LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nathannever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde olan varsa, bende birtane rica etsem, teşekkürler şimdiden

derin.mavilerde@hotmail

balcioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
--- Mesaj Güncellendi ---

buraya kadar herkese gönderildi. aktivasyon mailleri muhtemelen "junk mail" klasörüne düşüyor. dikkat edin. yanlız kimse üye olmuş gözükmüyor benim referansımla. üye olanlar bana mesajla ulaşsınlar.

@ ~bedir~ sen daha önce üye olmuşsun herhalde. senin mail adresin kullanılıyor gözüküyor.

shascan; kardeş davetiye mesajın geliyor, giriyorum formu doldurmak için sözleşmeyi okudum kabul ediyoruma tıklıyorum sonra form çıkıyor ama yine davetiye soruyor neden olmuyor sence? herkes aynı sorunu yaşıyor sanırım..
kayıt olabilen varmı? yada bu sorunu yaşayan
sbalcioglu68@[URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=25329"]windowslive[/URL].com

riceman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada bir davetiye gönderirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim. tombrown4526[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

filmvesinema

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
--- Mesaj Güncellendi ---

shascan; kardeş davetiye mesajın geliyor, giriyorum formu doldurmak için sözleşmeyi okudum kabul ediyoruma tıklıyorum sonra form çıkıyor ama yine davetiye soruyor neden olmuyor sence? herkes aynı sorunu yaşıyor sanırım..
sbalcioglu68@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=25329"]windowslive[/URL][/B].com
Evet kayıt olamıyoruz.Sanırım yanlış Davetiye Gönderiyorsunuz Referans Olmıyıcak.

orhan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk.com davetiyesi lazım hala var mı acaba varsa rica etsem : orhan eraslan @ gmail.com (Boşlukları silin lütfen) şimdiden teşekkürler...

babasultan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiyesi olan varsa rica edeyim teşekkürler.kadir.acinar@g[URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]mail[/URL].com

aliii35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar; bir davetiye alabilir miyim, lütfen.

aliii35[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

balcioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buraya kadar herkese gönderildi. aktivasyon mailleri muhtemelen "junk mail" klasörüne düşüyor. dikkat edin. yanlız kimse üye olmuş gözükmüyor benim referansımla. üye olanlar bana mesajla ulaşsınlar.

@ ~bedir~ sen daha önce üye olmuşsun herhalde. senin mail adresin kullanılıyor gözüküyor.

shascan; kardeş davetiye mesajın geliyor, giriyorum formu doldurmak için sözleşmeyi okudum kabul ediyoruma tıklıyorum sonra form çıkıyor ama yine davetiye kodu soruyor neden olmuyor sence? herkes aynı sorunu yaşıyor sanırım..
sbalcioglu68[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

cerceri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba shascan; davetiye mesajın mlhn_m@hotmail.com adresime geldi.Formu doldurmak için sözleşmeyi okudum kabul ediyorum ,sonra formu dolduruyorum ama davetiye kodu soruyor?

turka2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

shascan teşekkürler öncelikle davetiye yolladığın için fakat bende arkadaşlar gibi linke tıkladığımda üye olamıyorum tekrardan davetiye kodu istiyor mail adresim ovicvi@hotmail.com tekrardan teşekkürler

shascan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sanırım davetiye gönderiminde bir sorun var. ben referans gönderebiliyorum ama davetiye gönderemiyorum galiba. yönetime mesaj attım. sonuca göre bilgi veririm.

bahriyeli59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cümleten saygılar.leechtürk davetiyesine ihtiyacım var.gönderirseniz minnettar olurum.şimdiden teşekkürler.
hakansenay[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

shascan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet maalesef puanlama sistemi varmış ve power bilmemne olursan davetiye gönderilebiliyormuş. gönderdim dediğim herkes kusura bakmasın.

Gandalf12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalar ben de bir tane leechturk dacetiye rica ediyorum. Özel mesaj olarak daveti atabilirmisiniz lütfen? Teşekkürler

silaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir davetiyede ben alabilirmiyim??? sercanyilmaz[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

dakdoganus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar..bende bir davetiye alabilirmiyim lütfen..
dakdoganus[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...