Laptop Tavsiye

rido_knight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben hep masaüstü bakarken dizüstü almak farz oldu ondan sizden nereden alabileceğim hakkinda bilgi almak istedim..Cihaz 2.500 ü gecmesin ultrabook olmasin ssd+hdd bi arada olsun benim tek kosulum bu diyebilirim zaten ssd ve hdd bi arada olanlar dandik degiller.Oyun oynayan bi adam degilim zaten bana hdd ye binen uygulamalarda tiklar tiklamaz acsin acilisi hizli olsun sorunsuz servisi olsun yeter :D simdiden tesekkurler iyi gunler :)

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Msi ve Asus markalarından bir laptop almanızı öneririm.

rido_knight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam aslinda konuyu tekrar guncelleyecektim..Neden derseniz tamam ssd ler iyi hosda benim gibi surekli indir sil ya da tasima yapan ve gün icinde uzun sure kullanan biri olunca ssd yalan oluyo.bu monster nasil ki acep bi sorun cikar mi ona cok takiliyorum.Yoksa alet hakkaten canavar..2bin ve 2bin 500 arasi Tekrar onerilerini bekliyorum markadan ziyade model verirseniz mutlu olurum :)

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyi günler uzun yıllar notebook tamir servisliği alanında çalıştım halen devam ediyorum. piyasada gördüğüm notebookların çoğu elimden geçti diyebilirim. gerçekten kaliteli malzeme kullananda var . kalitesiz kullanıp yüksek fiyata satanda var. ama hem kaliteli hemde servisi sıkıntı çıkmasın diyorsanız. Asus modellerine bakın derim. Kalite demişken dış görünüm olarak değil tamamen anakart ve soğutucuların kalitesini kastetmiştim. Lenovo ya bulaşmayın inanın serviste casper exper grundig gibi ürünlerden sonra en çok arızaya gelen marka oldu...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teknomod msi için ne düşünüyorsun bu konuda cok bılgılı degılım ama baya öneriliyor oyun için özellikle bi makıne düşünüyorum ama marka olarak karar veremedım şöyle bir msi var ( MSI GT70 Super RAID Intel Core i7 3610QM 2.3GHZ 16GB 128GB SSD+750GB 17.3") birde şöyle asus var fiyat 3.500 ıkısıde ama msı özellık bakımından bıraz ustun gordum sankı ama servis nasıl ondan emın değilim sizin düşünceniz nedir (Asus G55VW-S1196H Intel Core i7 3610QM 2.3GHz 12GB 750GB+128GB SSD 15.6" )

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
GTX 66OM ile GT 650M 'in bitleri aynı, 128 Bit. Fakat GTX 660 ın doku doldurma hızı 30,4 milyar / sn GT 650M in 27,2 milyar/sn. Bu da yüksek performans isteyen oyunlarda fark yaratıyor.

karanlıksadakat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3