nathannever
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
elinde olan varsa, bende birtane rica etsem, teşekkürler şimdiden
derin.mavilerde@hotmail
derin.mavilerde@hotmail
buraya kadar herkese gönderildi. aktivasyon mailleri muhtemelen "junk mail" klasörüne düşüyor. dikkat edin. yanlız kimse üye olmuş gözükmüyor benim referansımla. üye olanlar bana mesajla ulaşsınlar.
@ ~bedir~ sen daha önce üye olmuşsun herhalde. senin mail adresin kullanılıyor gözüküyor.
Evet kayıt olamıyoruz.Sanırım yanlış Davetiye Gönderiyorsunuz Referans Olmıyıcak.--- Mesaj Güncellendi ---
shascan; kardeş davetiye mesajın geliyor, giriyorum formu doldurmak için sözleşmeyi okudum kabul ediyoruma tıklıyorum sonra form çıkıyor ama yine davetiye soruyor neden olmuyor sence? herkes aynı sorunu yaşıyor sanırım..
kayıt olabilen varmı? yada bu sorunu yaşayan
sbalcioglu68@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=25329"]windowslive[/URL][/B].com
Çok ihtiyacım var gerçekten kaç aydır arıyorum bulamıyorum karşılığında bitturk davetiyesi gönderebilirim.
volkanyuksel_1907@hotmail.com
buraya kadar herkese gönderildi. aktivasyon mailleri muhtemelen "junk mail" klasörüne düşüyor. dikkat edin. yanlız kimse üye olmuş gözükmüyor benim referansımla. üye olanlar bana mesajla ulaşsınlar.
@ ~bedir~ sen daha önce üye olmuşsun herhalde. senin mail adresin kullanılıyor gözüküyor.
evet maalesef puanlama sistemi varmış ve power bilmemne olursan davetiye gönderilebiliyormuş. gönderdim dediğim herkes kusura bakmasın.