WatchAndlearn02
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
İyi günler iyi forumlar. HP ENVY m6-1160st Dizüstü Bilgisayarı Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği bu sayfadaki laptop var bende baya eski felan yazın yeni birşey alacağım şuan yks ye hazırlanıyorum bu yüzden bununla idare ediyorum bundan aylar önce epic gamesde fotball manageri hediye etmişlerdi bende indirdim ve kariyer açarken bir sayfa vardı veritabanı büyüklüğünü seçiyordunuz bende kassın ama bütün oyuncular olsun diyerek veritabanını fulledim yapmaz olaydım hatırladığım kadarıyla pc kapandı yada restart attı bilmiyorumda açıldığında ekran kartı driveri açılmıyordu oyun felan açılmıyordu bende sil yükle format ne varsa yaptım fakat ekran kartı driverini yüklerken bir kısımdan sonra pc restart atıyordu donuyordu kısaca sorun cıkıyordu yarım yamalak şekilde yüklüyordu driver yüklü aygıt yöneticisinden görünüyor ama işte amd catalys control center yok isimleri felan tam hatırlamıyorum yanlış olduysa affola ondan sonra ben uzun süre pc kullanmadım okul ile mesgul oldum suan kullanıyorum herşey normal sadece oyuna girerken ya mavi ekran ya siyah ekranda kalıp ardından restart kısaca donuyor zart curt acılmıyor fakat bazı eski oyunlar açılıyor tabi düşük fps ile bunlar cs 1.6 prison architect lfs gibi eski ve çokda birşey istemeyen oyunlar farkındayım muhtemelen donanımsal birşey var fakat çok araştırdım bir türlü bulamadım bende çok kafaya takan bir adamım kafaya taktımmı ile bulucam yani gta 5 felan açsın istemiyorum mount and blade warband nfs wos wanted gibi oyunları açsın istiyorum çünkü bunlarda eski ve çokda birşey isteyen oyunlar değiller sınav zamanı bunalınca bu oyunlara girip nefes almak istiyorum sorun nedir acaba neden ne olduda ne arıza varda böyle yapıyor sormak ve danışmak istedim ve ne bileyim birşey yapsamda su oyunlar açılsa en azından yaza kadar yenisi alacağım zaten yazıyı uzun tuttuğum kafa ütülediğim için kusura bakmayın umarım yardımcı olursunuz tekrardan iyi günler ve iyi forumlar(bu arada oyunlar korsan değil orjinal)