Merharaba dostlar, başlıkta belirttiğim gibi herhangi bir video veya oyun oynarken kısa süreli kasmalar yaşıyorum ve bu kasma sırasında fps' m felaket derecede düşüyor. Youtubeye veya herhangi bir video sitesine herhangi bir tarayıcıdan girip videoyu izlemeye ilk başladığım anda 10-15 saniyelik kasma oluyor bilgisayarımda bu sırada görev yöneticisi de anlık ve değişken olarak gpu kullanımına %60-75-85 gibi değişken değerler veriyor. Bu değerler kasma sırasında düşüp kimi zaman %0 a düşüyor ama hemen geri yükseliyor. Kasma durduktan sonra da gpu kullanımı %5-20 gibi değerlerde oluyor ve uzu bir süre kasmadan bu değerleri koruyor. 5dk gibi bir süre içerisinden de tekrar bu anlık kasılmalar başlayıp 10-15 saniye sürüyor. Ne yapmalıyım. Bu sorun 3-4 gündür var, daha önceden hiç böyle bir problem yaşamamıştım bu bilgisayarda. (fotoğrafta yan ekranda bir video açtım gpu kullanımı %79-20 arasında kasma yaşanıyor bilgisayarda %20 ye düşünce bitiyor) Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.