Kurtlar Vadisi Protesto!

Kurtlar Vadisini Öteki Hafta İzlemeyelim

• Evet

Kullanılan: 50 58.1%
  • Hayır

Kullanılan: 36 41.9%

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Anket kapatılmış .

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet, yaklaşık olarak yeni bölümü 21 gün sonra izleyeceğiz, bence her yapımcı parayı bulduktan sonra seyirciyi artık 2.plana atar.

Bu hafta maç 22.15 te başlıyor dizinin yeni bölümü yayınlansa yayınlanır sırf herkez iyice sinema filmini izlesin diye bu haftada yayınlanmıyor, 1 ay sonrada sezon finalini verirler alın size kurtlar vadisi hüsran.

Öteki hafta kvp izlemeyelim diyorum pretosto için sayın üyeler.

Reytingler düşünce bakın her hafta nasıl yayınlanıyor ;)

Herkez ankete oy versin lüften sesimizi artık duyuralım.

Öteki hafta kesinlikle izlemeyelim yeni bölümü.

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben sadece buradaki üyelerle bir protesto yapılmış olacağını sanmıyorum.Amacına ulaşmaz yani.

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben sadece buradaki üyelerle bir protesto yapılmış olacağını sanmıyorum.Amacına ulaşmaz yani.

Neden bu sitenin 92.042 üyesi var, yarısını ızlıyor dıye hesaplarsak 45.000 üye demek, 45.000 kişininde izlememesi büyük bir rayting sorununa neden olacaktır.

Unutmaki facebook böyle büyüdü.

Benim için tvde kvp dönemi bitmiştir.
Netten indir reklamsız izle ;)
Maksat rayting almasın benden..

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
zaten eski şevkle izlenmiyor bizim ögrenci evinde.eskiden ne heyecanla toplanırdık vadi var diye 10 kişi.varsın haftayada izlemeyelim.çok sorun degil açıkçası.ezel her hafta olsunda gerisi sorun degil :)

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bence hiç izlemeyelim ben zaten dizi aşk dizisine döndüğü dönemden sonra pek fazla uuğraşmıyom

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Raytingler izleyen kişi sayısına göre hesaplanmıyor. Evinde rayting ölçüm cihazı olanlar içerisinden izleyenlere göre belirleniyor. Yani bu 92bin kişinin kaçında bu alet var ve kaçı buna katılacak? Etkisi ne olacak?

Bence fark etmeyecek.

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar lütfen hayır yazmayın ya, bakınız 14 gün oldu yeni bölüm piyasada yok.
Şu ana kadar hangi yapımcı böyle kaprisli oldu bu ilk değil biliyorsunuz.

1 ayda artık 1 bölüm izliyoruz.

1 ayda 1 bölüm izlememek için ankete evet yazınız.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Zaten dizi iyice çığırından çıktı.

Bence Pusu hiç olmamalıydı. Tadi damağımızda kalmalıydı.

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Vadide artık zevk vermiyor eski tadı yok
dayıyla deli olmasa zaten film izlenmez:d

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Çok normal bütün diziler sezon arası verir...
Tv dizi konusunda abd bir numara ve bazı kıstaslardan asla vazgeçmiyorlar....
Diziler sezonlar halindedir.
Dizi 24 bölümü aşmaz.
Bir bölüm en fazla 45dk dır.
Mutlaka sezon ortasında ara verirler.
Dizi izlenme oranlarından memnun değillerse açıklqma yaparlar.
Dizinin gün ve tarihini çok öncelerden açıklarlar; gün ve tarih değişim yapılacaksa yine çook önceden haber yayınlarlar...
.
.
.
Ben "V" dizisini izleyemeye başlamıştım adamlar 4 bölüm yayınlayıp 4 ay ara verdiler...
Fringe House 1 ay ara verdi ....

