sizene511@hotmail.com banada verirmisin ?
Leechturk davetiyesi kaldıysa bende rica edebilirmiyim saygılar adresim : ismailkagan@gmail.com
şimdiden teşekkürler...
bende bir davetiye istirham ediyorum. İlgilenenlere şimdiden teşekürler... cherkosky@gmail.com
bende rica etsem firatkaya64@gmail.com
rebell_teufel@hotmail.com davetıye yolayan olursa sevınırım sımdıden saolun
bende alabilirmiyim omer6463102@hotmail.com
ben de davetiye rica etsem firatkaya64@gmail.com
mhmtogzkck@msn.com bende rica edeyim
bi davetiye de bn alabilir miyim usta.61@windowslive.com şmddn tşkr edrm...
arkadaşlar bana leechtürk davetiyesi yollarmısınız litfen erdeniz1989@hotmail.com
Merhaba günlerdir torrent sitelerine üyelik için davetiye arıyorm ancak bulamadım bir türlü. sitenize üye oldum umarım yardımcı olabilirsiniz. mail adresim: batuhantoker@gmail.com
şimdiden çok teşekkür ederim.
varsa davetiye rica etsem
firatkaya64@gmail.com
bana da bir davetiye gönderirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler zangief1977@hotmail.com
lütfen bana da bir davetiye gönderebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
isacamcioglu@hotmail.com
davetiye isteye isteye usanmadım evet biri bir gün gönderecekk sabırla bekliyorum
ahmetkeskin_54@hotmail.com
bana da bir adet davetiye gönderebilirmisiniz teşekkürler dasdibi@hotmail.com
Mümkün müdür bana da göndermeniz? dyeten@gmail.com
Merhaba arkadaşlar banada bi leechturk davetiyesi verebilir misiniz ? Şimdiden ilginiz için Teşekkürler. mmustafa-simsek@hotmail.com
bana bir tane leechturk.com verebilir misiniz email: ceyhun421@hotmail.com
bir davetiye de ben rica ediyorum. elturbo_1@hotmail.com
Maili unuttum omeryucesoy1970@hotmail.com
elinizde kaldıysa banada gönderebilir misiniz? omercan.celikler@gmail.com
arkadaşlar banada acil leechturk davetiyesi lazım. bu arada 20 kadar arenaturk ve turktorrent davetiyem var
kenan@mynet.com burdan talep edebilir ve leechturk davetiyemi gönderebilirsiniz
saygılar
gabasaba12@hotmail.com banada yollarsanız sevinirim merak etmeyin ihanet etmem![]()
bana da davetiye gönderebilirseniz sevinirim teşekkür ederim. zangief1977@hotmail.com
hocam bende var arena-tr taksa edebiliriz. mehmettuna68@hotmail.com ekle konuşalım veya mesaj atabilirsiniz
eger varsa bende davetiye alabilir miyim? yillardir arena-tr uyesiyim ve bircok yabanci torrent sitede uyeligim var.
leventersoy07@gmail.com
Eğer mümkünse bir leechtürk davetiyeside ben rica edebilir miyim? reenkarnator@gmail.com
bende bir davetiye kodu alabilir miyim ? blnt.dnz@hotmail.com Teşekkürler...
bir Leechturk davetiyesi de ben alabilir miyim ? ugur902@gmail.com
karşılığında isteyene turktorrent davetiyesi yollayabilirim..
predatorckr@gmail.com banada bi davetiye gönderebilir misiniz? şimdiden teşekkürler...
bluebarbossa@yahhoo.com davetiye gönderirseniz sevinirim
arkadaşlar banada arena, leecturk herhangi birinin davetiyesi lazım gönderirseniz sevinirim.. aalacati@hotmail.com
banada davetiye gönderir misiniz?
ahmetkeskin_54@hotmail.com
Leechturk davetiyesi gönderene HD-torrents üyeliği verebilirim. ugur902@gmail.com
arkadaşlar bana da gönderirseniz çok sevinirim gerçekten çok ihtiyacım var. cadoxx@gmail.com
polat2390@hotmail.com banada saolun :=)
Merhaba tekrar..ama bana gelmedi hala davetiye arkadaslar lutfen gonderebilirseniz sevinirim
Yolla kardes sana zahmet beya eyvallah simdiden
Elinizde davetiye varsa bi tanede ben alabilir miyim, şimdideden teşekkür ederim.Mail adresim: osmanli5151@gmail.com