Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 59. bölümü ile ilgili düşüncelerinizi forumda paylaşıyoruz...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Yıldırım' a herkes ağladı :(
Diziden ayrılanların yerine çok daha psikopat biri geldi.
İskender' e bile rest çekiyor Cevat' ım :D
Kısaca güzel bir bölüm daha bitmek üzere..
Düzenleme: Bitti bitmesine, yönetmen yine bayan olmuş..

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
yıLdırım'a üzüldüm :S
İskender Yeni Gelen Psikoya Çok Kötü Susturdu :)

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Yönetmen yine bayan olmuş. Ama güzel bölümdü.

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu nasıl bir bölüm yıldırım gitti halo gidiyor memati yanıyor bağırdık kv kvlikten çıkıyor diye o kadar yumuşak bölümlerin üstüne bu bölüm çok sert geldi tüm dengeler değişti bakalım nolacak haftaya

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Halonun durumu beni mahvetti. En çok orada ağladım ya.

Sinirden bir hal oldum yemin ederim...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Son sahnede ne oldu ben izleyemedim:)

Ayrıca cevat denen herif tam bir karakter valla:)

Bu nedir'
odundur
Odun napılır
yağılır:D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Yahu izleyemedik ?
Hele bi bölüm düşsün bakalım..

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
herkes haddını bılecek ulan!!
-by iskender-

oprt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla cevat hapı yuttu halo güçlü karakterdi çok üzülldüm ama polat hangine yetişecek neyse polat sağ yeter hepsine

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,129
Halo'ya yazık oldu be. Bu şekilde öleceğini tahmin etmezdim. Çok üzüldüm. Güzel bir bölümdü

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ya biri söylesin haloya noldu noldu?ha ha?

ne oldu ? ne?
:D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bölüm sert ve güzeldi...
Yeni karakter cevat replikleriyle geldi...
Bölümde rest çeken çekeneydi...
Ben abimi öldürürüm var mısın iddiaya :D
Polat ın kayınpeder herhalde yola gelecek :D
Polat ı da git gide vatan haini gibi göstermeye başladılar devletin her kurumuyla ters adam...
Kesin Polat Beşiktaş lıdır :D
Polat Herşeye Karşı :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Halo'da gitti ama bu arada İskender Polat'tan vazgeçti.

Yıldırım'a yazık oldu yaw! Çok etkileyiciydi sahnesi "başkanım.. başkanım.."

ümitk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla yorulduk seyrederken..Yıldırım gitti, Halo gitti önümüzdeki bölüm tahminen Mematinin adamı Kazım da gidebilir...
Adamlar ne senaryo yazıyorlar ...

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
offf şuanda hemen yatmak istiyorum yaa, bütün moralim bozuldu, zevk mevk kalmadı, rüyama ateş ve balta göreceğim kesin:(

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Çok ağır bir bölüm olmuş...
Güzeldi sanırım yavaş yavaş yaz tatili havasına girmeye başladılar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok ağır bir bölüm olmuş...
Güzeldi sanırım yavaş yavaş yaz tatili havasına girmeye başladılar.
Bu gidişle adam kalmayacak dizi bitecek vallahi.

Memati'yi kurtarırlar belki ama ne halde kurtarırlar onu bilemiyorum.

Halo'ya çok yazık oldu ya. :(

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Gamze gitti
Halo gitti
Fuat şekerim gitti
Yıldırım gitti...
Cavit gitti...
Elvan gitti...

Vadi de ekonomik kriz var adam eksiltiyorlar...

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar adam gitti Kurtlara kriz vurmuş olmasın ?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,129
Krizle bi alakası yok. Eski kurtlar vadilerinde de her bölüm biri giderdi ama yenisi gelirdi. Bir şey olmaz.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Kurtlar Vadisi'nde işler iyice karıştı! Halo Dayı diziye veda ederken Memati bu kez fena köşeye sıkıştı. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Muro, Yıldırım'ın yasını tutuyor.

Kurtlar Vadisi, yeni sezona yeni isimlerle girmeye kararlı. Senaristler, diziyi daha çekici hale getirebilmek amacıyla bazı karakterleri gözünün yaşına bakmadan harcadı.

BU DERİN DEVLET HANGİSİ?

