hurik
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar mümkünü varsa, davetiye kaldıysa elinizde, banada gönderin hayrınıza...
sarentino@hotmail.com
sarentino@hotmail.com
Nasıl kalmadı kardeş elinde varda inadınamı kalmadı diyorsun yoksa elimde kalmadımı demek istiyorsun başka yerden bakmamada gerek yk sonuçta leechturkun tek kullanıcısı sen değilsin başka arkadaşlarda var okeysana kalmadı kardeş. bak başka yerden
Nasıl kalmadı kardeş elinde varda inadınamı kalmadı diyorsun yoksa elimde kalmadımı demek istiyorsun başka yerden bakmamada gerek yk sonuçta leechturkun tek kullanıcısı sen değilsin başka arkadaşlarda var okey
O zaman konuştuğun kelimelere dikkat et doğru düzgün elimde kalmadı dersin çekilirsin köşene başka yerden bak demek ne oluyor sanki 1 üye sensin hesapta verme yaşının olgunluğunda konuş kardeşcoşmadan konuş. yok kalmadı işte. hesap mı verecem sana.
O zaman konuştuğun kelimelere dikkat et doğru düzgün elimde kalmadı dersin çekilirsin köşene başka yerden bak demek ne oluyor sanki 1 üye sensin hesapta verme yaşının olgunluğunda konuş kardeş
kendin büyütüyorsun sonra erdemli gibi gözüküp çekiliyorsun. "sana kalmadı" lafını nasıl anlamak istiyorsan anla. 1 üye ben değilim bende zamanında davet edildim. Ve bana kardeş deme nefret ederim. Kısacası "kalmadı" o kadar.
yıllardır forumlarda takılırım ve bırkacında modulukta yaptım ve suan halen mod oldugum sıtede dahıl olmak uzere bır modun boyle bır mesaj yazdıgını gormedım sanıırım yenı mod oldun ama pek uzun omurlu olacagını sanmıyorum bu uslubunlaiyi maşallah.
ard arda mesaj yazmayalım mod. olarak.saygılar ^^