Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Orası da öyle tabi. :D

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bulut hastane odasından sağ çıkarsa artık o da Polatın ekibine dahil olur.

Bu arada Bulut'ta yaşlılar konseyi'nin adamı çıkacak gibi oldu bu bölümde o beni çok şaşırttı.

Davut tatar oğlu ne dedi hatırlayın. Seni oğlumun ölümünden dolayı değil başka sebeple bu hale getirdim. Yaşlılar için çalışıyormuşsun. Şayet bu Yıldız'ın bir oyunu değilse Bulut yaşlılar konseyinin adamı demek

TheNightFox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bulutun ölmeyeceği yıldız onu vurduğunda belliydi. Sahneyi tekrar izleyin. Yanağından kan çıkıyor...

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
güzel bi finaldi ve bulut olmemesıne sevındım:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Akşam yarım yamalak izleyebilmiştim.
Şu anda reklamsız tam izliyorum.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
cevat da celik yelek vardir kesin, bulut gibi oda supriz bir sekilde yasamaya baslar. demedi demeyin SDN, ayrica sivas spor sampiyon olacak :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Beklediğim kadar kaliteli olmadı pek daha iyisini bekliyordum açıkcası....

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bulut hastane odasından sağ çıkarsa artık o da Polatın ekibine dahil olur.

Bu arada Bulut'ta yaşlılar konseyi'nin adamı çıkacak gibi oldu bu bölümde o beni çok şaşırttı.

Davut tatar oğlu ne dedi hatırlayın. Seni oğlumun ölümünden dolayı değil başka sebeple bu hale getirdim. Yaşlılar için çalışıyormuşsun. Şayet bu Yıldız'ın bir oyunu değilse Bulut yaşlılar konseyinin adamı demek

Yıldız bu her insanın zaafını biliyor ve kullanıyor Kesin onun oyunudur. Ama ben eminim Bulut o odadan çıkar o silahın her bir parçasını yutturur Yıldıza :D haha bide demezmiki benim olduğum yerde senin adının yalçın olması hata :D Hep tataroğlu zapt etti yoksa 10 kez vurmuştu Yıldızı En güçlü karakterlerden bence.

Ben bide Mehmet Fikret beyin hastasıyım :D İbrahim varmısın iddiasına ben bu abi öldürürüm varım siz kim adam öldürmek kim hele abinizi :D
Ben demedimmi ibrahim Beşiktaş şampiyon olacak :)
Polat çok iyi yetişmiş biri muhakkak fark edecektir durumu . Demiştim ben Dayısının intikamını alacak :D

shirincell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abiler merhaba,
yorumlarınız çok harika ben de size hasbelkader katılmak istedim.
1.cevatta çelik yelek var gibi duruyor.
2.polat hocayla kumandanı öldürmeyecek gibi
3.bulut deşifre olduğuna göre ona bir baş lazım polatın yanına geçer mi acaba?
4.mematinin çocuğu yaşamayacak gibi görünüyor.daha çok küçüktü
5.ömer babanın anlattığı sağır komşu hikayesi çok hoştu (daha önce duyulsa bile)
6.reklam araları çok berbattı pc'de sony'nin yeni çıkardığı online oyun free realms'ı keşfettim.biraz çocuk oyunu ama sarıyor ve manyak dükkan denilen cins reklamları da izlemek zorunda kalmadım böylece tavsiye ediyorum.
7.Dün üstünüze afiyet kurtlar vadisi izlerken senenin ilk karpuzunu yeme fırsatı buldum mümkün mertebe az çekirdekli halde getirmek gerek zira çekirdekler de arada kaynadı. ama soğuk soğuk iyi gidiyor tavsiye ederim.
8.sizin gibi güzel insanlarla burada yazışmak heyecan verici, lütfen yorumlarınızdan bizi mahrum bırakmayın.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Tam izleyemedim ki ya of sinirden patlıyom şuan full ders yaptım akşam reklamlarda gittim falan 1 saatini anca izledim filmin Bulut kurtuluyor mu ki acaba?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Reklamlar benide deli etti içine ettiler dizinin :angry:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Dün ben de TV'den izledim ve bunu hayatımda 2. kez yapıorum. Kararverdim, üstüme Cevat'ı da gönderseler bir daha TV'den izlemem. 1 saat beklerim DVBRip indirir izlerim mis gibi.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Rezil bir bölümdü. Ya da Show Tv diziyi rezil etti. Bu ne kardeşim 20 dk reklam mı olur yaa.. ikide bir o "manyak dükkan" denilen gerizekalı programın reklamını da yaptılar. Koca dizi boyunca kafadan yarım saat o aptal programın tanıtımını izlettirdiler. Diziden soğutturdular.. :angry: :angry:

