Islemcin nedir?bilgisayarcıya götürdük fan temizlettik termal macun yenilettik hala boşta ısınıyor çözümü nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir Bakabilir misiniz rica etsem ?
Kasan nedirbilgisayarcıya götürdük fan temizlettik termal macun yenilettik hala boşta ısınıyor çözümü nedir?
Bir Bakabilir misiniz rica etsem ?
Laptop 60-70 derece de ısınıyor özellikleriSistemi ve ne kadar ısındığını yazar mısınız?
Underclock veya Undervolting yapabilirsiniz.
Işlemci intel core i5 2450 MIslemcin nedir?
Kasan nedir
Kac derece? Bosta yükte kaç oluyor,termal macun kaliteli mi?Laptop 60-70 derece de ısınıyor özellikleri
Intel i5 2450 M
NVIDIA GEFORCE GT 520 M 1gb
HD grapichs 3000
8 GB ram
500 GB hdd
Işlemci intel core i5 2450 M
Kasalı değil laptop
Termal macunun hangi marka olduğunu görmedim adam yaptı zaten boşta 60-70 yükte (derse girip opera GX de dolaşırken) 70-80-90 bile oluyorKac derece? Bosta yükte kaç oluyor,termal macun kaliteli mi?
Çok saçma laptopu sökun anakarti tam her yerini temizletinTermal macunun hangi marka olduğunu görmedim adam yaptı zaten boşta 60-70 yükte (derse girip opera GX de dolaşırken) 70-80-90 bile oluyor
Kapanıyordu eskiden babam bilgisayarcı ya götürdü yine ısınıyor bence laptopun ömrü doldu ama yeni almıyorHocam belki aradığınız fırsaattır ısı yüksekken kapanıyormu
Tamam babama soylıyım bi anakart da 60 derece oluyorÇok saçma laptopu sökun anakarti tam her yerini temizletin
Kapanıyorsa ısıya bak çok yüksekken babanın yanında kullan ısıdan kapansın belki kullanamadığını anlarda yeni alır derslerde falan kapanırsa kesin alırKapanıyordu eskiden babam bilgisayarcı ya götürdü yine ısınıyor bence laptopun ömrü doldu ama yeni almıyor![]()
Gerçekten aynı kaderi paylaşıyoruz benim laptop 100 dereceye ulaşıyordu bilgisayarcıya götürdüm termal macun ve termal pad aldırdı hepsini yaptırdım bilmem kaç kere bilgisayarcıya götürdüm kimse çözemedi babam yenisini almaz imkanı yok birde bilişim okuduğum için kod yazıyorum bilgisayara ihtiyacım var. Ama kapandığı için bile canlı derse geç giriyorum. Çözüm bulursan lütfen beni etiketle sorunlarımız aynı nasılsaKapanıyordu eskiden babam bilgisayarcı ya götürdü yine ısınıyor bence laptopun ömrü doldu ama yeni almıyor
Tamam babama soylıyım bi anakart da 60 derece oluyor
Altına kalın kitap koy fanlar açık kalacak sekildeGerçekten aynı kaderi paylaşıyoruz benim laptop 100 dereceye ulaşıyordu bilgisayarcıya götürdüm termal macun ve termal pad aldırdı hepsini yaptırdım bilmem kaç kere bilgisayarcıya götürdüm kimse çözemedi babam yenisini almaz imkanı yok birde bilişim okuduğum için kod yazıyorum bilgisayara ihtiyacım var. Ama kapandığı için bile canlı derse geç giriyorum. Çözüm bulursan lütfen beni etiketle sorunlarımız aynı nasılsa![]()
altında zaten fan var. Benimkinden bahsediyorsan ona rağmen kapanıyor onunkinde pek bi fark olacağını sanmıyorumAltına kalın kitap koy fanlar açık kalacak sekilde
Olur hocam altına fan felan koymayın fanlar bogulmasınaltında zaten fan var. Benimkinden bahsediyorsan ona rağmen kapanıyor onunkinde pek bi fark olacağını sanmıyorum
Etki eder kesinlikleArctic MX-4 macun aldım internetten baktığımda en iyi termal macundu. Tavsiye ederim ama bi işe yarayacağını sanmıyorum kapanma sorununa
benimki çalışıyor onunkini bilememBilgisayar fanı stabil çalışıyor mu?
fan koymayınca bile ısınıyor bilgisayarcıya götürdüğümde bilgisayarı yan yatırmıştı ona rağmen dehşet ısınmıştıOlur hocam altına fan felan koymayın fanlar bogulmasın
ısınmaya etki etti o ayrı konu baya işe yaradı ama hala kapanma sorunuyla baş başayımEtki eder kesinlikle
Çok saçma bi olay bilgisayar caspermi?benimki çalışıyor onunkini bilemem
fan koymayınca bile ısınıyor bilgisayarcıya götürdüğümde bilgisayarı yan yatırmıştı ona rağmen dehşet ısınmıştı
Allah Allah nerden bildin ?Çok saçma bi olay bilgisayar caspermi?
Sorunun kaynağı bulundu?? casper işlemcinin ve ekran kartının bakır sogutusunu kalitesiz yaparAllah Allah nerden bildin ?
İlk aldığımda sorun yoktu sonradan oldu ram taktırınca mavi ekranlar başladı ekran donması veya direk kapanma yaşıyordum. Çözüm için bi fikriniz var mı ?Sorunun kaynağı bulundu?? casper işlemcinin ve ekran kartının bakır sogutusunu kalitesiz yapar
Kactane ram aldın? 2 adet farklı ram cip sorunu ortaya çıkartırİlk aldığımda sorun yoktu sonradan oldu ram taktırınca mavi ekranlar başladı ekran donması veya direk kapanma yaşıyordum. Çözüm için bi fikriniz var mı ?
aynı ram 4*2 aynı marka aynı mhz tam uyumlu ram ama 1 ini okumuyor şuan o yüzden sadece 4 kullanabiliyorum.Kactane ram aldın? 2 adet farklı ram cip sorunu ortaya çıkartır
Ram bozuk olabiliraynı ram 4*2 aynı marka aynı mhz tam uyumlu ram ama 1 ini okumuyor şuan o yüzden sadece 4 kullanabiliyorum.
bozuk olmayan ilk rami(2*2) takıncada aynı sorun oluyo ramin 1 ini okumuyor ve kapanıyorRam bozuk olabilir
Windows 8.1İşletim sistemin ne ?
Geçmişi düşündüğünde hep var mıydı ? Yoksa güncelleme veya birşey sonrası mı oluştu ?
Yatak, yorgan üstü, halı gibi yerlerde kullanıldı mı ? Kedi var mı evde ?
Markası nedir ?
Malware virüs taraması yapıldı mı ?
vallah bizim laptop ta casper babam ucuz diye almıştı 8 sene önceSorunun kaynağı bulundu?? casper işlemcinin ve ekran kartının bakır sogutusunu kalitesiz yapar