Kurtlar Vadisi Pusu 130.Bölüm Fragmanı.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde kendi saatinde 29 Eylül Perşembe saat 20:00 de TNT de...:thumbup1:

[video=youtube;kejiJ63ruEs]http://www.youtube.com/watch?v=kejiJ63ruEs[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Güzeldi dünkü bölüm. Yönetmen Sağır Odası'nın yönetmeni olmuş. Baştaki o ayrıntıları gereksiz yere uzatıp bir belgesel mi izliyoruz acaba izlenimi yaratsa da iyiydi çekimler. İlk bölümden de ağır eleştiri yapmamak lazım.

cılkı çıktı iyice.

Zorla mı izlettiriyorlar. Kumanda elinde. :P

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Video uçmuş...:laugh:

[SDNTV]http://vgaleri.ihlassondakika.com/408529_Kurtlar-Vadisi-Pusu-130-bolum-fragmani-izle.flv[/SDNTV]

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tnt pek reklama girmiyo belkide ilk böyle bi zihinleri dolduralım sonra reklam manyagı yaparız modunda olabilirler bilmiyorum. Dün diziyi seyir eyledim. bıyık ve sakal hoş :) dizi şimdide polat'ın çocugunun derdine düştü bakalım neler olucak. de bende sakal bırakıyorum aron feller ölünce kesicem bende :D bir an önce ölsün kaşınmaya başladı :P

dihack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede güzeldi tnt de daha bi değişik olmuş...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Benimde hoşuma gitmeyen yeni gelen CIA ajanının ne kadar duygusal olduğu çünkü cıa ajanlarının duyguları yoktur yetiştirilme tarzları o şekildedir bence dizideki o adam o role hiç uygun değildi... CIA ajanları bu kadar duygusal olmuş olsaydı Dünya da kırıp geçirilen çocuklar için açlık çeken çocuklar için bişeyler yaparlardı demekki bi robottan farksızlar o yüzden dün akşamki dizideki izlediğimiz o yeni gelen cıa ajanı karakteri hiç cıa ajanı gibi durmuyordu...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kurtlar Vadisi Pusu, 130. bölümüyle yine nefesleri kesecek...

TNT ekranlarında sezona muhteşem bir başlangıç yapan Kurtlar Vadisi Pusu, 29 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak 130. bölümüyle yine nefesleri kesecek.

Polat Alemdar, İnci’nin kendi çocuğuna hamile olduğu haberine nasıl tepki verecek? Bütün planları alt üst olan Polat Alemdar, şimdi ne yapacak? Davut Tataroğlu, Polat’tan ne isteyecek?

Kızına kavuşan Polat Alemdar, Feller’den intikamını alabilecek mi? Küçük Elif, gerçek babasının Polat olduğunu öğrenecek mi?

Kaşifoğlu, Kara’ya ne teklif edecek? Kara’nın peşine düşen Alper, ona ulaşabilecek mi?

Feller, Polat Alemdar’dan kurtulmak için nasıl bir plan yapacak? Feller’e yeni planında hangi sürpriz isim yardım edecek?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun aksiyon dolu 130. bölümü 29 Eylül Perşembe akşamı TNT’de olacak...