• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Haber Kurtlar Vadisi Yeniden Başlıyor!

salihaktan_

Profesör
Kurtlar Vadisi çekimleri yeniden başlıyor!
16CD3D0A-917D-4E6A-8C34-AAED52697974.jpeg
Necati Şaşmaz:
Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti.
Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak.

Son düzenleme:
Yeniden başlasa çok iyi olacağını sanmıyorum yeni diziler gibi olabilir bozabilir iyi olma ihtimali de var.

Kaynak nerede?
welder-happy.gif

Bana pek inandırıcı gelmiyor bu saatten sonra Kurtlar vadisi işi...

Daha geçenlerde kalp krizi geçirdi deniyordu Necati Şaşmaz için. Sağlığı yeniden böyle aksiyon dolu bir film çekmeyi kaldırmayacaktır... Yaşı 51 olmuş az da değil.

Üstüne kadronunu neredeyse yüzde 70'i öldü... O dizide oynayacak adam kalmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Son bölümlerde oğlu çıkmıştı ordan devam ederde problem şu yine yaşanacak olayları daha önce anlatabilecek mi? Kurtlar vadisini Kurtlar vadisi yapan buydu ama yaşananları anlatacaksa tutmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Admin Yine yalan bilgi olmasın..

Tamamen saçmalık ve gereksiz olur ilk 97 den sonra çekmemesi lazımdı hadi pusuyuda çekti artık tadı kaçar bıraksın kv geçmişte tatlı bir anı efsane olarak kalsın

Son bölümlerde oğlu çıkmıştı ordan devam ederde problem şu yine yaşanacak olayları daha önce anlatabilecek mi? Kurtlar vadisini Kurtlar vadisi yapan buydu ama yaşananları anlatacaksa tutmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Admin Yine yalan bilgi olmasın..
Yaşanmış olayların yer almasıyla yaşanacak olayların yer alması arasında büyük bir fark var. Yaşanmamış bir olayın dizide ima edilen şekliyle yaşanmasının ardından gerçekte de gerçekleşmesi işin altında bir bit yeniği olduğunu gösteriyor ve senaristler ile görevlilerin adam akıllı sorgulanıp olayın aydınlatılmasını gerektiriyor.

Yaşanmış olayların yer almasıyla yaşanacak olayların yer alması arasında büyük bir fark var. Yaşanmamış bir olayın dizide ima edilen şekliyle yaşanmasının ardından gerçekte de gerçekleşmesi işin altında bir bit yeniği olduğunu gösteriyor ve senaristler ile görevlilerin adam akıllı sorgulanıp olayın aydınlatılmasını gerektiriyor.
Haklısın

Bu haber daha netleşmediyse yalandır