Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar ilgininz ve alakanız için şimdiden çok teşekkürler.....bende 1 adet davetiye alabilirmiyim hkn_ozen[MENTION=8779]MsN[/MENTION].com saygılar ve sevgiler......
Arkadaşlar leechturk davetiye koduna karşılık pokerde 5 milyon chip dolar veriyorum. İlgilenen özelden mesaj ya da bahadrr@mynet.com adresine mail atsın. Teşekkürler
Arkadaşlar köy okulunda görev yapıyorum, film alma ve kiralama olayım olmuyor. elimde yeteri kadarda film var. davetiye gönderirseniz bende elimden geldiği kadar upload yaparım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. mail: jonturk1913@hotmail.com
Arkadaşlar köy okulunda görev yapıyorum, film alma ve kiralama olayım olmuyor. elimde yeteri kadarda film var. davetiye gönderirseniz bende elimden geldiği kadar upload yaparım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. mail: jonturk1913@hotmail.com