Yani işin özü 21 gün arada neymiş çok normal... :D

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Valla ben artık televizyondan izlememe kararı aldım ben birşey öğrenmek istiyorum madem rayting, cihazlar sayesinde ölçülüyor peki bu adamlar nasıl o kadar para kazanıyor demekki izleniyor ki geliri çok oluyor, benim buna lafım yok daha çok kazansınlar umurumda olmaz lakin öteki haftada bizler seyirci olarak onlara mola verelim, demek istediğim bu.
Onlar 21 gün ara verdi bizde dizi saati olarak 2 saat mola verip izlemicez :)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok :)

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ya ne yaparlarsa yapsınlar ben zaten ızllemıyorum tv den almasın raytıng umrumda degıl kalksın yayından vadı gıder bakası gelır ya mılyonları ceblerıne ındıren onlar bız ıs ancak boyle tartısırız ya ne hıkmetse

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok :)

Merak etme biz heryerden sesimizi duyururuz.

:)

Sdn, kvp protesto ekibi :laugh:

Türk telekomo buradan protresto konusu acmıstı sanırım (anne ısımlı uyemız sanırım) protestomuz haberlere cıkmıstı :)

Bu neden olmasın :)

Biz çok şey istemiyoruz geniş aile yada arka sokaklar gibi her hafta yeni bölümü yayınlansın.

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ewet bende cok sıkıldım bu kutlar vadisiinde artık seyirciyi düşünmüyolar okadar para alıyolar yapamyolarsa daha yayınlamasınlar insanlara umut vermesinler

ama arkadaşlar bir şeye dikkat ettim kanald olsun star tv dizilerin yeni bölümleri yayınlamıyolar sanki yada banamı oyle geliyoo

thedeli

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Tarumoloji arkadaşımızın söyledikleri çok doğru şeyler. bizde de yayın politikasının bu şekilde olması gerekiyor. yılda 35-40 hafta diziyi yayınlamak çok gereksiz. insanlara biraz özlem aşılanması gerekiyor. battlestar galactica bittikten sonra cylonların ilk oluşumlarının anlatılacağı caprica dizisinin tanıtım bölümü diyebileceğimiz 60 dakika olması lazım ilk bölümünü izledim haziranda :) dizi bir iki hafta sonra başlayacak. ama heyecan tavanda :) bu şekilde olması lazım...

Ferrycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir işe yaramaz burdakilerin izlememesi :) İzlemiyeceğim diyip izleyenler bile çıkacaktır. Kaldıki forumun tamamı izlemese bile ne yazar.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bence kendi vadimizi çekelim: Kurtlar Vadisi SDN

Gülmüyorum çünkü çok ciddiyim, fazla abartıyorsunuz. Başımızda bu kadar dert varken kalkıp ....ktan bir diziyle mi uğraşacağız.

BahtsizWampir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben vadiyi hiç izlemedim ama reytingler arkadaşların dediği gibi reyting ölçüm cihazlarıyla yapılıyor...
gizli olarak belirli ailelere o cihazlar veriliyor ve onların seyrettikleri üzerinden genelleme yapılıyor....diyelim ki 14000 tane cihaz var, bunlar ne seyrettilerse ortalaması alınıp o ilçeye, ile, bölgeye ve Türkiye'ye oranlanıyor...
Yani burdakiler bu protestoyla bariz bi şekilde reytingleri değiştiremezler ama forum üzerinden belki dizi yapımcılarına seslerini duyurabilirler..
ancak amerikadaki gibi diziler belirli zamanlarda yapılmadan önce sürelerinin 40 dk altına indirilmeleri gerekiyor....neredeyse bi film kadar bölüm çekiyolar, dolayısıyla kalite de düşüyor...:cool:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Valla he iyice sapıttı bu kurtlar vadisi.Yok Yılbaşıymış , yok maçmış , yok filmmiş.Bir zevkimiz var haftada bir, onunda içine ediyorlar...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yaw Utanmassanız Sokaklara Dökülceksiniz Ne anlıyorsunuz bu Diziden Ne Kazandırıyor Size Kapatsınlarda Kurtulalım !

Yada Aclık Grevi Yapalım Daha iyi OLur Parayı Onlar Kazansın herşeyi Onlar Yapsın Herşeyin İyisini Giyinsin alsın Yesin Sende gel burda Anket Ac Ortak sanız bizede biseyler ayarlar destekleyelim!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bencede İyice Saçmalıdalar

Haftaya İzlemicem Bende Sonradan İnternetten İzlerim

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
valla ben 4 aydan beri TV Açmıyorum izlemiyorum bile.Haberlerimi Seyrecedemm..Açıyorum Netimi İnternetten Haberlerimi okuyorum.hangi haberi istersem isteyim..
Dizimi izleyecem..Açıyorum Siteleri Click! Down.. izle...
NE Uğraşacan salak TV' ile.Sürekli Reklam..Süreklii.. 30 dk filmi sunuyorlar.. 15 dk reklam veriyorlar.. yuhh be abicim yuhh..
Allah İnterneti Olmayanların TV ye Mecbur kalanların yardımcısı olsun..

