• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki hiç leech'e oLmayana arenatr davetiyesi verip sevaba girsen bu garibanında bi arenatr hesabı oLsa nasıL oLur be :D hadi be hacı :D Ltfn. bee ilkrdd[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 12:59 ----------

Arkadaşlar teklifim hala geçerlidir...lütfen çok acil cevap
hadi be hacı :D

bende tüm türk torrent sitelerinin davetiyesi var leechtürk verenle takas edebilirim.ayrıca diğier torrent sitelerindende isteyen arkadaşlara vermeye çalışırım.şimdiden tşk. mascelaro@mynet.com[/B]

bir davetiyede ben alabilirmiyim vitesang[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

arena-tr davetiyesi yollayabilecek birine leechturk davetiyesi yollayabilirim

arena-tr davetiyesi yollayabilecek birine leechturk davetiyesi yollayabilirim

İstediğiniz şey bende yok ama sizin bir güzellik yapıp Lech davetiyesi gönderme imkanınız var mı?

---------- Post added at 06:03 ---------- Previous post was at 06:02 ----------

bende tüm türk torrent sitelerinin davetiyesi var leechtürk verenle takas edebilirim.ayrıca diğier torrent sitelerindende isteyen arkadaşlara vermeye çalışırım.şimdiden tşk. mascelaro@mynet.com

Sizden ricam bana iyi olanlarından bir iki tane gönderebilir misiniz? ozcelik.ozan@hotmail.com teşekkürler.

Bir davetiye de ben rica edebilir miyim acaba..?
darkend007[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

ziyaa26@hotmail.com çok önemli bende istiyorum paralı üye olucam... hotfile, fileserve, rapidshare, filesonic para vermekten usandım artık..

---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

ziyaa26@hotmail.com davetiye istiyorum, ilgilenirseniz çok memnun olurum.

bygitar[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com Bende bir tane istiyorum...

Karedeş ben eski bi leech üyesiyim ratiom da 18 idi.davetiyesiz üyelik fırsatını da kaçırdım.lütfen bana bi davetiye gönderebilir misiniz mevlut_170343@hotmail.com merakla DAVET inizi belliycem ilginiz için TEŞEKÜRLER

Arkadaşlar rica etsem banada 1 davetiye gönderir misiniz?

teşekkürler

hnsahin[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

bana da bi davetiye yollarsanız sevinirim.

heyula07[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Rica etsem , bende bir adet davetiye alabilr miyim ?
Saygılarımla
branduko[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...