LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bende davetiye alabilirmiyim lutfen.

merhaba,

davetiye bağlantınızı özelden mailinize gönderdim

---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:06 ----------

bana gönderildi. neresi saçma konunun

merhaba,

Arena davetiyeniz özelden mailinize gönderildi

güle güle kullanın

---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

oldu 6 adet vesikalık bide ikametkah getirelim bari.

merhaba,

Neye karşı çıktığınızı anlayamadım.Yukarıda yazdığım koşulların hangisi sizi rhatsız etti, ya da davetiye için koşul ileri sürmem mi rahatsız edici oldu?

1. Koşulu ben yaratmadımi Davetiye İsteme Şablonu adı altında Maderatör arkadaşımız bir şablon oluşturmuş ve davetiye isteyen arkadaşlara da bu şablona göre istenmesini salık vermiş. Gördüğüm kadarı ile orada yazılanlara bir itirazınız olmamış o zaman, olsaydı burada yazdıklarınızı orada daha önce yazardınız.
2. Koşulu da yine aynı konuda bana salık veren bir arkadaşın görüşüydü. Haklı olarak demişti ki, "formumuza sadece davetiye almak için gelip, davetiye alıp giden ve bir daha formumuza uğramayan kişiler yerine formumuzda vakit geçirmiş, çeşitli konularda katkıda bulunmuş kişilere öncelik verirseniz daha iyi olur." Bu bence de mantıklıydı ve ben de bu yüzden buraya bir koşul olarak yazdım.
Rasyonun iyi olması ise bir ön koşul olarak yazmadım (rasyosunun 1 olması veya sitemizde en az 30 mesajı bulunması). Ancak burada dağıttığım Arena davetiyeleri sonucu gördüm ki davetiye alan arkadaşların bii kısmı 1 ay bile olmadan Arena sitesinden rasyo nedeniyle uzaklaştırılmışlardı.

Eğer yazdıklarımda keyfi bir yön varsa sizinle bunu tartışabilirim, ancak zaten olması gerekli şeyleri yazdım diye karşı çıkıyorsanız bunun için yapabileceğim bir şey yok.

Sağlıcakla kalın

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
lafim size degil genel olarakti tamam mesaj sayisina acilan konuya falan bakılabilir sonucta dediginiz gibi davetiye alip giden bidaha ugramayanlara engel olmak icin etkili bir yol. ama ratio, hız testi olayina karsiyim vermek istemiyosanız (lafım size degil) vermessiniz gidersiniz yakın arkadaslarina cevrenize verirsiniz olur biter, insanlari öss sinavina sokmanın manasi yok sonucta siz davetiyeyi verdikten sonrasi ratiodan üyeliginin silinmesi yada hızının düsük olmasi onu ilgilendiren bi durumdur zira davetiye artik sizden cikmistir size bi faydasida zararida yoktur. ratio ve hız testi istemek zaten baska sitelere üyeligi olan düzenli olarak download yapabilen adamlara daha cok indirin demek olur ve asıl sokaga atılan davetiye budur. Bence torrentle yeni tanisacak yada tanisan ama saglam bi siteye üyelik arayanlara da sans verilmeli, ölsünmü bu adamlar :)

not : kendim icin istemiyorum geregi kadar siteye üyeligim var zaten torrent kulandıgımda yok.

aydar2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir adet davetiye gönderirseniz çok memnun olurum bu arada utorrent sabaha kadar açık 4mbit sınırsız sanırım ratio sorunu yaşamam emeğiniz için teşekkürler
aydarmail@gmail.com

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Leechturk davetiyeleri kapatıyor ....yardımcı olacak arkadaş elini çabuk tutsun

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
teşekkürler ring :) davetiye ulaştı

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Davetiyeniz özelden gönderilmiştir : @unknownrealmman, @__kadıköyRAP__ , @limerick

Not @limerick davetiyeniz 2 gündür kullanım için bekliyor.

Güle güle kullanın

cAs1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benden sonra isteyen arkadaşların ki ulaşmış üstelik ben davetiye isteme formunu bile koydum ekrana. çifte standart mı var yeni üyelere karşı?

cAs1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler. forumlara yolladığım mesaj sayısının az olması yüzünden mailden cevap veremiyorum. ratio bilgisi istediğinizi bilsem onuda koyardım haberim yoktu o konuda. tekrardan teşekkürler. iyi akşamlar

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

@CarLosray
@emrecelik
@deniz1234566

Davetiyekeriniz özelden mail adresinize gönderilmiştir.

Güle güle kullanın.

Önemli Not:

1. Şuan itibariyle 5 davetiye onay için beklemektedir. Pazar akşamı davetiye kabulu için son olduğundan lütfen davetiye gönderdiğim tüm arkadaşlar davetiyelerini kontrol edip onaylasınlar.

2. Elimdeki davetiyeler bittiği gibi arkadaşımın davetiyelerinden de kullanarak gönderdim. Elimde Leechturk davetiyesi kalmamıştır. Ancak son ana kadar davetiyelerini kullanmayan arkadaşlar olursa iptal edip isteyenlere göndereceğim.

Sağlıcakla kalın

unknownrealmman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba,

@CarLosray
@emrecelik
@deniz1234566

Davetiyekeriniz özelden mail adresinize gönderilmiştir.

Güle güle kullanın.

Önemli Not:

1. Şuan itibariyle 5 davetiye onay için beklemektedir. Pazar akşamı davetiye kabulu için son olduğundan lütfen davetiye gönderdiğim tüm arkadaşlar davetiyelerini kontrol edip onaylasınlar.

2. Elimdeki davetiyeler bittiği gibi arkadaşımın davetiyelerinden de kullanarak gönderdim. Elimde Leechturk davetiyesi kalmamıştır. Ancak son ana kadar davetiyelerini kullanmayan arkadaşlar olursa iptal edip isteyenlere göndereceğim.

Sağlıcakla kalın
Leechturk.com davetiyem özelden geldi, teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...