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Neden bu sitenin 92.042 üyesi var, yarısını ızlıyor dıye hesaplarsak 45.000 üye demek, 45.000 kişininde izlememesi büyük bir rayting sorununa neden olacaktır.

Unutmaki facebook böyle büyüdü.

Benim için tvde kvp dönemi bitmiştir.
Netten indir reklamsız izle ;)
Maksat rayting almasın benden..

Reyting öyle belirlenmiyor. Bunun için özel aileler seçiliyor ve bir cihaz takıyorlar. Bu aileler de izledikleri şeyi belirtiyorlar.Yani senin benim izlememle pek bir şey değişmez:)

Ayrıca:

Reyting nedir?

Televizyon izleme ölçümlerinde kullanılan temel kavramlar peoplemeter cihazlarından elde edilen veriler, dakika dakika, ne tür izleyicilerin, hangi kanalları izlediği veya izlemediği bilgisini sağlamaktadır. Bu detaylı verilerin müşterilerin ihtiyaçlarına göre değerlendirip, okunabilir veya sorulara cevap verebilir hale getirilmesi gerekmektedir.

REYTING (TOPLAM İZLEME ORANI) % : Belirli bir zaman diliminin dakikası başına düşen ortalama izleyici oranı. Toplam türk televizyon seyircisinin izleme oranı %.

SHARE (İZLENME PAYI) % : Bir kanalın ve programın belirli bir zaman diliminde toplam televizyon izlemeden aldığı pay.

REACH (ERİŞİM) % : Belirli bir zaman diliminde bir kanalın en az bir dakikasını izlemiş olan farklı kişilerin oranı.

A.T.S. (ORTALAMA İZLEME SÜRESİ) : İzleyicilerin belirli bir zaman diliminde bir kanalı ortalama izleme süreleri.
Not:Ben de tam sistemi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla budur.

GizemliAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yaw Utanmassanız Sokaklara Dökülceksiniz Ne anlıyorsunuz bu Diziden Ne Kazandırıyor Size Kapatsınlarda Kurtulalım !

Yada Aclık Grevi Yapalım Daha iyi OLur Parayı Onlar Kazansın herşeyi Onlar Yapsın Herşeyin İyisini Giyinsin alsın Yesin Sende gel burda Anket Ac Ortak sanız bizede biseyler ayarlar destekleyelim!

Şu topice bak herkez olumlu yorum yazmış sen dışında sen git evinde yaprak dökümünü izle kedicik.

O zaman futbol fedarasyonlarıda milyonlarca lira kazanıyor taraftar üzerinden, maçta izlemeyelim o zaman.

Harbiden çok ufak düşünüyorsun biraz kendini geliştir böyle diziler izleyerek.

Gladio filmine gittinmi oradaki bazı gerçekleri öğrendinmi?

Şu ana kadar hangi yapımcı bu kadar cesaretle bazı gerçekleri dile getirdi senin izlediğin diziler sadece buraya sacma yazan beynini uyutur.

Benimle laf dalaşına girme altta kalırsın.

Daha hapisten yeni çıktım, sizler yüzünden yine ban yemek istemem.

---------- saat 11:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:15 eklenmişti ----------

Bencede İyice Saçmalıdalar

Haftaya İzlemicem Bende Sonradan İnternetten İzlerim

Benimde hedefim bu, teşekkürler.

Madem onlar 21 gün mola verdi bizde yeni bölüm başlayınca 2 saat mola verip izlemicez o zaman share oranları nasıl düşer. :cool:

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
suyu çıktı zaten ..
adamlar kimi korumaya alsa ölüyor, kimi öldürmeye kalksa kurtuluyor, bi işi adam gibi yapamıyorlar, sonra memleketi kurtarcaz diye poz kesiyorlar.. yiyim polatı ve ekibini :p