Laptopum kasıyor

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar laptopa format attım attıkdan 1 ay sonra genel olarak yavaşlıyor içini açıp temizledim termal macununu değiştirdim yine aynı.pes2013,blur gibi oyunlarda arduino,matlab,autocad gibi programlarda kasıyor. yeniden format atmak istemiyorum çünkü bazı programları kurması çok uzun sürüyor ne yapabilirim ?? laptopum asus n51vn280dv windows derecelendirmesi ise şu ;

BPYNMIiCEAA5qvZ.jpg

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
cihaz yüksek performans modunda çalışıyor değil mi ?

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
onu alınca işlemci sıcaklığı 90 a vuruyor bir anda

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
onu alınca işlemci sıcaklığı 90 a vuruyor bir anda
büyük ihtimalle fanların içi dolmuştur. fan temizliği yap ve fan girişlerinin hava alacak şekilde kullan... tabiii bu aralar havalarda sıcak... ama 90 dereceyi bulmaması lazım...

sercancayir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Thaminen fandan ziyade, fanın hava çıkaşında ki 'bakır ızgaraların' içini temizlersen arkadaşım sorun kalmaz. Aynı problem bende de vardı fanı 100 kere temizlememe rağmen. Fotoya bi göz atıver...
image.php

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Thaminen fandan ziyade, fanın hava çıkaşında ki 'bakır ızgaraların' içini temizlersen arkadaşım sorun kalmaz. Aynı problem bende de vardı fanı 100 kere temizlememe rağmen. Fotoya bi göz atıver...
image.php

içini temizlemiştim ama ızgarayı temizlemek aklıma gelmemişti yarın ilk iş olarak bakcam çok saol :)