bende davetiye alabilirmiyim lutfen.
merhaba,
davetiye bağlantınızı özelden mailinize gönderdim
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
bana gönderildi. neresi saçma konunun
merhaba,
Arena davetiyeniz özelden mailinize gönderildi
güle güle kullanın
---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:07 ----------
oldu 6 adet vesikalık bide ikametkah getirelim bari.
merhaba,
Neye karşı çıktığınızı anlayamadım.Yukarıda yazdığım koşulların hangisi sizi rhatsız etti, ya da davetiye için koşul ileri sürmem mi rahatsız edici oldu?
1. Koşulu ben yaratmadımi Davetiye İsteme Şablonu adı altında Maderatör arkadaşımız bir şablon oluşturmuş ve davetiye isteyen arkadaşlara da bu şablona göre istenmesini salık vermiş. Gördüğüm kadarı ile orada yazılanlara bir itirazınız olmamış o zaman, olsaydı burada yazdıklarınızı orada daha önce yazardınız.
2. Koşulu da yine aynı konuda bana salık veren bir arkadaşın görüşüydü. Haklı olarak demişti ki, "formumuza sadece davetiye almak için gelip, davetiye alıp giden ve bir daha formumuza uğramayan kişiler yerine formumuzda vakit geçirmiş, çeşitli konularda katkıda bulunmuş kişilere öncelik verirseniz daha iyi olur." Bu bence de mantıklıydı ve ben de bu yüzden buraya bir koşul olarak yazdım.
Rasyonun iyi olması ise bir ön koşul olarak yazmadım (rasyosunun 1 olması veya sitemizde en az 30 mesajı bulunması). Ancak burada dağıttığım Arena davetiyeleri sonucu gördüm ki davetiye alan arkadaşların bii kısmı 1 ay bile olmadan Arena sitesinden rasyo nedeniyle uzaklaştırılmışlardı.
Eğer yazdıklarımda keyfi bir yön varsa sizinle bunu tartışabilirim, ancak zaten olması gerekli şeyleri yazdım diye karşı çıkıyorsanız bunun için yapabileceğim bir şey yok.
Sağlıcakla kalın