- Reaksiyon puanı
- 61
Cidden bu kitle kadar kanser kitle yok modele göre değilde markaya göre yargılıyolar ya cidden komiksiniz.yok ama rampage almayınız.
Cidden bu kitle kadar kanser kitle yok modele göre değilde markaya göre yargılıyolar ya cidden komiksiniz.yok ama rampage almayınız.
Bunlar da çok iyi.Trust GXT 450 Blizz 7.1 USB Oyun Kulaklığı (7.1 Sanal Surround Ses, PC ve Laptop için, LED Aydınlatma) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Trust GXT 450 Blizz 7.1 USB Oyun Kulaklığı (7.1 Sanal Surround Ses, PC ve Laptop için, LED Aydınlatma) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Bende tartışmayacağım 3-4 aydır cayır cayır kullanıyorum. Şunu da söyleyeyim cihazlar kutuda geliyor ya o kutuda nerede üretildiği yazıyor açık adres oraya bi bak. İyi akşamlar.Kaç tane rampage eşyalarım vardı hepsine bir şey oldu. ( Kulaklığın sağ tarafı çalışmıyordu, Mouse scroll tuşu çok rahatsız edici ses çıkartıyor.) Neyse tartışmayacağım artık sadece güleceğim mesajlarına. İyi akşamlar.
Neden rampage ürünlerine kötü diyorsunuz 2 tane pc parçam rampage everest rampage etx 750 kullanıyorumBunlar da çok iyi.
Uzatma knk mod laf söylüyor.Neden rampage ürünlerine kötü diyorsunuz 2 tane pc parçam rampage everest rampage etx 750 kullanıyorum
neden söylesin sonuçta parçaları tartışıyoruz ?Uzatma knk mod laf söylüyor.
Dediğiniz güç kaynağı rampage'in tek kaliteli güç kaynağıdır. Kullandığım tüm rampage ürünlerin de sorun yaşadım. Laptop soğutucusu kaldı inşallah ona bir şey olmaz diyeceğim ama bazen ışığı gidip geliyor. Forumlara baktığın zaman fazla şikayet görürsün.Neden rampage ürünlerine kötü diyorsunuz 2 tane pc parçam rampage everest rampage etx 750 kullanıyorum
Dostum marka değil modele göre yorumla dediğim gibi bir sürü rampage güzel ürünü var ama bir sürü de kötü ürünü var.Dediğiniz güç kaynağı rampage'in tek kaliteli güç kaynağıdır. Kullandığım tüm rampage ürünlerin de sorun yaşadım. Laptop soğutucusu kaldı inşallah ona bir şey olmaz diyeceğim ama bazen ışığı gidip geliyor. Forumlara baktığın zaman fazla şikayet görürsün.
O kadar rampage ürünüm bozulduğu için rampage'i gördüğüm an söylerim. Neyse tartışmayı kapatalım yoksa mod api kızcak.Dostum marka değil modele göre yorumla dediğim gibi bir sürü rampage güzel ürünü var ama bir sürü de kötü ürünü var.
soğuk olur kulaklık kulaklarını ısıtıyor...Neden Erzurum?