İskender Büyük'ün başını çektiği oluşumun ipi, Köşk tarafından çekilirken Polat'ın da görevine son verildi. Peki Kurtlar Vadisi, Ergenekon tartışmaları içerisinde kimlere ne mesaj vermeye çalışıyor?

YENİ KABİNE DEĞİŞİKLİĞİNİ KİM İSTEDİ?
İşte asıl çıkmaz da burada. Köşk'ü işin içine sokan Vadi, yeni kabine değişikliği için de hükümete baskı yapıldığını iddia ediyor. Hatta biraz daha ileri gidiyor ve hayal mahsulü olsa bile, bu değişikliğin bazı kesimler tarafından istenildiği yorumunu getiriyor. Peki yeni kabine, ülke menfaatlerini gözeden bir kadrodan oluşuyorsa, eski kabinede koltuğu kaybeden bakanlar ne yapıyordu?

İşte tüm bu soruların yanıtı önümüzdeki haftalarda cevap bulacağa benziyor.

İşte bu hafta Kurtlar'da yaşanan tüm gelişmeler;

91295.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 58. bölümünde Polat Alemdar, İskender Büyük'le işbirliği yapan Cavit ağayı omuzunda kurşun olmasına karşın evini basıp yakalamış ve otomobile istifleyip, Halo ağanın karşısına getirmişti. Tabii tüm bunları kanayan bir omuza ve çıkarılmamış bir kurşuna rağmen yapması da eleştirileri beraberinde getirmişti. Eleştirmenler Polat Alemdar'ı 'süpermen' ve 'terminatör' olarak değerlendirmiş ve inceden de dalgalarını geçmişti...
91298.jpg

CEVAT AĞA, VADİ'YE İNTİKAM İÇİN GELDİ
Halo ağada doğmamış çocuğu ile sevgilisi Elvan'ıöldüren eski kadim dostu Cavit ağayı başını keserle keserek cezalandırmıştı.
İşte keserle başı kesilen Cavit ağanın kardeşi Cevat ağa, pos bıyıklarıyla ağabeyinin intikamını almak için çıka geldi... Cevat ağa ilk önce 'odun' dediği Cavit ağanın korumalarını tahtadan bir kulübeye kapattı. Daha sonra da kulübeyi benzinle adeta yıkattırıp, sonra da kibriti çaktı.
91301.jpg

VADİ'NİN SENARİSTLERİ HİKAYEYİ ÇEŞİTLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR
Bir süredir Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki durağanlığı bu yeni karakterle aşmak isteyen senaristler, Cevat ağayı ilk önce Muro'nun peşine taktı... Cevat'ın adamları Muro'nun saklandığı evi bastı ve adamlarından Yıldırım'ı aldı. Daha sonra Cevat'ın adamları Yıldırım'ı benzinle adeta yıkadı ve kibriti kaçmak da Cevat ağaya kaldı... Muro ise tüm bu sahneleri saklandığı yerden izlemek zorunda kaldı... Yıldırım, son nefesini vermeden önce can havliyle koşuştururken, Muro ve adamlarının ceketleriyle ateşi söndürme girişimleri başarısız kaldı. Muro, en sevdiği adamlarından Yıldırım'ı Cevat ağanın elinden kurtaramadı...
91299.jpg

MURO'YU İNTİKAM ATEŞİ SARDI!
Anlaşılan Vadi'nin senaristleri Muro karakterinin bir süredir durağan bir şekilde kalmasından sıkılan izleyicinin şikayetlerini duymuş ki, en sevdiği adamı Yıldırım'ı böyle feci bir şekilde öldürerek onun da intikam alması için yolu açmış... Muro'nun geçen sezonki popülerliği bu sezon ortadan kaybolmuştu... Bakalım intikam ateşi ile yanıp tutuşan Muro, eski popülerliğini yeniden kazanabilecek mi?

