Hahahaha bu da iyiymişBen halen söyleyemiyorum, kızlar çok tatlısın diyorlar.![]()

Hahahaha bu da iyiymişBen halen söyleyemiyorum, kızlar çok tatlısın diyorlar.![]()
bendede var onlardan bol bolda ceza var birde işin içinde siz rahatsınız tabi![]()
adam iyiliğimiz için, gülelim diye hortlatmışsaygı gösterelim :S
hiç 20K param olmadı hiç birşey demezdim.
hiç para ile işim olmazdı o zamanlar...
Keşke biriktirip geleceğinde atariye yatırım yapsaydınTombi, çıtır marka çekirdeklere, güllü ve tipitip sakızlara, meysu meyva suyuna yatırım yapardım![]()
Keşke biriktirip geleceğinde atariye yatırım yapsaydınSatın aldığın mağazaya paraları sayarken kırmızı paranın adını öğrenirdin
![]()
Bak bununla ilgili teorim var. Boyumuz hepimizin küçükken doğal olara küçüktü. Hani annen veya baban olsun su istediğinde suyu verirken doğal olarak tepeye bakıyordun. Eee şimdi ne olacak? Biri sana ingilizcede yukarının up oldupunu öğretmiş sende yukarı bakarken up demişsinSuya up up dermişim.![]()
Hahahaha efsanesin.Bu dili iyi öğrenmeme sebep oldular.İnteresting.Bak bununla ilgili teorim var. Boyumuz hepimizin küçükken doğal olara küçüktü. Hani annen veya baban olsun su istediğinde suyu verirken doğal olarak tepeye bakıyordun. Eee şimdi ne olacak? Biri sana ingilizcede yukarının up oldupunu öğretmiş sende yukarı bakarken up demişsin![]()
Sen yine iyi demişsinBidon: Dibon,
Tesbih: Pepsih dermişim![]()
![]()
![]()