Kurtlar Vadisi'nde neler oluyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eF.E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
vadi2.jpg

Show TV'de yayınlanan Pana Film'in iki dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu' ile pazartesi günleri ekrana gelen 'Eşref Saati', ocak ayına kadar yayınlanmayacak.

Show TV ile Pana Film arasında bir ödeme sıkıntısı olduğu uzun zamandır konuşuluyordu.
Kararda da Pana Film'in geciken ödemelerinin etkili olduğu konuşuluyor.
Show TV Pazarlama Müdürü Nurcan Duman ise dizilerin yayından kaldırılmasının söz konusu olmadığını ve bayram sonunda her iki dizinin yeni bölümleriyle ekrana geleceğini söyledi.
Benzer olay ekonomik krizin başladığı dönemde de yaşanmış, Show TV bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemişti.
Pana Film'in geri adım atmaması üzerine 'Kurtlar Vadisi Pusu' bir haftalığına tekrar bölümüyle ekrana gelmişti.
Önümüzdeki günlerde görüşme olur mu olmaz mı bilmiyoruz. Ancak yaklaşan bayram dolayısıyla 'zorunlu tatil'in en çok dizi ekibinin işine yarayacağı muhakkak.

Kaynak

CoNTeCAu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet bnde gördüm böyle bi haber.Son zamanlarda da sıkmaya başlamışdı eskisi kadar seyretmiyorum.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
parasızlıktan bu duruma düşmüş olabilirler mi?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Görmedinizmi Muro nun arabasının havaya uçtuğu sahneyi.Berbat ötesi bir teknikle berbat bir çekim yapmışlar.Bir sürüde hata vardı o sahnede.Ayrıca kvp yavaş yavaş ta aşk olaylarına dalmaya başladı ve bence hiç iyi etmedi.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bugün bazı internet sitelerinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili yayınlanan haberlere ilişkin Pana Film’in resmi açıklaması aşağıdaki gibidir:

“Pana Film’in Show TV ile ekonomik sorunları olduğu doğrudur. Show TV buna kalıcı bir çözüm bulamazsa yollarımız ayrılacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşref Saati’nin hangi kanalda yayınlanacağı sorunlar çözüldükten sonra belli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Her zaman derim erkeği 3 şey bozar kadın içki kumar :D

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Her zaman derim erkeği 3 şey bozar kadın içki kumar :D

Çok haklısın :D Uzak duracaksın hepiciğinden :P

Kurtlar vadisinde bayağı olaylar luyor, eskisi gibi bir patlama sahnesi beklerken bir de baktım paintvari [bu ne demekse ben uydurdum yani paint kalitesinde :D ] bir patlama sahnesi beklemiyordum.. Parasızlığın gözü kör olsun :happy:

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
aga mematiyi bozdular abdül de gitti şimdi de polat filme yön veremeyince kadın mevzusu sokuyolar filmden tat alamaz oldum hayırlısı belki biraz özleriz yayınlanmazsa

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Karı kız olayı bizi bozar abi racona ters :D
Eski Türk mafya filmlerinden duymaya alıştığımız bu sözler eskide kaldı biraz aşk araya serpiştiriyorlar ama aşırı dozda oldu bu bölümde :D Herşeyin azı karar çoğu zarar :D Kurtlar vadisi pembe diziye dönmesin canım :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
yahu bi patlama sahnesi ne kadar pahalı olabilir ki :) zamanında kırdılar parayı sahneyi iyi yapda millet izlemeye devam etsin. daha sonra paracıklı bi kanala geçersin izleyen oradada izler :D

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Dizi Saçmalamaya Başladı Zaten Çok Da Önemli Değil Gösterimden Kalkması Bence :)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Böyle yapacaklarını adam gibi bir final ile diziye tamamen bir son verselerdi. Zaten şu kesen bir gerçek ki köklü devam eden bir konusu mevcut değil. Bir ihtiyarlar var okadar. Yani diziye İskenderi ödürüp bir iki bölümde bile son veribilirdi şu son bölümlerde evlenme konularını felan çıkartmasalardı. Bakalım bekleyip göreceğiz. Konuyu biraz daha derinleştirerek yani İskenderin arkasında olanları ortaya çıkartarak ve ihtiyarların biraz daha aktif rol almasını sağlayarak felan ben fevam etmesini isterim çünkü dizinin her bölümde verdiği mesajlar çok güzel. Birde şu Muronun reklanlarını her reklam başlangıcında göstermesin yahu bune tamam iyi hoşda yeter.
Sanırım bunları içimde tutuyor muşum. :) Anladığın kadarıyla Show ile işleri biraz zor ama Kanal D var. Bir ara orada yayınlanmıştı zaten. Paranın gözü kör olsun pardon parsızlığın diyecektim. :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Böyle yapacaklarını adam gibi bir final ile diziye tamamen bir son verselerdi. Zaten şu kesen bir gerçek ki köklü devam eden bir konusu mevcut değil. Bir ihtiyarlar var okadar. Yani diziye İskenderi ödürüp bir iki bölümde bile son veribilirdi şu son bölümlerde evlenme konularını felan çıkartmasalardı. Bakalım bekleyip göreceğiz. Konuyu biraz daha derinleştirerek yani İskenderin arkasında olanları ortaya çıkartarak ve ihtiyarların biraz daha aktif rol almasını sağlayarak felan ben fevam etmesini isterim çünkü dizinin her bölümde verdiği mesajlar çok güzel. Birde şu Muronun reklanlarını her reklam başlangıcında göstermesin yahu bune tamam iyi hoşda yeter.
Sanırım bunları içimde tutuyor muşum. :) Anladığın kadarıyla Show ile işleri biraz zor ama Kanal D var. Bir ara orada yayınlanmıştı zaten. Paranın gözü kör olsun pardon parsızlığın diyecektim. :)

kanal D olmaz
kurtlar vadisi ha bire Aydın doğana giydirirken Kanal D ye geçerse nasıl tataroğullarına giydirmeye devam edecek ki?

ATV alsın :ph34r:

BeStOfMaRiJuaNa

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kanal D alırsa Aydın Doğan D-Smarta koyar paralı yapar :D o yüzden Atv alsın :)