Sfatihmehmed
Asistan
Kurbağalara karşı AŞIRI fobim var. Çok tiksiniyorum ve korkuyorum. Yılan gibi hayvanlarda kurbağa ya benzer ama yılandan o kadar korkmuyorum. Bulunduğum bölgede çok varlar. Ne yapmalıyım?
Ben ÇiNlİ miyim ki yiyeyim? Gerçi onlar mangala atmıyorlar.kes bi tane at mangala yenersin![]()
"Ya da bir doğada hayatta kalma programı çekin ve kurbağa yiyin. " +11- Umarım bir kurbağa ile hiç karşılaşmazsınız.
2- Hep korkularınızın üstüne gidin derler ya, şimdi size kurbağaya dokunun da diyemem. Eğer bulunduğunuz bölge de çok varsa size yaklaşan her kurbağayı itin, yani size yaklaşmalarını engelleyin bu sayede korkacak bir şeyiniz kalmamış olur.
3- Ya da direk kurbağalara hiç bulaşmayın sadece size çok yaklaşırsa onu itin. Ama başka bir şey yapmayın. Zaten ileride alışacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da bir doğada hayatta kalma programı çekin ve kurbağa yiyin.
Yani kurbağayı öpsün ve kurbağa prens olsun? (!)Kurbağa Prens kitabını oku. kurbağa prens - Google'da Ara
Bir prenses vardır. Kurbağa vardır. Prenses, kurbağayı öper. Kurbağa prens olur.
Ben prens olmak istemiyorum ?Kurbağa Prens kitabını oku. kurbağa prens - Google'da Ara
Bir prenses vardır. Kurbağa vardır. Prenses, kurbağayı öper. Kurbağa prens olur.
Vırrak vırrakKurbağayla otur konuş.![]()
Larvaların olduğu dereye giriyordum çocukken köye gidinceMerak ediyorum buradakilerden kaç kişi gerçekten kurbağa gördü?