katılmamak elde değil:evil::evil:

Diziye gelince dizi tekrar eski ruhuna döndü... incel incel kopcaktı dizi yani... bu bi mafya dizisiyse ona göre yazılsın kardeşim...

^SpeeD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Manyak dükkana kıl oldum artık izleyeceksemde izlemem kurtlar vadisinden çok onun reklamını izledik

bahaddin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence polat anladı cevatın üstünde çelik yelek olduğunu çünki diğerlerinde kan olduğunu cevatta olmadığını farketti son düşünme sahnesi dikkat... Cevatın işi kötü bence kibritlerle odun meydana getirip yakar bu adamı . Manyak dükkan iğrenç ötesi show tv salakça programlarla diplerde geziyor.Vadi olmasın kimse seyretmez bu kanalı (sadece perşembe günü vadi saatinde bakıyorum reklamlar hariç) yemekteyiz , manyak dükkanı , yok ebe gümeci falan filan ...

ramço55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diziyi izlerken bende deli oldum o reklama.neyise bulut kurtuluyo galiba intikamı kötü olacak.ha birde bu bölümde etkilendiğim bi yer var oda polat halonun kesik başına baktığı zaman...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Cevat'ın bu kadar kolay ölmesine çok şaşırdım.
Cevat'ın öleceğini düşünmüyorum.

Polat işini sağlama almazsa -ki öyle görünüyor- adam kurtulacak çelik yelek sayesinde.

john coffee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Rezil bir bölümdü. Ya da Show Tv diziyi rezil etti. Bu ne kardeşim 20 dk reklam mı olur yaa.. ikide bir o "manyak dükkan" denilen gerizekalı programın reklamını da yaptılar. Koca dizi boyunca kafadan yarım saat o aptal programın tanıtımını izlettirdiler. Diziden soğutturdular.. :angry: :angry:

Pesimist kardeşe ben de katılıyorum.Show tv nin sabıkası zaten bu konuda çok kabarık.Bu kadar da içine edilmezki.Evdekilere bu aptal diziyi (manyak dükkan mdır nedir) izleyeni döverim dedim sinirden.

Cevat muhtemelen "eden bulur" prensibiyle yakılarak ölecek gibime geliyor.Geçen hafta bir arkadaşın bu konuda ürettiği replik vardı.
-Memati bu ne?Odun usta...Ne yapılır odun Memati? Yakılır usta...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yazık oldu cevata ben onu yakıp iskenderin mezarının üstüne dökmeyi planlamıştım of off

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar reklamların kimi akşam neden çok olduğunu dün gece öğrendim. Abim nerden duymuş bilmiyorum ama o anlattı.

Dizinin çekimleri perşembe bitiyormuş ve perşembe günü montaj yapılıyormuş. Bizler dizinin ilk sahnesini izlerken reklamdan sonra oynayacak olan sahnenin montajı tamamlanıyormuş.

Montajı uzayan sahne olursa show tv reklam giriyormuş izlediğimiz ve montajı bitmiş sahne'nin yarısında.