Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde 3 adet leechturk davet kodu kaldı. Ve sadece seedbox'u olan kullanıcılara kod vermeye karar verdim. misto_cimbom@hotmail.com'a veya bu konuya seedbox hızınızı yazarak mesaj atın. Ona göre davet kodu göndericem. Saygılar..
Selam.
Bana da bir adet leecturk davetiyesi gönderirseniz sevinirim. 10.000 adet film arşivim bulunmakta. Bunlar paylaşıma açmak hem de sitedeki paylaşımlardan yararlanmak isterim. wizard58[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com a gönderebilirsiniz.
arkadaşlar ben de önceden kullanıcısıydım hatta iyi de ratio vardı ama daha sonra site komple uçunca benim üyelik de gitmiş ve şimdi de üye olamıyorum. elinizde davetiye varsa gönderirseniz sevinirim...
the_carb [at] hotmail.com
en sevmediğim durum ama mecburum bu sekılde prosedure uymaya (uye olunacaksa davetıye ne dıye) bende su mail adresini rica edıyorum; mertkann[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
bende daha önce leechtürk üyesi idim.. nickim keskinn68 idi tüm ratio uctu. tekrar bir davetiye alabilirmiyim acaba???
selmanbalci68[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
gönderirseniz sevinirim