LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seyit72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde birer adet leecturk.com ve turktorrent.eu davetiyesi bulunmaktadır.

Bir süredir turkdepo.biz için davetiye arıyorum fakat nafile. turkdepo davetiyesi gönderen kişiye leecturk ve turktorrent davetiyesini göndereceğim.

Kardeş elimde turkdepo davetiyesi var. Takas yapabiliriz leechturk davetiyesiyle.. Özelden msj attım cevabını bekliyorum...

BİLGEKRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye varsa hala elinizde ben de bir adet alabilir miyim? Karşılığında bittürk davetiyesi verebilirim. Teşekkürler.

İndirme Hızı: 10Mbps Gönderme Hızı: 10Mbps (şimdi)

İndirme Hızı: 25Mbps Gönderme Hızı: 25Mbps ya da

İndirme Hızı:
50Mbps Gönderme Hızı: 50Mbps
(olacak)

BİLGEKRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekrarlıyorum özel mesajla bir ratio örneği (bahsettiğim örnek 5 gb lık uploadlar falan değil en az bir 50 gb upload yaptığınız ratiolar. ) ve speedtest sonucu gönderen arkadaşlara sayılarına bakmaksızın davetiye vereceğim . özel mesaj atamayan arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak da ulaşabilirler bana . iyi paylaşımlar...

Varsa hala elinde Leechturk davetiyesi gönderebilir misin? Teşekkürler.

http://www.speedtest.net/result/2116184599.png

http://www.fotocu.org/?di=Y6JA

BİLGEKRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekrarlıyorum özel mesajla bir ratio örneği (bahsettiğim örnek 5 gb lık uploadlar falan değil en az bir 50 gb upload yaptığınız ratiolar. ) ve speedtest sonucu gönderen arkadaşlara sayılarına bakmaksızın davetiye vereceğim . özel mesaj atamayan arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak da ulaşabilirler bana . iyi paylaşımlar...

İlginiz için çok teşekkür ederim eurasta. dgncn nickli kullanıcı tarafından leechturk davetiyesi gönderildi. Bu düşünceli tavrınıza karşılık vermek isterim. Bitturk üyeliğiniz yoksa karşılıksız olarak davetiye yollayabilirim.

osmoz93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
t-a-y-f-u-n-67@ hotmail.com Davetiye gönderirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

nevzat_isteyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nevzat_isteyin@hotmail.com

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER YOLLARSANIZ DUVACINIZIM...
oley.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...