LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Letaend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1297067120.png

8753.jpg

arkadaşlar elinde davetiye olanlar varsa,letaend@windowslive.com pm veyahutta mail yoluyla paylaşana teşekkür ederim şimdiden.

sonadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
torrente yeni başladım. arena-tr 1 ay önce üye oldum. ortam çok güzel. 42 GB upload 18 GB download yapmışım. Diğer torrent sitelerini de merak ediyorum. İki farklı torrent sitesininden dosyaları utorrent programına atarsam sanırım sorun olmaz. 16 mbit bağlantım var. davetiye istiyorum. bedirhan005@gmail.com

afrodizyakci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili arkadaşlar,

Uzun zamandır davetiye beklemekteyim. bir iki tane arkadaşımızın gönül rahatlatıcı ama yapıcı olmayan mesajları ile her ne kadar davetiye almaya çok yaklaşmış isemde henüz davetiye alamamanın verdiği bir hüzünle bu mesajımı sizlere yazıyorum. Şimdi yardım sever olduğunu söyleyen arkadaşlar. bu yardım severliğinizi birde bana ispatlayın da bende size dua edeyim. yani bu forumda herkes yardıma layıkta bir tek ben mi layık değilim. daha önce gönderdiğim mesajlarıma bakarsanız referans olarak iki tane torrent sitesi verdim. orada ratio değerlerim ve diğer referans sayılacak değerlerim mevcut. lütfen insaf edin ve banada bir davetiye gönderin.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
LeechTurk üyeliği olan varsa karşılığında Zamunda.net verebilirim, isteyen özel mesajdan iletişime geçsin lütfen.

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Leechturk yönetimi uzunca bir dönem için davetiye sistemini devre dışı bıraktı. Bu uzunca zaman dilimi içerinde üyelik alımları da açılmayacak. Siteden yapılan bilgilendirme bu şekilde. Ama ben illaki üye olacağım diyen olursa bağış yolu ile VİP üye alıyorlar. Bu sebebten dolayı davetiye bekleyen arkadaşların şimdilik boş yere ümitlenmelerini tavsiye etmiyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...