Evrensel12
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Benim 6 yıllık bir lenovo y50-70 laptopum var 3 kere bakıma gitmişti önceden yaklaşık 1 ay önce belirli sotunlar sebebiyle format attım (windows 8.1 di hala 8.1 yükseltmedim) ve sonra pc düzelmeye başladı 20 gün önce falan windows update geldi update yapınca biraz sorun oldu mavi ekran fln ama sonra düzelmişti biraz uğraşınca dün gene update geldi yaptım kapadım
Şu an laptopu açınca lenovo yazısı geliyor mavi ekran (your pc ran into a prpblem) sonra reset atıyor.lenovo yazısı geliyor repair restore falan diyip kapanıyor.açmayı deneyince sadece lenovo yazısı çıkıyor.7-8dk lenovo yazısını bekledim birşey olmadı.kapanmıyorda.kapama tuşuna 10-15 saniye basınca kapanıyor ama.ondan sonra açaesam döngü yine başlıyor...
Şu an laptopu açınca lenovo yazısı geliyor mavi ekran (your pc ran into a prpblem) sonra reset atıyor.lenovo yazısı geliyor repair restore falan diyip kapanıyor.açmayı deneyince sadece lenovo yazısı çıkıyor.7-8dk lenovo yazısını bekledim birşey olmadı.kapanmıyorda.kapama tuşuna 10-15 saniye basınca kapanıyor ama.ondan sonra açaesam döngü yine başlıyor...