91297.jpg

CEVAT AĞA, İSKENDER BÜYÜK'E POSTA KOYDU
Elinde kibritle dolaşan ve zalimliği ile dikkati çeken Cevat ağanın bundan sonraki bölümlerde düşmanlarına ne tür kötülükler yapacağı bilinmez... Ancak Cevat'ın hızına diyecek yok. Vadi'nin yeni karakteri Yıldırım'ı yaktıktan sonra İskender Büyük'ün inine gitti ve ona posta koydu...
Cevat ağa "Benim başımı kopardılar. Benim başımı koparırlarken sen buranın başında oturuyordun. Abim sana ne düşmanlık yaptı ki sen onun başının koparılmasına müsade ettim" diyerek İskender'e posta koydu.
"Acına hürmeten bu söylediklerini duymazdan geliyorum" diyen İskender Büyük, Cevat ağanın tehditlerine çok sert karşılık verdi. "Ben abimin inkitamını alana kadar İstanbul'u yakacağım. Sen sen ol buradan çıkma" diyen Cevat ağa, İsrail'in isteği üzerine Araplara silah satmakla suçlanan Memati'yi hedef tahtasına koydu.
91296.jpg

MEMATİ VE HALO AĞA KISTIRILDI
Delikanlı Memati, limanından çıkarken Cevat ağanın adamları tarafından kıstırıldı. Aynı anda Cevat ağa adamları ile birlikte Halo ağayı saklandığı evde yakaladı. Cevat, Halo'nun başını kütüğe koyarken, Memati ve Kazım'ın sığındıkları kulübe de benzin dökülerek ateşe verildi. Memati ve Kazım ile Halo'ya ne olacağını önümüzdeki hafta izleyeceğiz. Cevat, son karede elindeki keseri indirdi ama o keserin ucunda Halo'nun başı var mı, haftaya göreceğiz...

91300.jpg

VADİ'DE RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER
Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristleri bu yeni karakterle hikayenin gidişatını radikal bir şekilde değiştirmeye başladı. Akil adamlar grubu Polat Alemdar'ın görevini yapamadığına karar verdi ve devletle olan ilişkisini bitirdi. İskender Büyük'ün terör örgütü ile benzer çıkarlara sahip olduğu ve bitirilmesi gerektiği mesajı verildi. Cevat ağa Polat Alemdar'ın adamlarını fena kıstırdı.
Bakalım kahramanımız Polat Alemdar, bundan sonre ne yapacak? Yeni belalısı kibritsiz gezmeyen Cevat ağadan nasıl kurtulacak?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"Şapkasız çıkmam abi"den sonra "kibritsiz gezmem aga Cevat". :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
walla az önce gördüm hemen indirme linklerini koymuşlar sağa sola :D

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
böyle bir gelir kaynağını kimse birakmayacağı için kvp bitmez tabi bir yerde yazılacak senaryo kalmayacak ve herşey baştan başlayacak. bu konuda en büyük tezim mematinin oğlu üzerine.

mematinin vakti zamanındaki hallerini düşünürsek mematinin oğlu doğmadan önce öleceği kanaatindeyim. bu durumun üzerine mematinin oğlunu ise polat alemdarın yetiştireceği aşikar. mematinin ölümü bir kayıp olacağından dolayı bunu geciktirebilirler fakat bu kaçınılmaz bir durum haline geldi artık. böyle devam ederlerse eski cüneyt arkın filmlerine dönecek dizi. hiç ölmeyen ve herseyi dilediklerince yapabilen bir ekip.

cevat konusunda çok aceleci davrandılar. diziye çok hızlı birşekilde sokarak bütün olayları çok hızlı yaşattılar. kvp de bir değişim var son bir kaç haftada oluşan aksiyonların hepsinin toplamından kat kat fazla aksiyon vardı. bu da paranın suyunu çekmeye başladığı anlamına geliyor :)

ihtiyarlar heyeti polattan boşalan göreve getirecekleri yeni kişi ile dizi biraz daha canlanacak. tabi boşluklar var onları nasil karakterlerle dolduracakları da büyük merak konusu.

muro ilerleyen bölümlerde muhtemelen büyük bir patlama göstererek yıldırımın intikamını almak için ortalığı yıkacak. tabi intikam peşinde olan birde inci var. buna birde polat alemdarı eklersek dizinin çok uzayacağı sonucu karşımıza çıkıyor.

yine eskisi gibi perşembe günleri saat 21:30 dan sonra türkiyede hayat duracak anlaşılan. hadi hayırlısı :)