Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'ye mi geçti?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
KURTLAR VADİSİ ATV'DEN AYRILDI! EKRAN MACERASI NEREDE SÜRECEK?

2003’ten beri yayında olan dizi son 10 yılda toplam dört kanal değiştirdi.

333_38011.jpg

Televizyonda 10’uncu yılını dolduran Türkiye’nin fenomen dizisi ‘Kurtlar Vadisi’ ekran macerasına başladığı Show TV’ye geri dönüyor. 15 Ocak 2003 günü “Bu bir derin devlet ve mafya dizisidir” sloganıyla Show TV’de seyirciye ‘Merhaba’ diyen dizi, ilk günden itibaren reytinglerde birinci sırada yer aldı. Pana Film’in yapımcılığını yaptığı, üç sezon boyunca Show TV’de ekrana gelen dizi sırasıyla, Kanal D, Star TV ve atv olmak üzere 10 yılda dört kanal değiştirdi. 2011’den itibaren atv’de ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ olarak yayınlanan dizi, yeni sezonda 196’ncı bölümüyle yeniden Show TV’de sevenlerinin karşısında olacak.

Her çatışmada, her bölümde onlarca kişinin öldüğü dizinin, sezon finalinde Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Kenan Çoban (Abdülhey), Ayşe Çiğdem Batur (Leyla Türkmen), Erhan Ufuk (Güllü), Hakan Boyav (Kara), Cahit Kayaoğlu (Cahit), İbrahim Gündoğan (Mete Aymar) ve Kuzey Vargın (İhtiyarlar Başkanı) gibi isimler rol aldı. Her kanal değişikliğinde rekor ücretlerle transfer edildiği konuşulan dizinin, yuvasına dönerken bölüm başına ne kadar paraya anlaştığıysa hala sır. ‘Kurtlar Vadisi Irak’ filminde Amerikalı oyuncular Billy Zane ve Gary Busey’i, 97’nci bölümündeyse Andy Garcia ile Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimleri oynamıştı.

‘Kurtlar Vadisi Mezarlığı’
10 yıl içinde onlarca usta oyuncunun ve yüzlerce figüranın öldüğü dizide bugüne kadar Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Nihat Nikerel, Güven Hokna, Zafer Ergen, Gürkan Uygun, İstemi Betil, Vildan Atasever, Nefise Karatay, Tamer Yiğit, Ragıp Savaş, Tarık Ünlüoğlu, Seray Sever, Ali İpin gibi birçok ismin oynadığı karakterler gözlerini hayata yumdu.

‘Vadi’nin sinema filmleri
1- Kurtlar Vadisi Irak: 2005 yapımı filmin yönetmenliğini Serdar Akar yaptı.
2- Kurtlar Vadisi Gladio: 2009 yapımı filmin yönetmenliğini Sadullah Şentürk yaptı.
3- Kurtlar Vadisi Filistin: İsrail-Filistin çatışmasının yer aldığı, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz’ın film 2011 yılında Türkiye ve tüm dünyada vizyona girdi.

Kaynak

Yeni sezonun başlamasına kısa süre kala bugün medyada çıkan "Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'ye transfer oldu" haberinin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

VADİ SHOW TV'YE TRANSFER OLMADI

Yazete.com'a ulaşan bilgiye göre, Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili tüm haberleri Yazete.com'dan takip edebilirsiniz.

Yazete

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ne zaman başlayacagı hakkında net bi tarih varmı ?

showda olması güzel omus atvden ayrılmasına sevindim ne o öyle 1 hafta var 1 hafta yok dalga konusu olmustu iyice

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yeni yayın döneminde eylül ayının ortasında başlar. Ama Show tv de olması her hafta olacağı anlamına gelmez. Karşı kanalda maç olduğu günler yayınlanması mantıklı değil.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Herhafta reytinglerde 1. olmak zorunda degillerki diğer dizielr ara vermiyorsa vadininde vermemsi gerek stardan maçlar için ayrılmışlardı zamanında..

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Atv'de kalması gerekirdi. Show'a geçti diye sevinenler, Atv'nin sahibi aldı zaten Show'u. Aynı sorunlar Show'da da olacaktır.

Benim sinir olduğum nokta, Show'un HD kanalı yok.

SD kanallar içerisindeki en kötü görüntüye sahip kanal Show.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Atv'de kalaydı iyiydi, HD izliyorduk ne güzel...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Atv'de kalması gerekirdi. Show'a geçti diye sevinenler, Atv'nin sahibi aldı zaten Show'u. Aynı sorunlar Show'da da olacaktır.

Benim sinir olduğum nokta, Show'un HD kanalı yok.

SD kanallar içerisindeki en kötü görüntüye sahip kanal Show.

atv'nin sahibi Ciner değil ki o alsın.

Daha resmi bir şey yok ama ben yine de [MENTION=48671]muratflash[/MENTION]'a selamı çakayım. :D

Aslında bir Vadi bombası bekliyorum ya ben dur bakalım. :)

Yok abi önümüzdeki sezonda atv de olacak.. Atv el değilştirse bile atv de kalacak vadi..

http://forum.shiftdelete.net/diziler/330639-benim-icin-uzulme-yeni-bolumleriyle-show-tv'de.html

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda?

Medyada yer alan, "Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'ye geçti" haberinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Yeni sezonun başlamasına kısa süre kala bugün medyada çıkan "Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'ye transfer oldu" haberinin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

VADİ SHOW TV'YE TRANSFER OLMADI

Yazete.com'a ulaşan bilgiye göre, Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili tüm haberleri Yazete.com'dan takip edebilirsiniz.

Kaynak

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Ciner ile Turkuaz Medya arasnda bi bağlantı var sonuçta. Şuanda en çok izlenen 2 Atv dizisi Show'a geçti.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] Dikkat edersen sen orda..

Verilen bir söz var ama işin içine para girdi mi hikaye olur bu işler.
Demiştin bende susmuştum.. Gözün kör olsun para beni rezil ettin.:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yanlış anons [MENTION=48671]muratflash[/MENTION] :D Maç hala 2-1 :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ahanda dediğim gibi olmuş atv de kaldı..:

Bu internet medyası çok gıcık yavv yalancılar.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Show tv de olması çok saçma olurdu zaten..
Zamanında Tnt midir nedir orada olduğu gibi..

Atv iyidir, candır, HD'dir :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bu haberi çıkaran haber portallarını an itibariyle her türlü takibi bırakıyorum.. Sizde bırakın böyle habercilik mi olur?.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
atv den de ayrıldı. yakında ymurcak tv ye filan da geçer. trt çocuk ta olabilir :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] Yazete nin haberini alıp senin şu üstteki konuyla birleştir. Bu konuyuda tamamen imha et sil gitsin..

Bidaha internette gördüğüm duyduğum hiçbişeye inanmayacağım.:D Olayın direk kaynağına inip araştırmak gerekiyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla ben hep öyle yapıyorum zaten. :P

Konu kalsın böyle ya. Yalan haberlerini herkes görsün. :D

Bu arada Kelime Oyunu Show'a geçti.

Haber öncesi yayınlanacak.