Hayır değiştirebilir.Maalesef değiştiremezsiniz.
nasılHayır değiştirebilir.
Ekran kartını bir bilgisayarcıya değiştirttirin. Şu videoya bakın:
Değiştirilebilen bir şeydir. Nereden uyduruyorsunuz anlamıyorum.Ekran kartları dizüstülerde tümleşiktir yani anakarta gömülüdür, değiştirme söz konusu değildir.
La bunlar laf ebeliği, canbazlığı yapmışlar...Ekran kartını bir bilgisayarcıya değiştirttirin. Şu videoya bakın:
Bi şey bilmeden daha konunun ilk cümlelerini bile okuyup anlamadan yorum yapmasan daha akıllı ve bilgili olduğunu varsayıcam...Değiştirilebilen bir şeydir. Nereden uyduruyorsunuz anlamıyorum.
Şu videoya bakın:La bunlar laf ebeliği, canbazlığı yapmışlar...
Olay şu, burada ekran kartın bozulursa aynı marka ve model sağlam bir çip veya parça belleği bulabilirsen bozuk olanın yerine lehimleyebileceğini göstermişler. Yani farklı bür ekran kartı çipi ya da bellek yükseltimi mümkün değil! Anakartın tamamen değişmesi gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi şey bilmeden daha konunun ilk cümlelerini bile okuyup anlamadan yorum yapmasan daha akıllı ve bilgili olduğunu varsayıcam...
GTX 460M den GTX670M'e yükseltiyorlar. Alın size kanıt. Ekran kartı yükseltilebiliyor işte.benim ekran kartı 2 gb ya onu 4gb a yükseltemiyommu ram mantığı gibi
yeni ekran kartı takmadan
GTX 460M den GTX670M'e yükseltiyorlar. Alın size kanıt. Ekran kartı yükseltilebiliyor işte.La bunlar laf ebeliği, canbazlığı yapmışlar...
Olay şu, burada ekran kartın bozulursa aynı marka ve model sağlam bir çip veya parça belleği bulabilirsen bozuk olanın yerine lehimleyebileceğini göstermişler. Yani farklı bür ekran kartı çipi ya da bellek yükseltimi mümkün değil! Anakartın tamamen değişmesi gerekir.
Bi şey bilmeden daha konunun ilk cümlelerini bile okuyup anlamadan yorum yapmasan daha akıllı ve bilgili olduğunu varsayıcam...
Hayır harici ekran kartı olan bütün bilgisayarlarda olur.yani pc ye bağlı bazılarında oluyo onu öğrenmek gerek
dizüstülerde mxm olayı eskiden vardı ama şimdi yok sanırsam ve öyle destek bulan ve geliştirilen bir şey de değil...yani pc ye bağlı bazılarında oluyo onu öğrenmek gerek
MXM olsa bile ekran kartı yükseltilebiliyor. MXM olup olmaması beni ilgilendirmiyor.Ya sen cahil cahil niye yazıyorsun da zamanımızı harcıyorsun ...! Oradaki ekran kartları özel üretim MxM kartlardır.
GüldümHayır harici ekran kartı olan bütün bilgisayarlarda olur.
MXM olunca yükseltiliyor zaten. Bahsettiğin modeller çok eski kartlar farkındaysan. Yeni laptoplarda yükseltmek mümkün değil işte zorlamanın anlamı yok. Servisler bile ekran kartının yanması vs. durumunda direkt anakartı değiştiriyor ekran kartı değişimi yerine. Seni ilgilendirmeyebilir ama konu sahibini yanlış bilgilendiriyorsun.MXM olsa bile ekran kartı yükseltilebiliyor. MXM olup olmaması beni ilgilendirmiyor.