Laptopum Esniyor?

Kadir-Forum

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar laptop kullanıcısıyım. Mesela laptopu elime alıp içeri götürdüğümde sağ tarafı esniyor anlamadım bundan bir şey olur mu? Yani şöyle laptopu elime aldım taşıyorum böyle elimle sağ alt tarafından tutup havaya kaldırınca sağ kalkıyor biraz ama sol kalkmıyor gibi bir şey olmuş mudur?
(Ha birde bir kere laptopu çantada taşırken tam elimin ucundan çantayı yere koyacaktım elimden kaydı ve köşesi şöyle oldu:
WhatsApp Image 2021-05-05 at 16.23.37.jpeg

Burası laptopun sağ alt köşesi acaba bundan esniyor olabilir mi?)

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Kasanın malzemesi nedir?

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
çok problem yaratacağını düşünmüyorum emanet olarak yapılmıyor sonuçta sen yinede iki taraftan tut işin garanti olsun kafan rahat olsun

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Nereden anlayacağım? Size marka modelini atsam bakabilir misiniz?
Atın, bulabilirsem bakayım. Çünkü bende öyle bir sorun yok, ama malzemesinden olabilir kasanın. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de bakalım.

Kadir-Forum

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Atın, bulabilirsem bakayım. Çünkü bende öyle bir sorun yok, ama malzemesinden olabilir kasanın. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama yine de bakalım.
Sonra atsam olur mu? Şimdi zamanım yokta sonra yazsam yine cevap yazarsınız değil mi?
Monster aldıysanız böyle şeyler olabilir
Hayır lenovo, birazdan modelini atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modelini söyler misiniz ?
Lenovo V145 AMD A9 9425 8GB 256GB SSD Radeon 530 Freedos 15.6'' FHD Taşınabilir Bilgisayar
Bu model markası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modelini söyler misiniz ?
Lenovo V145 AMD A9 9425 8GB 256GB SSD Radeon 530 Freedos 15.6'' FHD Taşınabilir Bilgisayar
Bu model markası

Son düzenleme: