Arda Karataş
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
İşletim sistemin neLeague Of Legends Oynarken A Critical Error Has Occurred Hatası Alıyorum Çözümü Varmı Varsa Açıklayabilirmisiniz Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler
Aldığım Hatanın Görüntüsü:
Ekli dosyayı görüntüle 151552
Bilgisayarım: Intel R Celeron R CPU J1800 2.41 GHz 2.41 GHz 4 GB RAM 64 Bit İşletim Sistemi
İşletim sistemi derken nasıl yaniİşletim sistemin ne
Windows 7 mi 8 mi 8.1 mi 10 mu xp mi vista mı 98 mi hangisiİşletim sistemi derken nasıl yani
Win 7 kullanıyorum ama asıl sürümü değil kopyasıWindows 7 mi 8 mi 8.1 mi 10 mu xp mi vista mı 98 mi hangisi
W7 olduğuna eminsin değil mi burada @met 35 çağırıyorum belki o bilirWin 7 kullanıyorum ama asıl sürümü değil kopyası
Dedim ya saatin biraz üstündeW7 olduğuna eminsin değil mi burada @met 35 çağırıyorum belki o bilir
Az önce farkettim Windows 7 Ultimate Kullanıyorumİşletim sistemin ne
Sisteminin özellikleri neAz önce farkettim Windows 7 Ultimate Kullanıyorum
Aynı sadece windows 7 ye ultimate yazmayı unutmuşum o kadarSisteminin özellikleri ne
İngilizce ile çok alakam olmadığı için tam olarak ne yazdığını anlamıyorum sistem düşük olduğundan 5 dk zaman ver falan diyor ama tam olarak ne demek istediğini anlamıyorumEvet deyip dosyaları Riot ile paylaşabilirsiniz.
Oyunu silip yükleyebilirsiniz.
Hextech onarıcısını deneyebilirsiniz.
şuan 6. oyundayım ve 5 oyunda hata almadım ama 6. sında hata vermeden oyun kapandı ve tekrar giriyorum arada hata vermeden kapanıyor nedenini anlamadımHata mesajında kritik bir hatadan dolayı oyunun kapatıldığını ve evet seçeneğini seçerseniz hatayla ilgili dosyaları hazırlayacağını söylüyor.
Hextech onarıcısı ise Riot Games'in çıkardığı ve oyundaki sorunları algılayıp çözen program. Kurunca seçeneklerden ilerleyip halledebilirsiniz.
Olmazsa Riot'a ticket atmayı deneyin.
Bu arada ekran görüntüsü gelmemiş.
Bide bu hextech onarıcısını nerden ve nasıl indirebilirim link varsa atabilirmisinizHata mesajında kritik bir hatadan dolayı oyunun kapatıldığını ve evet seçeneğini seçerseniz hatayla ilgili dosyaları hazırlayacağını söylüyor.
Hextech onarıcısı ise Riot Games'in çıkardığı ve oyundaki sorunları algılayıp çözen program. Kurunca seçeneklerden ilerleyip halledebilirsiniz.
Olmazsa Riot'a ticket atmayı deneyin.
Bu arada ekran görüntüsü gelmemiş.
Buradan indirebilirsiniz.şuan 6. oyundayım ve 5 oyunda hata almadım ama 6. sında hata vermeden oyun kapandı ve tekrar giriyorum arada hata vermeden kapanıyor nedenini anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan tekrar attı ve hata yok bu oyundan çıkıp tekrar giricem öyle deniyicem olmazsa yarın atıcam ara sıra tutukluk yapıp hata vermeden oyundan atıyor hatanın sesi var ama kendisi yok anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide bu hextech onarıcısını nerden ve nasıl indirebilirim link varsa atabilirmisiniz
veya kurlumunu ve indirilişini gösteren bi video farketmez