Kulaklık Önerisi

GökayBAYRAK

Asistan
Reaksiyon puanı
125
Kaç tane rampage eşyalarım vardı hepsine bir şey oldu. ( Kulaklığın sağ tarafı çalışmıyordu, Mouse scroll tuşu çok rahatsız edici ses çıkartıyor.) Neyse tartışmayacağım artık sadece güleceğim mesajlarına. İyi akşamlar.
Bende tartışmayacağım 3-4 aydır cayır cayır kullanıyorum. Şunu da söyleyeyim cihazlar kutuda geliyor ya o kutuda nerede üretildiği yazıyor açık adres oraya bi bak. İyi akşamlar.

MaxWizard03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
96
Neden rampage ürünlerine kötü diyorsunuz 2 tane pc parçam rampage everest rampage etx 750 kullanıyorum
Dediğiniz güç kaynağı rampage'in tek kaliteli güç kaynağıdır. Kullandığım tüm rampage ürünlerin de sorun yaşadım. Laptop soğutucusu kaldı inşallah ona bir şey olmaz diyeceğim ama bazen ışığı gidip geliyor. Forumlara baktığın zaman fazla şikayet görürsün.

kuerora

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
61
Dediğiniz güç kaynağı rampage'in tek kaliteli güç kaynağıdır. Kullandığım tüm rampage ürünlerin de sorun yaşadım. Laptop soğutucusu kaldı inşallah ona bir şey olmaz diyeceğim ama bazen ışığı gidip geliyor. Forumlara baktığın zaman fazla şikayet görürsün.
Dostum marka değil modele göre yorumla dediğim gibi bir sürü rampage güzel ürünü var ama bir sürü de kötü ürünü var.

MaxWizard03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
96
Dostum marka değil modele göre yorumla dediğim gibi bir sürü rampage güzel ürünü var ama bir sürü de kötü ürünü var.
O kadar rampage ürünüm bozulduğu için rampage'i gördüğüm an söylerim. Neyse tartışmayı kapatalım yoksa mod api kızcak.