Yardım Laptop ikinci bir ekrana bağlı görünüyor

sefather

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar lenovo loq yeni laptopta Windows 10 işletim sisteminde bilgisayar açıldığında flaş takma sesi geliyor ve bilgisayar donuk çalışmaya başlıyor ayarlara girdiğimde sanki laptopu bir monitöre bağlamışım gibi görünüyor, yalnızca 1 in üzerinde göster seçeneğine tıklayınca düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar aynısı oluyor.

Bilgisayarı Windows 10 işletim sisteminde kullanmak istiyorum. Temiz kurulum ile format attım fakat yine bu hatayı almaya devam ettim. Şuan Pc açılıyor, bir oyuna giriyorum ve oyuna girdiğim an ikinci ekrana bağlanmış gibi görünüyor ve oyun kasmaya başlıyor. Yine "yalnızca 1 in üzerinde göster" ile kapatıp tekrar oyuna girince yine aynı sorun oluyor.

Naptıysam çözemedim bu sorunu, eğer çözemezsem iadeye vericem hâlâ zamanı var fakat bilgisayarı çok uygun fiyata aldım. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Ekli dosyalar

• IMG-20250202-WA0035.jpg
    IMG-20250202-WA0035.jpg
    42.8 KB · Görüntüleme: 9

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
25
Yan ekrana sağ tıklayıp kaldır diyebiliyor musunuz ?

sefather

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yan ekrana sağ tıklayıp kaldır diyebiliyor musunuz ?
Yok, denetim masası girince aygıt cihazlar kısmında generic monitör diye bişey yazıyor onu ordan kaldırabiliyorum fakat yeniden başlatınca tekrar geri geliyor

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
25
Sıfırlama veya hard reset önerebilirim.