LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKIN_17890

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve özellikle sanal ortamda saçma sapan kullanıcılar var sizlere katılıyorum doğru kullanıcılara ulaşmak istiyorsanız verdiğiniz davetiyelerden kullanım hakkı kazananları bir başka davetiye ihtiyacı olan arkadaşlara davetiye gönderimini bir şekilde kontrol ederseniz amaca daha uygun olacağı kanısındayım siteye üye alıp davetiye alan arkadaşların davetiye hakkı kazandıklarında size dönmeleri çok daha güzel olacaktır. daha önce üye olduğum bazı sitelerden ihtiyacı olanlara her zaman davetiye göndermişimdir fakat şimdi benim ihtiyacım var ama davetiye alamıyorum işte bu şekilde gerçek paylaşımcı kullanıcılar kaybediliyor. saygılarımla davetiye ihtiyacım hala devam etmektedir ulaşamasam da teşekkürler... AKIN_17890@hotmail.com

shascan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sayfadaki arkadaşların tamamına davetiyeleri gönderilmiştir.

iyi paylaşımlar

sahinler34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zahmet olmassa bende bir davetiye kodu alabilirmiyim? sahinler34[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

sonadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başka bir torrent sitesine üyeyim. 30+ ratiom var. Ancak çoğu zaman aradığımı bulamıyorum. LeechTurk.Com'a katılmak istiyorum. bedirhan005[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

~Bedir~

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zahmet olmassa bende alabilirmiyim davetiye? bedir[MENTION=2736]altan[/MENTION]s.org

AKIN_17890

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bana davetiye kodu gelmedi bidaha yollayabilirsen çok iyi olur

kacagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba daveti gönderebilirmisin mail adres eddie--2005@hotmail.com

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba. davetiye gönderebilecek olan varsa lütfen gönderebilir mi ?büyük minnet duyarım. ugur902[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

mustafax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akadaşlar "mustafaxx99@hotmail.com"adresine davetiye atarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ;)

olcay012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Shascan dun bir davet mesaji aldim eyvallah saolasin ama orda link vardi linkte tikladiktan sonra kayit islemi sonunda yine davetiye kodu istedi .. olmadi yani tekrar bi link veya kod alabilirmiyim bir zahmet.Simdiden Tskler...

balcioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar bende bir davetiye alabilirmiyim çok makbule geçer gönderebilirseniz..
sbalcioglu68[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

filmvesinema

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Elinde Olan birisi Gönderebilirse Çok sevinirim

Mail adresim deryaoguzhann[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com Çok tşk ederim Şimdiden

PetRoNas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
varsa bi adet de ben alabilir miyim fk33000[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

balcioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlaşılan kimse göndermeyecek leechtürk davetiyesi :((
sbalcioglu68@[URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=25329"]windowslive[/URL].com

shascan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buraya kadar herkese gönderildi. aktivasyon mailleri muhtemelen "junk mail" klasörüne düşüyor. dikkat edin. yanlız kimse üye olmuş gözükmüyor benim referansımla. üye olanlar bana mesajla ulaşsınlar.

@ ~bedir~ sen daha önce üye olmuşsun herhalde. senin mail adresin kullanılıyor gözüküyor.

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buraya kadar herkese gönderildi. aktivasyon mailleri muhtemelen "junk mail" klasörüne düşüyor. dikkat edin. yanlız kimse üye olmuş gözükmüyor benim referansımla. üye olanlar bana mesajla ulaşsınlar.

@ ~bedir~ sen daha önce üye olmuşsun herhalde. senin mail adresin kullanılıyor gözüküyor.

gönderdiğiniz davetiye maili geldi. lakin linke tıklayıp formu doldurmama rağmen davetiye kodu istiyor. gelen mail de davetiye kodu bulunmuyor. ilginiz için teşekkürler.

marisoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bir tane alabilir miyim?
mertarisoy[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...