laptopa harici ekran kartı takma

zyller1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba aarkadaşlar laptopuma harici ekrankartı takmak için tüm sistemi tamamladım ama bunun için bir yazılım varmıs herhalde sadece paypal üzerinden tek bir kullanıcı satışını yapıyor ve ben programa erisemiyorum powerıma ekran kartıma güc gitmesine ragmen aygıt sürücüsünde ekran kartını görüp driverlarını yükleyemiyorum bir şekilde sistemi aktif hale getirmenin yolu varmı ?Aygıt yöneticisinde şu şekilde resimlerini paylaşacağım yarımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
65403
65404

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Laptop'a harici ekran kartı takmak kesin çalışacak diyemeyiz çünkü bu durum biraz şans işi aynı model iki laptoptan birinde çalışırken diğerinde çalışmıyor program konusunda da programı olduğunu bilmiyordum dikkat etmrk lazım dolandırıcıda olabilir çalıştıranlar programdan bahsetmiyor bende bir sorun olmamıştı programda kullanmadım..

zyller1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şans işi ne hocam böyle bişey olabilirmi ? yazılımsal cok bir bilgim yok ama mantıkende bir yazılımın olması gerek diye düsünüyorum yada yapılması gereken ekstra bıseyler sistem tak çalıstır değil ki sonuçta bende yardım istiyorum :D

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bende öyle diyordum şans işi olurmu diye kendi laptoptabımda denedim sonuç olumlu oldu aynı marka ve model aynı donanıma sahip kuzenin laptopında denedim olmadı çok saçma bir durum ama böyle bir şey var aynı model ve donanıma sahip bir laptopta çalışırken diğerinde çalışmayabiliyor dediğüm gibi ben bir yazılım kullanmadım..

zyller1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyw Hocam Başka Arkadaşlarda vardır belki bunu yapan onlar nasıl yapmışlar sizde yazarsanız sevinirim arkadaşlar