Kurtlar Vadisi Pusu artık 3 dilde yayınlanıyor

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
kurtlar-vadisi-engelli-dili.jpg

Kanal D’nin 13 yıldır reyting listesinin zirvesinden inmeyen dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, internette de izlenme rekorları kırıyor.

Necati Şaşmaz’ın başrol oynadığı dizinin her bölümü, internette 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşıyor.

Arapça dublaj

Dizi YouTube kanalında orijinal dilinde yayınlanırken, İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da takip edilebiliyor. Ayrıca dizinin hayranları, yeni bölümlerin Arapça dublaj yapılmış halini de YouTube’a yüklüyor.

Engellilere özel

Kanal D’nin internet sitesinde her hafta “Kurtlar Vadisi Pusu”nun görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da yayınlanıyor. “Kurtlar Vadisi Pusu” internette izlenme rekoru kırıyor. Dizi, Youtube kanalında İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da takip edilebiliyor.

kurtlar-vadisi-arap%C3%A7a.jpg

Kaynak

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Ne vadiymiş arkadaş :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
polat alemdarı umut tabak seslendiriyordu, arapçasını kim seslendirecek acaba

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Hiç izlemiyorum dersem Kurtalar Vadisi'ni inanırmısın? :D Sadece Çakır zamanında izlemiştim, sonrasında diziden soğuyunca bir dahada izlemedim. Şimdi Polat'ın tamamen bir Terminatör olduğunu biliyorum.. :dil:

Reaksiyon puanı
10,327
ilk zamanlardaki heyecanını kaybetse de hala izliyorum. çakır'ın eşkiyası polattan daha çok izlenmeye başladı.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Biraz da Araplar dan para kaldırsın. Ben bıraktım bu sezon izlemeyi. :D