Yardım Kulağıma bir şey kaçmış olabilir mi?

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Selamlar, bugün yatarken kulağımda bir kaşıntı hissettim. Üzerimde çekirdek kabuğu olabilir o girmiştir diye düşündüm ilk ama o girse canım yanardı galiba. Bir de kulaklığımın kenarları soyuluyordu onlardan biri kulağıma mı girdi acaba. Herhangi bir acı yok duyma kaybı yok gibi görünüyor.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Selamlar, bugün yatarken kulağımda bir kaşıntı hissettim. Üzerimde çekirdek kabuğu olabilir o girmiştir diye düşündüm ilk ama o girse canım yanardı galiba. Bir de kulaklığımın kenarları soyuluyordu onlardan biri kulağıma mı girdi acaba. Herhangi bir acı yok duyma kaybı yok gibi görünüyor.
Kelebek-Böcek girmiş olabilir...

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,664
Hocam siz neden böyle şeyleri kafanızda kuruyorsunuz. Ben obsesif kompulsif hastasıydım yendim anlıyorum sizi. Umursamayın geçer lütfen takmayın, böyle yaparak kendinizi bitirirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısı bende de oluyordu kulak tıpacıyla uyuyordum. Umursamayın bir şeyin falan girdiği yok bir şey girse kesinlikle anlarsınız.

Son düzenleme:

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Hocam siz neden böyle şeyleri kafanızda kuruyorsunuz. Ben obsesif kompulsif hastasıydım yendim ben bile bu kadar değildim neredeyse. Umursamayın geçer lütfen takmayın, böyle yaparak kendinizi bitirirsiniz.
sen birazda yaşadıgın icin anlıyorsun halinden bu durum kötü bendede var ama arada yakalıyor hocam yemek yerken bile düşünmeye başlıyorsun iştah gidiyor 60dan 45e düştüydüm ben şimde 56oldum geri inş biran önce atlatır.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,664
sen birazda yaşadıgın icin anlıyorsun halinden bu durum kötü bendede var ama arada yakalıyor hocam yemek yerken bile düşünmeye başlıyorsun iştah gidiyor 60dan 45e düştüydüm ben şimde 56oldum geri inş biran önce atlatır.
Umarım hocam. Size de geçmiş olsun.