Kurbağa fobimi nasıl yenebilirim?

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Kurbağalara karşı AŞIRI fobim var. Çok tiksiniyorum ve korkuyorum. Yılan gibi hayvanlarda kurbağa ya benzer ama yılandan o kadar korkmuyorum. Bulunduğum bölgede çok varlar. Ne yapmalıyım?

Reaksiyon puanı
5,164
Çim sulama vanasını açmak için elimi attığımda elime gelmişti bi keresinde. Bu güne kadar dokunduğum en vıcık şeydi. O günden beri bende tiksiniyorum.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Kurbağadan korkmam ama Örümcek varya aşırı tiksindiriyor beni. Hele hele poposu ve ayakları büyükse

Reaksiyon puanı
6,371
1- Umarım bir kurbağa ile hiç karşılaşmazsınız.
2- Hep korkularınızın üstüne gidin derler ya, şimdi size kurbağaya dokunun da diyemem. Eğer bulunduğunuz bölge de çok varsa size yaklaşan her kurbağayı itin, yani size yaklaşmalarını engelleyin bu sayede korkacak bir şeyiniz kalmamış olur.
3- Ya da direk kurbağalara hiç bulaşmayın sadece size çok yaklaşırsa onu itin. Ama başka bir şey yapmayın. Zaten ileride alışacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da bir doğada hayatta kalma programı çekin ve kurbağa yiyin.

Reaksiyon puanı
10,549
1- Umarım bir kurbağa ile hiç karşılaşmazsınız.
2- Hep korkularınızın üstüne gidin derler ya, şimdi size kurbağaya dokunun da diyemem. Eğer bulunduğunuz bölge de çok varsa size yaklaşan her kurbağayı itin, yani size yaklaşmalarını engelleyin bu sayede korkacak bir şeyiniz kalmamış olur.
3- Ya da direk kurbağalara hiç bulaşmayın sadece size çok yaklaşırsa onu itin. Ama başka bir şey yapmayın. Zaten ileride alışacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da bir doğada hayatta kalma programı çekin ve kurbağa yiyin.
"Ya da bir doğada hayatta kalma programı çekin ve kurbağa yiyin. " +1 :D
güveçte kurbağa tarifi için çançinçon.com adresimize buyrun ? :tearsofjoy:
Sanırım arka bacakları yeniyor geri kalanı zehirli :tearsofjoy:

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
onlarin insan fobisinin senin fobinden bir milyon kat fazla oldugu gercegini dusunup rahatlayabilirsin.