• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
merhaba torrentcell,arenatr,bittürk torrentlerinde üyeliğim var ancak leechtürk e de üye olmak istiyorum.Davetiye gönderecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
gdfsb.png

Bu yeterlidir heralde :)
ahmetgunduz_@hotmail.com

rasmenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LeechTurk, TurkTorrent ve ya arena-tr'den herhangi birinden davetiye yollayabilen olursa cok memnun olurum.
sezer@live.it şimdiden teşekkürler.

Nguc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaansenyurek@gmail.com varsa elınızde davetıye lütfen. Simdiden çok teşekkürler.

varsa bana da gönderir misiniz ? M_s_asan@msn.com

selamlar varsa bende alabilirmiyim
farfantu@yahoo.com
teşekkürler

arif-bal5@hotmail.com a da davetiye gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

davetiye varsa bende rica edebilirmiyim..fazladan zamunda heesabım var lazımsa verebilirim..

kaancosgun@gmail.com

Davetiye olan varsa yollayabilir mi ? Turktorrent ve Bitturk Da​vetiyesi var elimde takasa yapabiliriz. Elimde Seedbox Up'da sorun olmaz.

ferdigecici@gmail.com

sth.karaca@gmail.com

şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

bir davetiyede ben alabilirmiyim varsa.

aliveli_12_12@hotmail.com

Bir adet davetiyede ben rica ediyorum şimdiden teşekkürler. ozeroz87@gmail.com

bir davetiyede bana gönderirmisiniz arena veya leech türk teşekkürler : emrah_ky_04@hotmail.com

Bir davetiyede bana gönderirmisiniz arena veya leech türk
teşekkürler : computer.doktoru@hotmail.com

merhaba bana da her iki torrent sitesinden birer davetiye gönderirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler turgutysr@hotmail.com

bende davetiye alabilirmiyim şimdiden teşekkurler borakyol@hotmail.com

turanoglu_61@hotmail.com

teşekkürler

Arkadaş bir davetiyede bana gönderirmisiniz. divane_.2@hotmail.com Şimdiden eyv.

asalim_2534@hotmail.com lütfen bana da leechtürk veya arena-tr den davetye göndeririseniz memnun olurum...

LeechTurk, TurkTorrent ve ya arena-tr'den herhangi birinden davetiye yollayabilen olursa cok memnun olurum.
sezer@live.it şimdiden teşekkürler.

Bana da leecturk davetiyesi yollar mısınız? raskolnikov0909@gmail.com

ben de davetiye alabilir miyim? serkangungor1@gmail.com

Davetiyeleriniz Gönderilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...