LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceylankral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar mümkünse acil bana da lazım leecturk.com yada arena-tr farketmez.çok büyük bi arşivim var hızımda iyi.hem paylaşıp hem yararlanmak istiyorum.şimdiden teşekkürler...

ceylankral1905@hotmail.com

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
leechturk davetiyesi alabilirmiyim zahmet olmazsa arenatr üyelğim var

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
sana kalmadı kardeş. bak başka yerden
Nasıl kalmadı kardeş elinde varda inadınamı kalmadı diyorsun yoksa elimde kalmadımı demek istiyorsun başka yerden bakmamada gerek yk sonuçta leechturkun tek kullanıcısı sen değilsin başka arkadaşlarda var okey

AntiParantez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl kalmadı kardeş elinde varda inadınamı kalmadı diyorsun yoksa elimde kalmadımı demek istiyorsun başka yerden bakmamada gerek yk sonuçta leechturkun tek kullanıcısı sen değilsin başka arkadaşlarda var okey

coşmadan konuş. yok kalmadı işte. hesap mı verecem sana.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
coşmadan konuş. yok kalmadı işte. hesap mı verecem sana.
O zaman konuştuğun kelimelere dikkat et doğru düzgün elimde kalmadı dersin çekilirsin köşene başka yerden bak demek ne oluyor sanki 1 üye sensin hesapta verme yaşının olgunluğunda konuş kardeş

AntiParantez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman konuştuğun kelimelere dikkat et doğru düzgün elimde kalmadı dersin çekilirsin köşene başka yerden bak demek ne oluyor sanki 1 üye sensin hesapta verme yaşının olgunluğunda konuş kardeş

kendin büyütüyorsun sonra erdemli gibi gözüküp çekiliyorsun. "sana kalmadı" lafını nasıl anlamak istiyorsan anla. 1 üye ben değilim bende zamanında davet edildim. Ve bana kardeş deme nefret ederim. Kısacası "kalmadı" o kadar.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
kendin büyütüyorsun sonra erdemli gibi gözüküp çekiliyorsun. "sana kalmadı" lafını nasıl anlamak istiyorsan anla. 1 üye ben değilim bende zamanında davet edildim. Ve bana kardeş deme nefret ederim. Kısacası "kalmadı" o kadar.

Ozaman Nefret ettiğni kelimeleri bir başkasına söyleme tamam kalmamıştır sorun yok birbirimizi kırmayalım

kahweci_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi maşallah.

ard arda mesaj yazmayalım mod. olarak.saygılar ^^
yıllardır forumlarda takılırım ve bırkacında modulukta yaptım ve suan halen mod oldugum sıtede dahıl olmak uzere bır modun boyle bır mesaj yazdıgını gormedım sanıırım yenı mod oldun ama pek uzun omurlu olacagını sanmıyorum bu uslubunla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...