sadece %26'sı indirilince dedim bunu kaybetmemem lazım bu konuyu okurken de gördüm ki Steam Achievement Manager'den bahsedilmiş dedim kaybedersem öyle kaybedeyim kullandım programı şu an Son Oynanma:Bugün gözüküyor ve oyun hala indiriliyor çaktırmayın programı daha önce de Team Fortress 2 için kullanmıştım hiç sorun olmamıştı biraz da ona güvenerek kullandım yani eğer yetiştiremeyecekseniz kullanın derim ben.:lol:

Hesabın büyük ihtimalle banlanir.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Dediğini yaptım banlanırsam banlanayım oyunu indireyim de 6 dakika kaldı daha %83

BloodyButcher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Oyun açıkken, daha doğrusu, VAC korumalı sunucularda oynarken çalıştırmazsanız bir şey olmaz. Çalıştırmadan önce tüm oyunların kapalı olması iyi olur.

trcengizkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vac secure system kullanıyor Left 4 dead 2 bu yüzden banlanirsin. Programda da vac secure system ile kullanırsanız banlanma riskiniz var demiş. Umarım banlanmazsiniz :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
gece yarısına kadar son değil miydi yahu bu stres niye :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Benimki de hala iniyor sonuçta kampanya dahiline girdik ben anlamıyorum bir iyilik yaptın tam yap sevindir şu oyuncuları nedemek %100 her yer amerika mi internet hızları yüksek olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...