Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
davetiye gönderebilirmisiniz. Download ve upload hızım iyi yeni yeni torrentten film indirmeye başladım o yüzden başka bir yerde üyeliğim yok... ozgurkaracm@msn.com
Söylemeyi unuttum yaklaşık 1,5 yıldır davetiye rica ediyorum. Hiç gelmedi acaba davetiye almanın özel bir yöntemi mi var. Varsa bilelim biz de yapalım.Selamlar herkese...
ARENA-TR davetiesi için çektiğim ekran görüntüsü, geç saat olduğundan aynısını koyuyorum. İsteğe bağlı olarak seedbox görüntüsü de koyabilirim PM ile isteyin yeter.
TR torrentlerinde yüklemesini istiyorum. TR torrentlerine ağırlık vermek istiyorum biraz da. http://img844.imageshack.us/img844/9063/hdspace.jpg
Daha önce de birkaç defa davetiye istedim ama gelmedi.. türk torrent davetiyesi ile takas edebilirim.. Leechtürk davetiyesi gönderen olursa çok memnun kalırım sbalcioglu68@windowslive.com