LAPTOP TERMAL MACUN SONRASI KAPANIYOR

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Katılım
8 Mart 2017
Mesajlar
57
Reaksiyon puanı
19
Puanları
8
Yaş
25
Arkadaşlar bilgisayarımı format atması için bilgisayarcıya götürdüm hem termal macunu değiştiriyim dedim cpu sıcaklık 85 90 ı buluyordu bende adama dedim abitermal macunuda değiştir adam format attı iyi güzel termal macunuda değiştirdi eve gittim hiç bişey yapmadım oyun açarken pc kapandı fps yerlerdeydi bende tekrar format attım ve bilgisayarı actım driverleri yüklerken pc kapandı tekrar açtım tekrar kapandı tekrar açtım sabah steamın update yapıyodum pc kendi kendine kapandı ve şöyle bir durum oluor laptop pclerde bildiğiniz üzere fn komutu var ve fn komutuna basıp fana basınca bilgisayar 90 dereceye çıkıyo 93 max cpu 60 70 kuşlanıma çıkıyor kaptınca cpu 50 53 derece arasında ve o fanı kaptınca bilgisayarın performansı çok fazla düşüyor yardımcı olurmusunuz ?
 

Dentist23

Doçent
Katılım
10 Nisan 2016
Mesajlar
502
Reaksiyon puanı
165
Puanları
43
Yaş
33
Burda sana ne gibi bir yardım yapabiliriz ki. İlk açtığın konuda sorunun sıcaklık olduğunu söylemiştim ama sen normal bulduğunu söylemiştin. Sana işinin ehli birine götürüp genel bakımını yaptır dedim yine bildiğin kişiye götürdün. Adam macunu çok az sürmüş olabilir, kalitesiz macun olabilir, aşırı kalın sürmüş olabilir, fan yuvasına tam oturmamış olabilir, fan çalışmıyor olabilir, içi hala tozlu olabilir vs vs bir sürü ihtimal var. Götür bu işi profesyonel yapan bir yere halletsinler artık.. Forumda boşa vakit harcama.
 

Batuhan Türkeli

Öğrenci
Katılım
8 Mart 2017
Mesajlar
57
Reaksiyon puanı
19
Puanları
8
Yaş
25
Götürücem ama yok burda güvendiğim bi bilgisayarcı yok yani macunu dün daha ince bi tabakaya yaydım olmadı fan tam oturttum fan çalışıyor hiç bir sıkıntı yok işte ama hala kapanıyor fanı özel olarak komple dağıtıp temizledim başka bir bilgisayarcıya götürcem yine boş yere para alcak
 
Üst