Metehann00
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
min 150 max 250 güzel bir kulaklık 7.1 olmasına gerek yok .Güzel bir streo kulaklık işimi görür.Rgb falan gerek yok
Neden rampage öneriyorsunuz?Rampage RM-K12 Manly 7.1 Surround USB RGB Mikrofonlu Fiyatı
Rampage RM-K12 Manly 7.1 Surround USB RGB Mikrofonlu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Raporluyorum sizi. Yanlış bilgilendirme yapmayınız lütfen.Rampage gerçekten kaliteli ben de kullanıyorum aynı kulaklığı 0 sıkıntı 3 ay oldu
İstediğin yere raporla asla birine kalitesiz bir ürün aldrımam! Ürünün inceleme videosunu da izleyebilir.Raporluyorum sizi. Yanlış bilgilendirme yapmayınız lütfen.
Rampage'in malzemesi kaliteli diyorsun yani? Nasıl yapıldığı farkın da mısın?İstediğin yere raporla asla birine kalitesiz bir ürün aldrımam! Ürünün inceleme videosunu da izleyebilir.
Tronsmart Sono Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı ?Şunu da ekleyeyim adam max 250tl yazmış f/p olarak en iyisi başka da bir şey demiyorum.
Bu markalar f/p cihazları ve süperler 250tl fiyat aralığındaGamepower güzeldi sanırım ve rampage den bir model. James donkey de vardı.
oha 300 den 250 ye mi düşmüs kaliteli marka tronsmart da
Ben çok bilgili değilim. Bana önerilenler bunlardı.Bu markalar f/p cihazları ve süperler 250tl fiyat aralığında
Güldürmekten başka bir şey yapmıyorsun beni.Bu markalar f/p cihazları ve süperler 250tl fiyat aralığında
Mesaj otomatik birleştirildi:
oha 300 den 250 ye mi düşmüs kaliteli marka tronsmart da
Neden Erzurum?Erzurum'da yaşamıyorsa kulak üstü önermem...
genelde ısıtıyor kulaküstü kulaklıklar ondan yazmış. Ben rampage kullanıyorum bazen 4 5 saat çıkarmadığım oluyor sıfır sıkıntı.Neden Erzurum?
Anladım da neden Erzurum da van değil mesela.genelde ısıtıyor kulaküstü kulaklıklar ondan yazmış. Ben rampage kullanıyorum bazen 4 5 saat çıkarmadığım oluyor sıfır sıkıntı.
Onu bilemiyorumAnladım da neden Erzurum da van değil mesela.
Yok rampage'e kaliteli diyorsun ona gülüyorum sadece. Marka basmaktan başka bir şey bilmiyorlar. ( James eşşek , gamepower, rampage ve frisby.)Sıkıntı mı var bütçemiz ortada ne bekliyorsun. F/P ürünü dediğim kulaklıklar aksini idda etme bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu bilemiyorum![]()
Yapacak bir şey yok ülke şartlarında o markaları kaliteli olarak görüyoruz.Yok rampage'e kaliteli diyorsun ona gülüyorum sadece. Marka basmaktan başka bir şey bilmiyorlar. ( James eşşek , gamepower, rampage ve frisby.)
Ben önereceğimi önerdim. Tronsmart Sono Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Bu fiyatta en iyisi ve rampage çöplerinden kat kat daha iyi. Arkadaş rampage'e kaliteli dediği için tartıştım.@MaxWizard03 @GökayBAYRAK biraz sakinleşin lütfen. Konuyu açan arkadaşın bütçesi belli, dolayısıyla arkadaş da Rampage önermiş. O bütçeye olabilecek 3-4 markadan biri. Kaliteli kalitesiz sabaha kadar tartısır bir sonuç alamazsınız. Lütfen konuyu burada kapatın. Birbirimizle tartışmak yerine arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışalım.
Kusura bakma F/P olduğunu anlatamıyorum da neyse.
Hala uzatıyorsunuz. Bu şekilde devam eden mesajlarınız için bir uyarı daha yapmayacağım.Ben önereceğimi önerdim. Tronsmart Sono Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Bu fiyatta en iyisi ve rampage çöplerinden kat kat daha iyi. Arkadaş rampage'e kaliteli dediği için tartıştım.